... nie ma sobie równych,bo próba wpłynięcia na wynik sądów niezawisłych to tak jakby Kwaczyńskie były o pręcent. wyższe,moje z kolei doświadczenia jako terapeuty i te z hormonamy od zwierząt pochodzącymi (tzw.pigułka) niebyłe.
Jak również wszystkie pytania kobiet o...parę,jeszcze i te wcześniej, no i te - później, nasze NIE przed ślubem, bezsensowność rzondów nietworzących dla rodzin ŻADNYCH WARUNÓW społecznych.
U zwierząt nie ma takich dziwactw, w większości te gniazda które są, są też chciane i kochane,albo pogryziony zostaje kocur bo ...rudy, na widok czarnego uszka nastawia, jak nic daje przejście czarnemu np. przyjacielowi a koteczka pędzi na balkonik na wieść o Zygmusiu . Wiadomo, debilnych sądów IM nietrzeba, ja kwiatki dostaję regularnie za zwiedzenie następnej pary, nikt też nie tworzy nacisków i pomostów od - do 18, jeśli kobieta chce dziecko wprzynieśćna świat, to nic nie zrobisz, jak i w przypadku mojej babci, gdzie po wojnie te naciski się stworzyły jasno. Ja tylko znam prawdę, nawet reszta rodziny nie... I "wszyscy" inni, bo oni stali się powiernikami prawdy oficjanej, prawdy zamotanej,chociaż niestrudzonej w wyrazie.
O" ćwiczeniach " innej bliskiej mi pary nie wspomnę,dziecię nigdy karmicznie nie przyszło na świat.Maleństwo koleżanki pomimo zagrożeń - owszem, ja opłakuję większość ciąż tóre nigdy nie doszły do skutku. Tak, po prostu, winię za to wszystko jełopów.
Na chłopcastawiałam karty, to wibracje pogrzebu w przypadku tej świadomości były na wiele lat PRZED chorobami,i moje kalectwo mogło przenigdy do skutu nie dojść.
Chętnie za to postawiępytanie lub odpowiedź klasycznie: CzY będę miał/ a małż. a lub potomka,a jeżel to jakiego?
Albo - czy xx. zostanie moim mężem, co zrobić?
Czy - i po co- się rozwieść (zwłaszcza jak on odszedł na wieki)?
Albo przynajmniej klasycznie - Będziesz miała bliź nięta albo dziecko spod znaku bliźniąt. Pono zawsze się sprawdza. Czyżby dlatego,że jak otwierałam haha jaja fermowe to wszystkie były BLIŹNIACZE?
Coi forumowicze na widok mgły przed oczami sądów?
To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary..
Kości zostały rzucone.Tylko interpretator do kitu

stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com