Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELIN????

01.06.05, 13:39
Witam
Potrzebuję zapisac się do ginekologa na regularną cytologię gdzieś na Kabatch
najchętniej. Znacie jakięs kliniki prywatne? TYlko nie jakieś baaardzo drogie:)
Dziękuje z góry za odpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: MA2LA Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI IP: *.chello.pl 01.06.05, 16:14
      W CENTRUM ONKOLOGII MOŻESZ ZROBIĆ ODPLATNIE A NIE ZNAJDZIESZ LEPSZYCH
      SPECJALISTÓW, POZA TYM TERAZ JEST TAKI OKRES KIEDY BEZPŁATNIE ROBIĄ TE BADANIA
      MIESZKANKOM URSYNOWA - SAMODZIELNA PRACOWNIA PROFILAKTYKI NOWOTWORÓW NARZĄDU
      RODNEGO- NIESTETY NIE MAM TEL.
    • Gość: EGB Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI IP: 148.81.190.* 02.06.05, 08:46
      Telefon do rejestracji Samodzielnej Pracowni Profilaktyki Nowotworów Narządu
      Rodnego (Centrum Onkologii, Roentgena 5) - wejście od strony ul. Pileckiego:
      546 25 87
    • xp12 Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI 03.06.05, 13:23
      Polecam przychodnie IZIS przy stacji metra URSYNOW - a tam pani dr CIESIELSKA.
      REWELACJA!!!
    • monikko Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI 06.06.05, 22:44
      Też polecam Centrum Onkologii. Mieszkankom Ursynowa robią cytologię raz na rok
      bezpłatnie , a i jeszcze przypominają o ponownych badaniach i proponują termin
      . Ja zawsze chodzę wtedy gdy mi pasuje i też nie ma problemu . A i wyniki
      przysyłają pocztą do domu !
      • Gość: pytanko01 Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI IP: *.chello.pl 23.08.05, 09:21
        Naprawdę raz na rok? Mnie zapraszają co trzy lata. Ponadto wynik opatrzony
        klauzulą "a w przypadku zaistnienia podejrzenia zmian badanie wykonać szybciej"
        chyba nie swiadczy najlepiej o wykonujących?
        • Gość: kiwi Re: GINEKOLOG DOBRY na KABATACH, NATOLIN, IMIELI IP: 82.177.111.* 23.08.05, 12:31
          Własnie dzwoniłam. Można przyjść bez zapisu, z dowodem osobistym, codziennie od
          8-13.00.
          Można mieć też zameldowanie czasowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka