Gość: Amor IP: 193.109.123.* 11.10.05, 16:35 Witam, czy na Ursynowie jest jakikolwiek Sex-Shop?? Tak się rozglądam i żadnego nie znalazłem... Wszak to niby sypialnia Warszawy, czyżby ursynowianie nie mieli wyobraźni w łóżku? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lemur Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.chello.pl 11.10.05, 22:14 za megasamem byl kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:00 Amorku, czy naprawde uwazasz, ze uzywanie gadzetow z sex shopu swiadczy o wyobrazni? To tak jakby powiedziec, ze ludzie kupujacy gotowe chinskie zupki maja wyjatkowa wyobraznie kulinarna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amor Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: 193.109.123.* 12.10.05, 10:30 Moim zdaniem jesteś w błędzie, przecież nie kupuję gotowego "seksu z wyobraźnią" tylko przyprawy do dania głównego. A to już może świadczyć o wyobraźni, której swoją drogą mi nigdy nie brakowało na tym polu :) Jakieś sexi- wdzianko czy fajny gadżecik może być naprawde ekscytującym dopełnieniem własnej inicjatywy, wszak długotrwały kontakt tylko z jedną osobą (jak w moim przypadku) może powodować monotonię której na pewno bym nie chciał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madry Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.fbx.proxad.net 12.10.05, 11:11 dobrze godo dac mu piwa Odpowiedz Link Zgłoś
tomech Re: Seks-Szop na Ursynowie 12.10.05, 12:23 Jak możesz zboczuszku !!! Wszystko powiem Ojcu Dyrektorowi !!! Nie wiem gdzie jest sex-shop a nawet gdybym wiedział, to bym nie powiedział, bo będziesz grzeszyć (właściwie to już grzeszysz, ale tak byś to robił bardziej). Podaj swój adres to razem z Ojcem Dyrektorem i zwolennikami zrobimy pikietę pod Twoim domem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amor Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: 193.109.123.* 12.10.05, 12:29 hehe, fajna prowokacja :) Skąd wiesz swoją drogą że grzeszę? Udany seks z małżonką to grzech? Poza tym trafiłeś na ateistę <lol> Próbuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomech Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:30 Jestem ateistą również. Nie jest to prowokacja chciałem się jedynie trochę pośmiać i zażartować. A jeżeli chodzi o grzech, to każde współżycie nie mające na celu spłodzenia potomka to według KK grzech!!! P.S. Jak dobrze, ze jesteśmy ateistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.chello.pl 13.10.05, 00:57 moj post z info gdzie jest sexshop nie wywolal wiekszego zainteresowania. a chcialem pomoc :/ <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: Seks-Szop na Ursynowie 13.10.05, 14:30 Witam! Prawda jest taka, ze nie ma sex shopu na Ursynowie. Czy dobrze czy tez zle to nie wiem. Co do wyobrazni to niech ludzie robia sobie co chca, aze u niektorych wyobraznia zaczyna pracowac dopiero przy akcesoriach to nic zlego w tym niema :) Pozdrawiam. ps.Najlepszy sexshop w Warszawie jest na Jana Pawla II w pawilonach nazywa sie erotic store lub sex store. Najlepszy wybor w calej Warszawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// A właśnie że jest! Przy Wąwozowej w "tunelu"! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.05, 23:49 w tunelu pod tym niebiesko-landrynkowym budynkiem - dzisiaj widzialem, ze nowo- otwarty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz_z jest sex shop na ursynowie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.05, 13:56 Witam, nie roztrzasajac czy jest to przejaw czyjejs seksualnej wyobrazni czy tylko urozmaicenie codziennego sexu... jest jeden (przynajmniej jeden widzialem) sex shop na Ursynowie. Znajduje sie na skrzyzowaniu: Wawozowa i Kabacki Dukt (rownolegla do KEN'u) w przjezdzie - bramie niebieskiego bloku przy wawozowej... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: jest Erotic Store 18.10.05, 17:05 To jest Erotic Store, a nie tam żaden sex shop, hehehehehehehehe..., a z daleka widać, szczególnie wieczorami, czerwony neon z w/w napisem. Mnie szkoda kasy na to! Pzdr, Fuzzy:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amor Seks-Szop na Ursynowie IP: 193.109.123.* 19.10.05, 16:12 Witam, nio fajnie że się jednak jakiś znalazł, wracając do wyobraźni to nigdzie nie pisałem że zaczyna ona działać dopiero przy użyciu gadżetów, po prostu lubię mieć wybór - nie muszę ich używać za każdym razem ale jeśli zechcę (lub ona zechce :) to fajnie mieć coś pod ręką :D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś