Dodaj do ulubionych

organizuje jam-session dla muzykow-amatorow

07.02.06, 13:28
zapraszam wszystkich muzykow amatorow z instrumentami. zbieramy sie w czwartek o 18 na Imielinie, jedziemy moja ciezarowka po ursynowie i zgarniamy wszstkich chetnych. wbijamy sie do knajpy tam gdzie sie nas nie beda spodziewac - ja wiem gdzie, ale nie pytajcie bo cala frajda tkwi w zaskoczeniu restauratora;) na ta chwile 5 muzykow potwierdzilo gotowosc do akcji. kontakt do mnie 607-998-998, admin(malpa)kabaty.pl pozdrawiam przem
Obserwuj wątek
    • p.o.box.77 Re: organizuje jam-session dla muzykow-amatorow 07.02.06, 14:09
      przem hehe bardzo mi sie podoba inicjatywa. gratuluje.
    • darius11 Re: organizuje jam-session dla muzykow-amatorow 08.02.06, 12:55
      a zapodajecie jakieś próby w garażu; ja bym się nawet pisał (służę gitarką elektrykiem i akustykiem); a tak w ogóle to jaką muzę gracie?

pzdr

DK
      • pszemoc Re: organizuje jam-session dla muzykow-amatorow 09.02.06, 13:57
        gramy nowokabacki jazz. zadnych prob. gramy na zywca i bez pradu. bierz swojego akustyka i dzis przychodz. juz potwierdzilo przybycie ok 10 osob. wyslij mi sms-em lub mailem Twoj nr tel. pozdrawiam przem
        • marek.dumle Re: organizuje jam-session dla muzykow-amatorow 11.02.06, 11:10
          Nowokabacki jazz?? jest coś takiego?? w jakim to rytmie i tonacji?? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka