Dodaj do ulubionych

PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ

IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 12:08
BARDZO DZIEKUJE WZYSTKIM ZA POMOC PRZY OPISANIU TRASY NA BOKSERSKA -
DOJECHALISMY Z JELENIEJ GORY SZCESLIWIE W 6 GODZINN
POZDRAWIAM ANJA Z RODZINKA
Obserwuj wątek
    • silvio1970 Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ 31.05.05, 12:21
      Jeśli jesteś z dzieciakami to trzymaj się z daleka od Ursynowa. Nie mają tu
      żadnych praw, są szczute przez psy, rozjeżdzane przez rowerzystów nawet płakać
      im nie wolno bo zakłóca to spokój cięzko pracujących i balangujących
      • Gość: anja Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 11:08
        rany boskie co ty piszesz?powaznie tak jest?
        na szczescie jestesmy juz w domku.
        pozdrawiam
        brrrrrrrrr skora cierpnie po tym co przeczytałam.
        • Gość: rat Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 11:38
          nie przejmuj się zbynio jesteś daleko. Sylvio jest znanym psycholem od pewnego
          czasu zasrywającym forum Ursynowskie. Jest on poszukiwany przez służby
          sanitarne miasta za podrzucanie do parków mięsa z trucizną. Niestety patologia
          jest widoczna w internecie oraz w mieście i nawet Tobą wstrząsnęła a my z takim
          dewiantem musimy żyć.
          • silvio1970 Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ 01.06.05, 12:11
            > nie przejmuj się zbynio jesteś daleko. Sylvio jest znanym psycholem od
            pewnego
            > czasu zasrywającym forum Ursynowskie. Jest on poszukiwany przez służby
            > sanitarne miasta za podrzucanie do parków mięsa z trucizną.

lepiej szykuj kasę na PCK, bo osbiście nie wezmę nawet grosza od takiego
            marabuta jak ty
            • Gość: rat Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 12:24
              silvio1970 napisał:

> lepiej szykuj kasę na PCK, bo osbiście nie wezmę nawet grosza od takiego
              > marabuta jak ty

prędzej by mi uschła ręka zanim byś ode mnie dodostał załamanego grosza,
              wolę potraktować Ciebie na jeden ze sposobów, które promujesz na tym forum,
              złamasie
      • lewe_oko Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ 01.06.05, 12:14
        A ja zawsze uważałam, że Ursynów to najlepsza dzielnica dla dzieciaków. Człowiek
        uczy sie całe życie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka