Dodaj do ulubionych

Graficiarze - jełopy

IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 08.08.05, 10:13
Jakieś tumany w kółko niszczą otoczenie mojej klatki sprayem ...
Ostatnio jakiś IDIOTA wyrysował na szybie drzwi wejściowych jakiś bzdet!

Co to za TUMANY? Przecież ja zaplaciłem za te drzwi i wykończenie budynku!

Jeśli chodzi o zarysowaną szybę drzwi to najciekawsze jest to, że moja klatka
jest w ruchliwym miejscu i NIKT z przechodniów niczego nie widział!
Wychodziłem do TESCO i szyba cała a po 15 minutach wracam i szyba zniszczona!

Proszę dzwońcie po straż miejską lub policję jak widzicie jakiś wandali
niszczących cudze mienie!

Dzięki.

Ech.... musiałem się wyżalić:(
Obserwuj wątek
    • Gość: ernest Re: Graficiarze - jełopy IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 08.08.05, 10:15
      Zapomniałem dodać, że chodzi o osiedle OSTOJA, tuż przy metrze KABATY,
      niebiesko-różowe budynki...
      • gazetnik3 Re: Graficiarze - jełopy 13.08.05, 16:39
        Widzisz ernest, NIKOGO nie interesuje Twój problem - wolą pasjonować się
        poszukiwaniem zielonookiej w metrze albo szukaniem ginekologa... :0(

P.S. Pogadaj z sąsiadami i spuśćcie manto takiemu małolatowi (jeśli go
        namierzycie). Na pewno pomoże!
        • Gość: Dyzio Jedyny sposób - łomot ... IP: *.starnettelecom.pl 16.08.05, 11:17
          wiem o kilku przypadkach spuszczenia łomotu malującemu gó..arzowi połączonego
          z wypsikaniem jego spraju na jego ubranko i pyszczydło. Pomaga na dłuższy czas.
          Znajomek posiadający domek ze sporym kawałkiem białego otynkowanego murku po
          drugim "występie" graficiarzy zaczaił się z kumplami i złapanego "artystę"
          przekonał o niestosowności jego zachowania. Mamusia 17-to letniego artysty
          wezwała policje ale ta odmówiła interwencji (brak świadków i dowodów) a
          sam "artysta" omija teraz cały ten rejon szerokim łukiem bo mkumpel mój "rzucił
          od niechcenia w powietrze", że teraz znając personalia i adres "biednego
          dziecka" łatwiej przyjdzie mu egzekwować ew. czyszczenie muru. Mimo, że
          kochająca mamusia usiłowała wymusić na władzy stwierdzenie, że są to groźby
          karalne ci ponownie odmówili interwencji. Wniosek: miłość rodzicielska jest
          ślepa a przekonywanie fizyczne nadzwyczaj skuteczne. Taka prawda. Howgh !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka