Dodaj do ulubionych

Przychodnia Na Uboczu

11.06.06, 21:27
Czy ktoś mógłby polecić internistę i ginekologa (najlepiej mężczyznę, do
kobiet-ginekologów bardzo się zraziłam)w przychodni Na Uboczu? Z góry
dziękuję.
Aby uprzedzić odpowiedzi tzw. "życzliwych"- korzystałam z wyszukiwarki,
dzięki niej znalazłam opinie o pediatrach, natomiast o internistach ani
ginekologach w tej przychodni nic nie ma.
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Przychodnia Na Uboczu 11.06.06, 22:23
      Jeden z wielu wątków na ten temat:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=21421410&a=21567396
      Życzliwy ;-)
      • kasiamikolajczuk Re: Przychodnia Na Uboczu 12.06.06, 08:38
        Owszem, podany wątek zawiera informacje na ten temat, ale z marca 2005 r., więc
        jak łatwo policzyć, minął już rok i trzy miesiące od tamtych wypowiedzi, to
        sporo czasu i trochę mogło się zmienić. Zależy mi na aktualnych informacjach.
        • jontka1 Re: Przychodnia Na Uboczu 13.06.06, 23:01
          z tego co wiem to ginekologów jest dwóch: kobieta i mężczyzna. Tak że siłą
          rzeczy zostaje ci doktor ciszewski. Mnie tam on pasował
          • paulina.galli Re: Przychodnia Na Uboczu 18.06.06, 13:48
            ja z kolei slyszalam o Panu dr ciekawa historyjke - podobno nie bada ,np. nie
            bada piersi,(nie wiem moze sie brzydzi?!:) ;), nie daje skierowan na cytologie
            itp.
            tzn jest swietny zeby przyjsc i dostac recepte na pigulki , bo nie do leczenia ;
            (
            Zaznaczam - nie sprawdzalam tego osobiscie ! (od lat chodze prywatnie) ale pare
            osob mi to mowilo - byc moze jest to opinia krzywdzaca. Chetnie dowiem sie jak
            jest naprawde
    • anna_rychly Re: Przychodnia Na Uboczu 19.06.06, 08:06
      Cześ mam na imię Ania. W przychodni Na Uboczu leczę się od 6 lat u tej samej
      pani dok. KOBIETY !!! Dr. Zawada . Jest naprawdę dobra, udowodniła to moja
      ostatnia wizyta w szpitalu . Jako lekarz jest, trochę zasadnicza ,ale jest miła
      i ma większość pacjętek Ubocza .Pana Dr. NIE POLECAM jest nie przyjemnyi,opinie
      na jego temat od pacjentek w poczekalni, nie są pochlebne. Ja sama miałam
      wątpliwą przyjemność z nim rozmawiać, nie polecam. Do pani dr. trzeba się
      zapisywać i są to dość długie terminy ok.3-4 tygodnie, ale jeśli coś się dzieje,
      to przyjmie cię od razu . (W szpitalu powiedzieli,że byłam bardzo dobrze leczona
      ) Internisty nie mam , ale mój mąż był u takiej nowej pani. Dr. Swacha , był
      bardzo zadowolony. Pozdrawiam.
      • paulina.galli Re: Przychodnia Na Uboczu 19.06.06, 20:07
        Genialna internistka jest dr. Zarachowicz..., swietnie wyłapuje choróbska , ma
        chyba tez oprocz ogromnej fachowej wiedzy cos w rodzaju lekarskiej intuicji
        (mojej znajomej dziecko z zawrotami glowy i omdleniami bylo leczone na jakies
        bzdety a ona dala sugestie ze moze to byc guz ...i to byl strzal w dziesiatke -
        na szczescie lagodny i wszystko skonczylo sie ok), wiem tez ze nie "skapi" na
        badania dodatkowe ,itp.
        Niestety ma jedna wade - jest Kierownikiem tej Przychodni i przyjmuje wylacznie
        w godzinach porannych (tak bylo rok temu - moze teraz jest inaczej) , a dwa
        jest tak oblegana ze dostac sie do niej graniczy czasami z cudem...nie wiem
        nawet czy jest mozliwosc zapisania sie do niej jako do lekarza rodzinnego...
        Ale sprobuj

(ps. mam tez typ Pani Internistki i Lekarza Rodzinnego ktorej stanowczo NIE
        polecam, ale Ci co bywaja w przychodni na Uboczu - doskonale wiedza o kim
        mowie ;))
        Ci co personelu nie znaja - wystarczy ze sie zorientuja do korego lekarza sa
        zawsze wolne numerki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka