ivi21 01.06.05, 13:39 Witam Potrzebuję zapisac się do ginekologa na regularną cytologię gdzieś na Kabatch najchętniej. Znacie jakięs kliniki prywatne? TYlko nie jakieś baaardzo drogie:) Dziękuje z góry za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MA2LA Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI IP: *.chello.pl 01.06.05, 16:14 W CENTRUM ONKOLOGII MOŻESZ ZROBIĆ ODPLATNIE A NIE ZNAJDZIESZ LEPSZYCH SPECJALISTÓW, POZA TYM TERAZ JEST TAKI OKRES KIEDY BEZPŁATNIE ROBIĄ TE BADANIA MIESZKANKOM URSYNOWA - SAMODZIELNA PRACOWNIA PROFILAKTYKI NOWOTWORÓW NARZĄDU RODNEGO- NIESTETY NIE MAM TEL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGB Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI IP: 148.81.190.* 02.06.05, 08:46 Telefon do rejestracji Samodzielnej Pracowni Profilaktyki Nowotworów Narządu Rodnego (Centrum Onkologii, Roentgena 5) - wejście od strony ul. Pileckiego: 546 25 87 Odpowiedz Link Zgłoś
xp12 Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI 03.06.05, 13:23 Polecam przychodnie IZIS przy stacji metra URSYNOW - a tam pani dr CIESIELSKA. REWELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikko Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI 06.06.05, 22:44 Też polecam Centrum Onkologii. Mieszkankom Ursynowa robią cytologię raz na rok bezpłatnie , a i jeszcze przypominają o ponownych badaniach i proponują termin . Ja zawsze chodzę wtedy gdy mi pasuje i też nie ma problemu . A i wyniki przysyłają pocztą do domu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko01 Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI IP: *.chello.pl 23.08.05, 09:21 Naprawdę raz na rok? Mnie zapraszają co trzy lata. Ponadto wynik opatrzony klauzulą "a w przypadku zaistnienia podejrzenia zmian badanie wykonać szybciej" chyba nie swiadczy najlepiej o wykonujących? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI IP: 82.177.111.* 23.08.05, 12:31 Własnie dzwoniłam. Można przyjść bez zapisu, z dowodem osobistym, codziennie od 8-13.00. Można mieć też zameldowanie czasowe. Odpowiedz Link Zgłoś