lewe_oko 27.11.05, 23:44 Działa? Fajnie jest? Tłumy straszne? Opowiedzcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zulus Re: Lodowisko koło Multikina IP: *.aster.pl 28.11.05, 12:08 Figlowisko - badziewisko. Na bezrybiu i rak ryba. Z powodu zamkniętych Stegien mąż z synem byli tam wczoraj. Lód bardzo kiepskiej jakości, nierówny. Cena - godzina dla dziecka 6 zł, dla dorosłego 8 zł. Ludzi było mało. W środku jest straszliwie zimno. Stegny mają otworzyć w grudniu, ale dokładnie kiedy - niewiemy. Ciekawe, czy tor będzie zadaszony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zollerki Re: Lodowisko koło Multikina IP: *.aster.pl 28.11.05, 13:55 Stegny maja byc otwarte na poczatku stycznia (nawet Mistrzostwa Polski w lyzwiarstwie szybkim przewidziane na 28-30.12.2005 zostaly przeniesione). Tor na pewno nie bedzie pokryty, ale takie sa zamierzenia na koniec przyszlego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus Re: Lodowisko koło Multikina IP: *.aster.pl 28.11.05, 15:04 Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Lodowisko koło Multikina 28.11.05, 15:54 Kurcze, szkoda, że to nasze figlowisko takie byle jakie... Ale chcę w tym roku odkurzyć łyżwy i troche powirować ;) Na Stegnach nie lubię dryblasów, którzy popisują sie i miażdzą wszystkich na swojej drodze, mam nadzieje, że u nas jest spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Lodowisko koło Multikina 28.11.05, 17:06 lewe_oko napisała: > Kurcze, szkoda, że to nasze figlowisko takie byle jakie... Ale chcę w tym roku > odkurzyć łyżwy i troche powirować ;) Na Stegnach nie lubię dryblasów, którzy po > pisują sie i miażdzą wszystkich na swojej drodze, mam nadzieje, że u nas jest s > pokojniej. W tym roku nie byłam, ale w zeszlym a i owszem kilkakrotnie ! Co zaobserwowałam: -jesli nie jesteś długonogą nastolatka, z odkrytym brzuchem i nie zależy ci aby ganiały cię stada młodocianych 'mistrzów lodu'-to najlepiej pojawiać się w dni powszednie w godzinach około poludniowych, 2 h przedf i 2 h po (póki towarzystwo w szkole) -jesli nie jesteś mamą (tatą)do-kilkuletniej, czasem ledwo trzymajacej sie na nóżkach a co dopiero łyżwach pociechy-unikaj sobót i weekendów A jak jesteś: a. gatunkiem nr 1 (tudzież mistrzem lodu)-pojawiaj się po 18.00 aż do godzin nocnych b. gatunkiem nr 2 (tudzież pociechą gatunku nr 2)-TYLKO WEEKENDY !!! Ja jestem zadowolona, troche za drogo, bo ja nigdy calej godziny nie wyjezdze bo marzne...wolalabym system polgodzinny, ale oni tego i tak nie kontroluja, wiec ta oplata to w zasadzie pokrywa chyba i tych co 1/2 h jezdza i tych co 5-6 h (po niektórych widać bo aż sini, chyba z zimna ?) No ale dla mnie to jedyna poza nartami, rozrywka sportowa zima ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970a Re: Lodowisko koło Multikina 29.11.05, 10:59 agatka_s napisała: > b. gatunkiem nr 2 (tudzież pociechą gatunku nr 2)-TYLKO WEEKENDY !!! absolutnie się nie zgodzę. byłem wczoreaj ze swoimi 2 pociechami własnie w okolicach g. 18. Praktycznie pusto nie licząc paru akrobatów, których moi chłopcy skutecznie wypłoszyli bezustannie kladąc sie im pod łyżwy i przestawiając słupki treningowe. w sumie bylismy prawie sami. ale reszta się zgadza. dosyć ponure i nietegiej jakosci to lodowisko. ale kiedy jest pusto stanowi to całkiem sensowną alternatywę dla stegien, szczególnie dla rodziców z maluchami. szybciej, bez tłoku na parkingach, szatnich i lodowisku. w sumie dziwne że takie lodowisko to taki rodzynek. Odpowiedz Link Zgłoś