Dodaj do ulubionych

Seks-Szop na Ursynowie

IP: 193.109.123.* 11.10.05, 16:35
Witam, czy na Ursynowie jest jakikolwiek Sex-Shop?? Tak się rozglądam i
żadnego nie znalazłem... Wszak to niby sypialnia Warszawy, czyżby
ursynowianie nie mieli wyobraźni w łóżku? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: lemur Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.chello.pl 11.10.05, 22:14
      za megasamem byl kiedys...
    • Gość: el Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:00
      Amorku, czy naprawde uwazasz, ze uzywanie gadzetow z sex shopu swiadczy o
      wyobrazni? To tak jakby powiedziec, ze ludzie kupujacy gotowe chinskie zupki
      maja wyjatkowa wyobraznie kulinarna ;)
      • Gość: Amor Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: 193.109.123.* 12.10.05, 10:30
        Moim zdaniem jesteś w błędzie, przecież nie kupuję gotowego "seksu z
        wyobraźnią" tylko przyprawy do dania głównego. A to już może świadczyć o
        wyobraźni, której swoją drogą mi nigdy nie brakowało na tym polu :) Jakieś sexi-
        wdzianko czy fajny gadżecik może być naprawde ekscytującym dopełnieniem własnej
        inicjatywy, wszak długotrwały kontakt tylko z jedną osobą (jak w moim
        przypadku) może powodować monotonię której na pewno bym nie chciał. Pozdrawiam.
        • Gość: madry Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.fbx.proxad.net 12.10.05, 11:11
          dobrze godo
          dac mu piwa
          • tomech Re: Seks-Szop na Ursynowie 12.10.05, 12:23
            Jak możesz zboczuszku !!!
            Wszystko powiem Ojcu Dyrektorowi !!!
            Nie wiem gdzie jest sex-shop a nawet gdybym wiedział, to bym nie powiedział, bo
            będziesz grzeszyć (właściwie to już grzeszysz, ale tak byś to robił bardziej).
            Podaj swój adres to razem z Ojcem Dyrektorem i zwolennikami zrobimy pikietę pod
            Twoim domem.
            • Gość: Amor Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: 193.109.123.* 12.10.05, 12:29
              hehe, fajna prowokacja :) Skąd wiesz swoją drogą że grzeszę? Udany seks z
              małżonką to grzech? Poza tym trafiłeś na ateistę <lol> Próbuj dalej.
              • Gość: Tomech Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:30
                Jestem ateistą również.
                Nie jest to prowokacja chciałem się jedynie trochę pośmiać i zażartować.
                A jeżeli chodzi o grzech, to każde współżycie nie mające na celu spłodzenia
                potomka to według KK grzech!!!
                P.S.
                Jak dobrze, ze jesteśmy ateistami.
                • Gość: lemur Re: Seks-Szop na Ursynowie IP: *.chello.pl 13.10.05, 00:57
                  moj post z info gdzie jest sexshop nie wywolal wiekszego zainteresowania. a
                  chcialem pomoc :/ <rotfl>
    • neuroup Re: Seks-Szop na Ursynowie 13.10.05, 14:30
      Witam!
      Prawda jest taka, ze nie ma sex shopu na Ursynowie. Czy dobrze czy tez zle to
      nie wiem.
      Co do wyobrazni to niech ludzie robia sobie co chca, aze u niektorych wyobraznia
      zaczyna pracowac dopiero przy akcesoriach to nic zlego w tym niema :)
      Pozdrawiam.
      ps.Najlepszy sexshop w Warszawie jest na Jana Pawla II w pawilonach nazywa sie
      erotic store lub sex store. Najlepszy wybor w calej Warszawie :)
      • Gość: /// A właśnie że jest! Przy Wąwozowej w "tunelu"! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.05, 23:49
        w tunelu pod tym niebiesko-landrynkowym budynkiem - dzisiaj widzialem, ze nowo-
        otwarty...
        • Gość: tomasz_z jest sex shop na ursynowie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.05, 13:56
          Witam,
          nie roztrzasajac czy jest to przejaw czyjejs seksualnej wyobrazni czy tylko
          urozmaicenie codziennego sexu... jest jeden (przynajmniej jeden widzialem) sex
          shop na Ursynowie.
          Znajduje sie na skrzyzowaniu: Wawozowa i Kabacki Dukt (rownolegla do KEN'u) w
          przjezdzie - bramie niebieskiego bloku przy wawozowej...
          pozdrawiam
          • fuzzy7 Re: jest Erotic Store 18.10.05, 17:05
            To jest Erotic Store, a nie tam żaden sex shop, hehehehehehehehe..., a z daleka
            widać, szczególnie wieczorami, czerwony neon z w/w napisem.
            Mnie szkoda kasy na to!

Pzdr,
            Fuzzy:o))
      • Gość: Amor Seks-Szop na Ursynowie IP: 193.109.123.* 19.10.05, 16:12
        Witam, nio fajnie że się jednak jakiś znalazł, wracając do wyobraźni to nigdzie
        nie pisałem że zaczyna ona działać dopiero przy użyciu gadżetów, po prostu
        lubię mieć wybór - nie muszę ich używać za każdym razem ale jeśli zechcę (lub
        ona zechce :) to fajnie mieć coś pod ręką :D Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka