kungaa 11.04.05, 20:18 Jestem studentką. Polecam Salon w Tesco - Hair Max - ponieważ mają tam promocje dla nas studentów i dowiedziałam się, że co tydzień jest nowa promocja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc123 Re: Fryzjer w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:48 Nie polecam - znam wlasciciela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagumna Re: Fryzjer w TESCO IP: *.lot.pl 13.04.05, 15:14 a co jest nie tak z włascicielem?? Odpowiedz Link Zgłoś
jacidom Re: Fryzjer w TESCO 13.04.05, 13:55 Dlaczego od razu kryptoreklama? Ja od czasu do czasu strzygę się w Hair... i zawsze byłam zadowolona, z "paznokci" też. Trudno mi ocenić poziom cen, bo nie bywam często u fryzjera. ALe są bardzo mili, poza jedną Panią na "recepcji", która mnie po prostu nie zachęca.... Mimo to polecam. jacidom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Fryzjer w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:28 Jacidom, Ty chyba najlepiej wiesz co to jest kryptoreklama. Cytuje z Twojego wpisu "Wraz z moją „drugą połową”, dwa lata wstecz otworzyliśmy restaurację, a w zeszłym roku prywatną przychodnię" ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=2&w=21389588&a=21620699 ). Po tym wpisie pelno na roznych forach Twoich niby normalnych wypowiedzi reklamujacych Karpielowke i Centrum Zdrowia Ursynów. Ladnie to tak reklamowac sie na forum? Zaloze sie, ze fryzjer w Tesco to Wasze nowe przesiewziecie. Przez takich drobnych cwaniaczkow jak Ty to forum traci na wiarygodnosci. Jesli u siebie w restauracji tez tak oszczedzacie jak na reklamie, to na pewno goscie jedzacy u Was potrzebuja potem porady lekarza. Zniknij prosze z tego forum i nigdy wiecej nie pisz o swoich firmach, a ja osobiscie zamierzam przy kazdym watku o restauracjach przypominac innym, ze wlasciciele nie szanuja innych uzytkownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery W mordę kopane... 13.04.05, 19:58 ...w życiu bym do fryzjera w TESCO nie poszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kungaa Re: W mordę kopane... IP: *.aster.pl 14.04.05, 20:31 a dlaczego byś nie poszedł do fryzjera co tam jest nie tak?wolę wiedzieć za nim pójdę ponownie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: W mordę kopane... 16.04.05, 21:54 Ja bym tam nie poszedł, bo mam swojego ;) To na diabła mam do Tesco łazić? :))) Ale nbie twierdzę, żęe coś tam w nim złego jest. Ale jak to jest taki fryzjer w stylu soków marki "Tesco", to bym się zastanawiał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczesana Re: W mordę kopane... IP: *.aster.pl 17.04.05, 22:28 Byłam tam.Obcięto mi włosy na 5 ,ale zainkasowano na 10-tkę.Nie chciałam modelować/aby zaoszczędzić /,a zapłacić musiałam 60 zł /za 15 minut pracy/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Fryzjer w TESCO IP: *.computerland.pl 18.04.05, 14:41 A ja nie polecam. Byłem i więcej nie pójdę, ponieważ: - kiepsko wycieniowali włosy - grzywkę obcięli trochę nie tak - fryzjer (jakiś facet) "pachniał" potem. Chyba jest tam kiepska klima, więc tu może zawinili szefowie. - ogólnie cena wyraźnie przewyższa jakość. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Fryzjer w TESCO IP: 195.94.206.* 18.04.05, 14:54 odradzam, odradzam, byłam raz, poprosiłam o farbe blond, praktycznie o odświeżenie koloru bo blondynką byłam zawsze, zrobiono mi na głowie żółtko, reklamacji nie chciano uznać, wszyscy pracownicy, zlecieli się i wmawiali że piekny kolor, może to światło itp. wyszłam, w domu prawie beczałam,musiałam iśc do innego salonu na poprawkę może pomyślano że jak blondynka to wszystko da sie wmówić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Fryzjer w TESCO IP: *.aster.pl 18.04.05, 21:07 jak wyglądał ten cuchnący gość bo jest tam paru facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
rotisiv FRYZJER W TESCO 25.04.05, 15:36 ..i co zakończyła się dyskusja dotycząca fryzjera w Tesco? :( szkoda. Polecono mi to miejsce "do strzyzenia" i chciałabym się wiecej dowiedzieć na temat tego miejsca..a raczej tego jaki poziom usług oferują. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Fryzjer w TESCO IP: *.computerland.pl 25.04.05, 17:03 Ogolony na łyso. Około 30-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogodynek Re: Fryzjer w TESCO IP: *.net-serwis.pl 27.04.05, 13:04 Pewnie koledzy z zakładu fryzjerskiego zrobili mu taką fryzure że wolał zgolić sie na łyso :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Fryzjer w TESCO IP: 217.153.87.* 27.04.05, 22:37 Naprawdę zawiść ludzka nie zna granic. Znam właścicieli. Nie mają zadnej restauracji, ani zadnego centrum medycznego, jak ktos tu napisał. Zakład fryzjerski jak kazdy inny. Jedna osoba jest zadowolona , inna nie. Jak wszędzie. I to nie jest zakład tesco, tylko zupełnie prywatna firma, która tylko wynajmuje lokal. Ja z ich usług korzystam i jestem zadowolona. Bynajmniej nie dlatego, ze właścicielem jest pan i pani xy. Odpowiedz Link Zgłoś