Gość: artur IP: *.bwm.com.pl / *.unused.zigzag.pl 28.07.05, 11:51 jak sobie radzicie z obecnymi upałami, Drodzy Forumowicze??? Jak je przetrwać??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 12:02 Na dole przeglądarki internetowej, wyświetlają mi się ikonki z prognozą pogody (słońce, chmury itp) na cztery dni. Dzisiaj, po raz pierwszy, ujrzałem nową ikonę. Na piątek i sobotę, wyświetlany jest czerwony, płonący termometr ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomech Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 12:02 Ja podjąłem walkę z upałami dosyć pasywną. Jako, że nie mam w domu ani w samochodzie klimatyzacji a przypadkiem w pracy zainstalowano nam taką, to zostałem przodownikiem pracy klepiąc namiętnie nadgodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 12:24 hahah, dobre! ja pije ciepla kawe... nawet pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
tomech Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 12:55 Ja oczywiście też piję ciepłą kawę, taki cwaniaczek ze mnie jak 21 stopni w pokoiku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomech Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 12:04 aaa, jeszcze jedno. Polecam artykulik: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2844327.html?nltxx=856991&nltdt=2005-07-28-09-05 Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 13:32 Ja zastosowalem bardziej radykalny srodek. Jeszcze w czerwcu nauczony zeszlorocznym doswiadczeniem poszedlem do Geanta i kupilem porzadny wiatrak obrotowy. Jak tylko jest mi za goraco wlanczam go ustawiam na drugi bieg i zaczyna porzadnie dmuchac we mnie zimnym powietrzem. Dodatkowo jest funkcja obracania sie. Pelen wypas za jedyne 80 zloty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranny_julek NEUROUP napisał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:03 neuroup 28.07.2005 13:32 + odpowiedz Ja zastosowalem bardziej radykalny srodek. Jeszcze w czerwcu nauczony zeszlorocznym doswiadczeniem poszedlem do Geanta i kupilem porzadny wiatrak obrotowy. Jak tylko jest mi za goraco >>>>>> wlanczam<<<<< go ustawiam na drugi bieg i zaczyna porzadnie dmuchac we mnie zimnym powietrzem. Dodatkowo jest funkcja obracania sie. Pelen wypas za jedyne 80 zloty :-) =============================================================== WŁĄĄĄĄĄCZAM a nie WŁAAAAANNNNNNNNNNCZAM Poza tym pomysł wielce odkrywczy, jak w ogóle można było na to wpaść? Napisz przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: NEUROUP napisał... 29.07.05, 14:11 Szkoda, ze nie masz za grosz poczucia humoru i czasami nie czujesz sarkazmu w tym co pisze. No naprawde przykro mi z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: NEUROUP napisał... 29.07.05, 14:16 Nie przejmuj się, Neurop, jestem z Tobą:) Ja też zafasowałam sobie wentylator, ale s u f i t o w y Booombaaa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndrom Re: NEUROUP napisał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:36 syndrom sarkazmu upałowego u ciebie nastąpił. WŁANCZ więc wentylator. Rany Julek ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomech Re: NEUROUP napisał... 30.07.05, 21:15 Po co wogóle kolego Neuroup wogóle odpisałeś temu kolesiowi. Nie zauważyłeś jeszcze , że jak ktoś nie ma o czym napisać to zawsze się czegoś kretyńskiego czepi? Tym razem padło na błąd ortograficzny, następnym razem pewnie źle postawisz przecinek i też ktoś Ci się do dupy dobierze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus_ek Re: NEUROUP napisał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 00:54 Bład wytkniety prze kogos tam a dotyczacy slowa Odpowiedz Link Zgłoś
tomech Re: NEUROUP napisał... 01.08.05, 14:59 Gość portalu: rebus_ek napisał(a): > Bład wytkniety prze kogos tam a dotyczacy slowa Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: NEUROUP napisał... 02.08.05, 15:38 Witam! Dziekuje, za wszystkie glosy, ktore stanely w mojej obronie :-) Jednak po mimo paru oszolomow jest paru dobrych ludzi, ktoryz rozumieja, ze nie ktorzy maja dysgrafie i dyslekcje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomech Re: NEUROUP napisał... 02.08.05, 16:58 neuroup napisał: > Witam! > Dziekuje, za wszystkie glosy, ktore stanely w mojej obronie :-) Jednak po mimo > paru oszolomow jest paru dobrych ludzi, ktoryz rozumieja, ze nie ktorzy maja > dysgrafie i dyslekcje :-) > Brawo !!! Postawiłeś przecinek przed "że", wiec nie jest z Tobą tak źle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: NEUROUP napisał... 03.08.05, 15:36 A jak zaczne pisac z polskimi znaczkami to naprawde bedzie full wypas. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 28.07.05, 13:40 nie ma co wymyślać prochu tylko czerpać z doświadczeń narodów zaprawionych w zmaganiach ze słońcem. A zatem należy przycupnąć w jakimś zacienionym, najlepiej przewiewnym miejscu, wszelki ruchy ograniczyc do niezbędnego minimum i odłożyć wszelkie plany do jutra. A jutro zacząć dzień od sprawdzenia pogody i szybko znależć jakieś zacienione, najlepiej przewiewne.... oczywiście można to przyprawić jakimś lokalnym elementem, np zimne piwko czy kto co tam lubi Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 00:00 Gość portalu: artur napisał(a): > jak sobie radzicie z obecnymi upałami, Drodzy Forumowicze??? > Jak je przetrwać??? > pzdr Teraz jest teoche chlodniej, tylko 20 stopni, a jest juz pólnoc... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 09:31 A jak długo ma byc jeszcze taki upał? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 09:35 Jutro, w niedzielę chłodniej, w następnym tygodniu znów. wwwa.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=forecastfox&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR;PL;-;WARSAW;&fday=1&metric=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 09:37 Świetnie... Ja oczywiście już kicham i kaszlę - bo w pracy klimatyzacja, w bibliotece klimatyzacja, a wszędzie indziej upał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 22.12.05, 12:53 lewe_oko napisała: > Świetnie... Ja oczywiście już kicham i kaszlę - bo w pracy klimatyzacja, w > bibliotece klimatyzacja, a wszędzie indziej upał :-( oj chyba juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 22.10.05, 21:58 dobry temat na 22 października ;-) Dziś był upał :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 22.12.05, 15:50 Na 22 grudnia tym bardziej :P Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: GORRRRĄCOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! 22.12.05, 15:54 milka323 napisała: > Na 22 grudnia tym bardziej :P na 24 plucha. poczekajmy do czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś