kkolasinska 26.04.05, 15:42 Czy moze wie ktoś z forumowiczów czy Galeria Ursynów bedzie otwarta 1 i 3 maja? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonim Re: Galeria Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 16:51 Nie jestem pewna ale przypuszczam że napewno będzie czynna. Jeszcze się nie spotkałam żeby w jakieś święto handel nie pracował. Bynajmniej u mnie w pracy a jest to handel pierwszy i trzeci maja zawsze były pracujące. Boże Ciało 26 maja też jest pracujące. Wszystko jest pracujące. Dawno zapomniałam co to są za święta, dla nas nie ma już wogóle żadnych świąt. Życze przyjemnych zakupów, to bez uszczypliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golan Re: Galeria Ursynów IP: *.acn.waw.pl 27.04.05, 23:34 > przypuszczam że napewno będzie czynna Nie wiem, czy masz rację, ale wg mnie na pewno masz rację. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: Galeria Ursynów IP: *.chello.pl 29.04.05, 14:10 nie mam pojęcia, czy mogę zgodzić się z Twoją opinią, ale na pewno mogę ;P Odpowiedz Link Zgłoś