Gość: ANJA IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 12:08 BARDZO DZIEKUJE WZYSTKIM ZA POMOC PRZY OPISANIU TRASY NA BOKSERSKA - DOJECHALISMY Z JELENIEJ GORY SZCESLIWIE W 6 GODZINN POZDRAWIAM ANJA Z RODZINKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvio1970 Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ 31.05.05, 12:21 Jeśli jesteś z dzieciakami to trzymaj się z daleka od Ursynowa. Nie mają tu żadnych praw, są szczute przez psy, rozjeżdzane przez rowerzystów nawet płakać im nie wolno bo zakłóca to spokój cięzko pracujących i balangujących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 11:08 rany boskie co ty piszesz?powaznie tak jest? na szczescie jestesmy juz w domku. pozdrawiam brrrrrrrrr skora cierpnie po tym co przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 11:38 nie przejmuj się zbynio jesteś daleko. Sylvio jest znanym psycholem od pewnego czasu zasrywającym forum Ursynowskie. Jest on poszukiwany przez służby sanitarne miasta za podrzucanie do parków mięsa z trucizną. Niestety patologia jest widoczna w internecie oraz w mieście i nawet Tobą wstrząsnęła a my z takim dewiantem musimy żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ 01.06.05, 12:11 > nie przejmuj się zbynio jesteś daleko. Sylvio jest znanym psycholem od pewnego > czasu zasrywającym forum Ursynowskie. Jest on poszukiwany przez służby > sanitarne miasta za podrzucanie do parków mięsa z trucizną. lepiej szykuj kasę na PCK, bo osbiście nie wezmę nawet grosza od takiego marabuta jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 12:24 silvio1970 napisał: > lepiej szykuj kasę na PCK, bo osbiście nie wezmę nawet grosza od takiego > marabuta jak ty prędzej by mi uschła ręka zanim byś ode mnie dodostał załamanego grosza, wolę potraktować Ciebie na jeden ze sposobów, które promujesz na tym forum, złamasie Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: PODZIEKOWANIE ZA POMOC TRASE DO BOKSERSKIEJ 01.06.05, 12:14 A ja zawsze uważałam, że Ursynów to najlepsza dzielnica dla dzieciaków. Człowiek uczy sie całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś