gosiagre2 09.03.06, 17:50 pilnie prosze o jakis kontakt do w miare dobrego fryzjera i z przyzwoita cena!! na Ursynowie oczywiscie, najlepiej Natolin Kabaty dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: fryzjer Ursynów 09.03.06, 18:28 Do tego służy wyszukiwarka !!! szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=fryzjer&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=643&poz=0&A_szukaj=temat&x=15&y=11&zywe=2 Odpowiedz Link Zgłoś
vei moze zminic nazwe 10.03.06, 09:58 moze w ogole zlikiwdujmy forum ursynow a zastapmy uzyj wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
woykers Re: moze zminic nazwe 10.03.06, 10:19 Ja tam popieram janem-w. Ten wątek był już poruszany(i tematyka była dokładnie taka sama). Więc nie wiem o co ci chodzi. ------------------------------------------------------ probably the best forum for the best people (kabaty-moczydło) Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: moze zminic nazwe 10.03.06, 11:13 jan-w w prawie kazdym watku proponuje uzyc wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
java9 netykieta 10.03.06, 11:59 forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: netykieta 10.03.06, 13:40 daruj sobie netykiete, akurat fryzjerzy i kosmtyczki to wyrastaja jak grzyby po deszczu na ursynowie, wiec sprawdznaie co bylo pol roku temu moze nic nie dac Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: netykieta 10.03.06, 14:55 Co nie zwalnia od przestrzegania netykiety. Zawsze możesz dopisać się się do istniejącego wątku, zamiast zakładać kolejny na ten sam temat. Pisząc na forum gazeta.pl zobowiązujesz się do przestrzegania obowiązujących tu reguł. Odpowiedz Link Zgłoś
popo_1 namiar 10.03.06, 15:41 salon corte del sole na kabatach, obok tego wielkiego nowego banku KEN21 ja wychodzę zawsze zadowolona i ceny przyzwoite Odpowiedz Link Zgłoś
32cm bzdury piszesz janie-w, kogo interesują starocie 10.03.06, 20:01 nie wciskaj ciemnoty, ta część netykiety, do której się odwołujesz, dotyczy bieżących tematów po to aby każdy kolejny internauta nie zakładał po kilka wątków w tej samej sprawie co kilka godzin a nie takich, które zakończyły się wpisami przed rokiem i nic mądrego nie wnoszą do sprawy. Bo kogo w końcu interesuje historia i kto chce przekopywać się przez kilometry mało aktualnych a czasem niewiele wnoszących postów. Albo kpisz sobie z ludzi albo jesteś idiotą, tylko kto w takim przypadku dał Ci brzytwę do ręki?, a czy tak czy siak jesteś smętny ... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: bzdury piszesz janie-w, kogo interesują staro 10.03.06, 22:12 Troll silvio jako znawca i interpretator netykiety ;-))) Może rzeczywiście ? Każdy jej punkt łamałeś wielokrotnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
32cm Re: bzdury piszesz janie-w, kogo interesują staro 10.03.06, 22:32 nie wyrzuciłeś mojego postu?? - to po pierwsze sukces, do tej pory wyrzucałeś wszystkie moje posty(jakiś kompleks?) - może się troche zastanowisz nad swoja bezdenną mądrościa - nie jestem koprofanem srylvio1970 i jest mi z tym dobrze, szukaj dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka10 Re: fryzjer Ursynów 10.03.06, 16:40 Fryzjer na Małej Łąki 7 - p. Dorota. Odpowiedz Link Zgłoś