Dodaj do ulubionych

Fryzjer w TESCO

11.04.05, 20:18
Jestem studentką. Polecam Salon w Tesco - Hair Max - ponieważ mają tam
promocje dla nas studentów i dowiedziałam się, że co tydzień jest nowa
promocja.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc123 Re: Fryzjer w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:48
      Nie polecam - znam wlasciciela :)
      • grecz Re: Fryzjer w TESCO 13.04.05, 09:27
        no i czemu nie polecasz?
      • Gość: zagumna Re: Fryzjer w TESCO IP: *.lot.pl 13.04.05, 15:14
        a co jest nie tak z włascicielem??
    • Gość: rat znowu prymitywna kryptoreklama n/t IP: *.acn.waw.pl 13.04.05, 09:33
    • jacidom Re: Fryzjer w TESCO 13.04.05, 13:55
      Dlaczego od razu kryptoreklama?
      Ja od czasu do czasu strzygę się w Hair... i zawsze byłam zadowolona,
      z "paznokci" też. Trudno mi ocenić poziom cen, bo nie bywam często u fryzjera.
      ALe są bardzo mili, poza jedną Panią na "recepcji", która mnie po prostu nie
      zachęca.... Mimo to polecam.
      jacidom
      • Gość: roman Re: Fryzjer w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:28
        Jacidom, Ty chyba najlepiej wiesz co to jest kryptoreklama. Cytuje z Twojego
        wpisu "Wraz z moją „drugą połową”, dwa lata wstecz otworzyliśmy restaurację, a
        w zeszłym roku prywatną przychodnię" ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=2&w=21389588&a=21620699 ). Po tym wpisie pelno na roznych forach Twoich niby
        normalnych wypowiedzi reklamujacych Karpielowke i Centrum Zdrowia Ursynów.
        Ladnie to tak reklamowac sie na forum? Zaloze sie, ze fryzjer w Tesco to Wasze
        nowe przesiewziecie. Przez takich drobnych cwaniaczkow jak Ty to forum traci na
        wiarygodnosci. Jesli u siebie w restauracji tez tak oszczedzacie jak na
        reklamie, to na pewno goscie jedzacy u Was potrzebuja potem porady lekarza.
        Zniknij prosze z tego forum i nigdy wiecej nie pisz o swoich firmach, a ja
        osobiscie zamierzam przy kazdym watku o restauracjach przypominac innym, ze
        wlasciciele nie szanuja innych uzytkownikow.
    • dziedzicznacytadelafinansjery W mordę kopane... 13.04.05, 19:58
      ...w życiu bym do fryzjera w TESCO nie poszedł...
      • Gość: kungaa Re: W mordę kopane... IP: *.aster.pl 14.04.05, 20:31
        a dlaczego byś nie poszedł do fryzjera co tam jest nie tak?wolę wiedzieć za nim
        pójdę ponownie:)
        • dziedzicznacytadelafinansjery Re: W mordę kopane... 16.04.05, 21:54
          Ja bym tam nie poszedł, bo mam swojego ;) To na diabła mam do Tesco łazić? :)))

Ale nbie twierdzę, żęe coś tam w nim złego jest. Ale jak to jest taki fryzjer w
          stylu soków marki "Tesco", to bym się zastanawiał... :)
          • Gość: Uczesana Re: W mordę kopane... IP: *.aster.pl 17.04.05, 22:28
            Byłam tam.Obcięto mi włosy na 5 ,ale zainkasowano na 10-tkę.Nie chciałam modelować/aby zaoszczędzić /,a zapłacić musiałam 60 zł /za 15 minut pracy/.
    • Gość: gościu Re: Fryzjer w TESCO IP: *.computerland.pl 18.04.05, 14:41
      A ja nie polecam.
      Byłem i więcej nie pójdę, ponieważ:
      - kiepsko wycieniowali włosy
      - grzywkę obcięli trochę nie tak
      - fryzjer (jakiś facet) "pachniał" potem. Chyba jest tam kiepska klima, więc tu
      może zawinili szefowie.
      - ogólnie cena wyraźnie przewyższa jakość.

Pa.
      • Gość: a Re: Fryzjer w TESCO IP: 195.94.206.* 18.04.05, 14:54
        odradzam, odradzam, byłam raz, poprosiłam o farbe blond, praktycznie o
        odświeżenie koloru bo blondynką byłam zawsze, zrobiono mi na głowie żółtko,
        reklamacji nie chciano uznać, wszyscy pracownicy, zlecieli się i wmawiali że
        piekny kolor, może to światło itp. wyszłam, w domu prawie beczałam,musiałam iśc
        do innego salonu na poprawkę
        może pomyślano że jak blondynka to wszystko da sie wmówić...
      • Gość: jasiek Re: Fryzjer w TESCO IP: *.aster.pl 18.04.05, 21:07
        jak wyglądał ten cuchnący gość bo jest tam paru facetów?
        • rotisiv FRYZJER W TESCO 25.04.05, 15:36
          ..i co zakończyła się dyskusja dotycząca fryzjera w Tesco?
          :( szkoda. Polecono mi to miejsce "do strzyzenia" i chciałabym się wiecej
          dowiedzieć na temat tego miejsca..a raczej tego jaki poziom usług oferują.
          Pozdrawiam.
        • Gość: Gościu Re: Fryzjer w TESCO IP: *.computerland.pl 25.04.05, 17:03
          Ogolony na łyso. Około 30-tki.
          • Gość: pogodynek Re: Fryzjer w TESCO IP: *.net-serwis.pl 27.04.05, 13:04
            Pewnie koledzy z zakładu fryzjerskiego zrobili mu taką fryzure że wolał zgolić sie na łyso :D
            • Gość: Baska Re: Fryzjer w TESCO IP: 217.153.87.* 27.04.05, 22:37
              Naprawdę zawiść ludzka nie zna granic. Znam właścicieli. Nie mają zadnej
              restauracji, ani zadnego centrum medycznego, jak ktos tu napisał. Zakład
              fryzjerski jak kazdy inny. Jedna osoba jest zadowolona , inna nie. Jak
              wszędzie. I to nie jest zakład tesco, tylko zupełnie prywatna firma, która
              tylko wynajmuje lokal. Ja z ich usług korzystam i jestem zadowolona. Bynajmniej
              nie dlatego, ze właścicielem jest pan i pani xy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka