Dodaj do ulubionych

AGNEESS- fryzjer w GU

IP: *.acn.waw.pl 06.05.05, 16:45
z pełnym przkonaniem polecam ten salonik fryzjerski ( galeria ursynów ). W
pelni profesjonalna usługa i fajne ceny (112 zł - jest internetowa promocja
20% za dwa kolory na długich włosach + podcięcie i grzywka ). Jestem bardzo
zadowolona - winko na wstępie rozluźnia atmosfere, Pan, który mnie obsługiwał
dokładnie wytłumaczył co będzie robił- można mu zaufać :))A przede wszystkim
cały czas masz wrażenie że jesteście super oczekiwanym klientem ( ja wpadłam
bez zapisu ). Naprawde polecam !
Obserwuj wątek
    • Gość: Karo Re: AGNEESS- fryzjer w GU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:36
      Kolejny wlasciciel salonu fryzjerskiego oszczedzajacy na reklamie i udajacy
      zadowolona klientke. To sie robi nudne i niesmaczne. Prosze lepiej napisac czy
      usunieto juz wszystkie rzeczy do ktorych przyczepil sie sanepid.
      • Gość: kolo Re: AGNEESS- fryzjer w GU IP: 195.* / *.acn.waw.pl 06.05.05, 21:00
        Ponuraku,
        jeżeli ktoś oszczędza na reklamie to tylko dla Twojego dobra - abyś mniej
        płacił!!!! A jeżeli chodzi o sanepid to lepiej przewdź czystość własnych gaci
        oraz kibla bo cuchnie od Ciebie zazdrością, że ktoś może mieć własny interes a
        Ty zapier... u kogoś.
      • Gość: marushka Re: AGNEESS- fryzjer w GU IP: *.acn.waw.pl 06.05.05, 22:53
        Karo :)
        przeprowadziłam sie do wawki niedawno i szukałam fryzjera, godnego zastępstwa
        dla mojej Pani w Poznaniu. Szukałam opinii na forum, rzucałam też "fryzjer
        ursynów" w wyszukiwarke. Miałam iść na koński jar 10 ale do GU jest łatwiejszy
        dojazd, po prostu nie znam warszawy. I dziele sie moją opinią na forum. AAAA
        jeżeli nadal jestem mało wiarygodna podejdź do salonu i spytaj - pracuje tam
        jeden chłopak i pewnie pamięta mnie bo mówiłam mu, że pochodze z Poznania :).
        A jeżeli nadal jestes nie przekonana - nie idź tam :)
        pozdrawiam

p.s. miałam wrażenie, że dobry fryzjer opiera sie na pozytywnych opiniach. Moja
        jest pozytywna :)
    • kapio12 Re: AGNEESS- fryzjer w GU 08.05.05, 10:35
      a jak mają stronę internetową
      • Gość: marushka Re: AGNEESS- fryzjer w GU IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 23:32
        www.agneess.com/
    • Gość: Anna D Re: AGNEESS- fryzjer w GU IP: 195.20.110.* 09.05.05, 11:37
      Ja też jestem zadowolona, byłam tam z dziećmi. Ładnie ścięte włosy,
      profesjonalna obsługa. A fryzjer piętro wyżej - słaba jakość, jak mi synka
      ścieli to żałość.
    • Gość: Lulu Re: AGNEESS- fryzjer w GU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:09
      No za taką cenę to usługa w sam raz. Wolałabym jednak aby nie wliczano mi winka
      i uprzejmości w cenę usługi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka