Dodaj do ulubionych

Lodowisko koło Multikina

27.11.05, 23:44
Działa? Fajnie jest? Tłumy straszne? Opowiedzcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zulus Re: Lodowisko koło Multikina IP: *.aster.pl 28.11.05, 12:08
      Figlowisko - badziewisko. Na bezrybiu i rak ryba. Z powodu zamkniętych Stegien
      mąż z synem byli tam wczoraj. Lód bardzo kiepskiej jakości, nierówny. Cena -
      godzina dla dziecka 6 zł, dla dorosłego 8 zł. Ludzi było mało. W środku jest
      straszliwie zimno.
      Stegny mają otworzyć w grudniu, ale dokładnie kiedy - niewiemy. Ciekawe, czy tor
      będzie zadaszony?
      • Gość: Zollerki Re: Lodowisko koło Multikina IP: *.aster.pl 28.11.05, 13:55
        Stegny maja byc otwarte na poczatku stycznia (nawet Mistrzostwa Polski w
        lyzwiarstwie szybkim przewidziane na 28-30.12.2005 zostaly przeniesione). Tor
        na pewno nie bedzie pokryty, ale takie sa zamierzenia na koniec przyszlego roku.
        • Gość: zulus Re: Lodowisko koło Multikina IP: *.aster.pl 28.11.05, 15:04
          Dzięki za informacje
          • lewe_oko Re: Lodowisko koło Multikina 28.11.05, 15:54
            Kurcze, szkoda, że to nasze figlowisko takie byle jakie... Ale chcę w tym roku odkurzyć łyżwy i troche powirować ;) Na Stegnach nie lubię dryblasów, którzy popisują sie i miażdzą wszystkich na swojej drodze, mam nadzieje, że u nas jest spokojniej.
            • agatka_s Re: Lodowisko koło Multikina 28.11.05, 17:06
              lewe_oko napisała:

> Kurcze, szkoda, że to nasze figlowisko takie byle jakie... Ale chcę w tym
              roku
              > odkurzyć łyżwy i troche powirować ;) Na Stegnach nie lubię dryblasów, którzy
              po
              > pisują sie i miażdzą wszystkich na swojej drodze, mam nadzieje, że u nas jest
              s
              > pokojniej.

W tym roku nie byłam, ale w zeszlym a i owszem kilkakrotnie !

Co zaobserwowałam:

-jesli nie jesteś długonogą nastolatka, z odkrytym brzuchem i nie zależy ci aby
              ganiały cię stada młodocianych 'mistrzów lodu'-to najlepiej pojawiać się w dni
              powszednie w godzinach około poludniowych, 2 h przedf i 2 h po (póki
              towarzystwo w szkole)

-jesli nie jesteś mamą (tatą)do-kilkuletniej, czasem ledwo trzymajacej sie na
              nóżkach a co dopiero łyżwach pociechy-unikaj sobót i weekendów

A jak jesteś:

a. gatunkiem nr 1 (tudzież mistrzem lodu)-pojawiaj się po 18.00 aż do godzin
              nocnych
              b. gatunkiem nr 2 (tudzież pociechą gatunku nr 2)-TYLKO WEEKENDY !!!

Ja jestem zadowolona, troche za drogo, bo ja nigdy calej godziny nie wyjezdze
              bo marzne...wolalabym system polgodzinny, ale oni tego i tak nie kontroluja,
              wiec ta oplata to w zasadzie pokrywa chyba i tych co 1/2 h jezdza i tych co 5-6
              h (po niektórych widać bo aż sini, chyba z zimna ?)

No ale dla mnie to jedyna poza nartami, rozrywka sportowa zima !

Pozdrawiam
              • silvio1970a Re: Lodowisko koło Multikina 29.11.05, 10:59
                agatka_s napisała:

> b. gatunkiem nr 2 (tudzież pociechą gatunku nr 2)-TYLKO WEEKENDY !!!

absolutnie się nie zgodzę. byłem wczoreaj ze swoimi 2 pociechami własnie w
                okolicach g. 18. Praktycznie pusto nie licząc paru akrobatów, których moi
                chłopcy skutecznie wypłoszyli bezustannie kladąc sie im pod łyżwy i
                przestawiając słupki treningowe. w sumie bylismy prawie sami.

ale reszta się zgadza. dosyć ponure i nietegiej jakosci to lodowisko. ale
                kiedy jest pusto stanowi to całkiem sensowną alternatywę dla stegien,
                szczególnie dla rodziców z maluchami. szybciej, bez tłoku na parkingach,
                szatnich i lodowisku. w sumie dziwne że takie lodowisko to taki rodzynek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka