Dodaj do ulubionych

pizza--> metro natolin

10.08.06, 08:25
witam
czy ktos zna moze jakies pizzerie w tej okolicy?
jesli tak poprosze, o adres strony lub jakis tel i jej adres stacjonarny.
dzieki za pomoc
pzdr
Obserwuj wątek
    • rubeus Re: pizza--> metro natolin 10.08.06, 12:24

Wystarczy się ruszyć z domu i od razu kilka się znajdzie - zwłaszcza
      wzdłóż Al. K.E.N

A dwie pierwsze lepsze "

Vesuvio - belgradzka 4

Pizza Dominum - Migdałowa 4
      • hivision5 Re: pizza--> metro natolin 10.08.06, 12:49
        belgradzka 4 od dwóch lat nie ma tam vesuvio,jest teraz cafe melanż,całkiem
        miło,można się napić DOBREGO piwa(staropramen)i skonsumować obiadek.
    • rubeus Re: pizza--> metro natolin 10.08.06, 12:26
      wpisz w google k.e.n + pizzeria, to dostaniesz adresy
    • thomas.h Re: pizza--> metro natolin 10.08.06, 14:24
      polecam Deskę w samej Galerii Ursynów.
      przyjemna knajpka, fajny klimacik. a i jedzonko pierwsza klasa. spory wybór pizz.
      tel. 448 36 76 (77)
    • kosmosik Re: pizza--> metro natolin 11.08.06, 13:17
      Super pizza jest na Nowoursynowskiej 143 - nowy lokal. Blisko Ciszewskiego
      (idąc od KEN'u w Nowoursynowską trzeba skręcić w lewo). To co prawda trochę
      dalej, ale można też zamówić na wynos a pizza wg mnie najlepsza na Ursynowie (a
      jestem smakoszem tego specjału) :D niestety nie pamiętam telefonu ale warto się
      przejść na spacer.
      • e_quazi Re: pizza--> metro natolin 11.08.06, 21:34
        Najlepsza pizzeria to Rimini kolo Instytutu Onkologii.
        Rimini serwuje znakomita pizze. Tylko straszny bufon przyjmuje zamowienia...
        • jan-w Re: pizza--> metro natolin 11.08.06, 21:45
          Towarzystwo też jest odpowiednie. Lokalna siedziba wyżelowanych (lub łysych)
          miłośników teutońskich dresowozów. Lepiej zamawiać ;-)
          www.rimini.pl/
          • schaetzchen pizza--> metro kabaty :) - prawie natolin! 13.08.06, 22:37
            W Rimini jest dobra, ale lokal, hmmmm, trochę "nie tego". Wczoraj jadłam
            natomiast pyszną w Basilii (KEN obok metra Kabaty, po stronie
            północno-wschodniej, niestety nie pamiętam numeru) margarita (13 zł) i pescatore
            (czy może marinara? Z owocami morza i łososiem, chyba za 26 zł). Bardzo dobra
            jedna i druga. Do tego pani przyniosła oliwę też niezłą (z ziołami, ale i
            "aromatem identycznym z naturalnym")
          • p.o.box.77 Re: pizza--> metro natolin 17.08.06, 12:29
            osmiele sie zdetronizowac rimini... na rzecz pizzerii nowoursynowskiej wlasnie.
            od lat jadalismy pizze rimini i vesuvio, z tym że vesuvio strasznie podupadlo
            od jakiegos roku/poltora. rimini z racji pilkarsko/bokserskich fascynacji nie
            jest zbyt milym lokalem, ale pizze oczywiscie maja bezczelnie dobra. za
            to "nowoursynowska" ... polecam z szynką parmeńską i rucolą.. mm. pycha.
    • mielek1 Re: pizza--> metro natolin 27.08.06, 21:08
      Najblizej metra Natolin jest turecka pizzeria Aram - zaraz przy stacji (al.
      KEN 48, tel.(22)499 84 00). W menu maja kebaby i pizze (np. 'kebabowe'). Bardzo
      smaczne. Obsługa przyjemna. (duża pizza kosztuje 18-23 zł, a kebab 8-16 zł)
      • p.o.box.77 Re: pizza--> metro natolin 29.08.06, 11:45
        mówisz o tej dużej z czerwonym neonem? kebaby maja smaczne, ale obsługa co
        najmniej średnia. nigdy nie wiem czy ktoś coś robi czy nie i czy zamówienie
        jest realizowane dla mnie czy dla kogoś kto czeka jeszcze dłużej przede mną.

• tomek11110 Re: pizza--> metro natolin 02.09.06, 08:27
        Start co Ty za bzdury wypisujesz - tam jest sa chyba najgorsze kebaby w całej
        Warszawi - bez smaku i z jakąś przyprawą, która po prostu śmierdzi
        glutaminianem sodu.
      • tiuia Re: pizza--> metro natolin 02.09.06, 20:09
        Pizze maja tam swietna, nie zaluja przypraw ani warzyw czy miesa. Gorzej z
        kebabami wedlug mnie. Chociaz mojemu facetowi smakuje.
    • pskubi Re: pizza--> metro natolin 30.08.06, 19:08
      Dobra pizza jest w Galerii, przy metrze. Lokal nazywa sie DESKA. Najlepsza w
      okolicy.
      • schaetzchen Re: pizza--> metro natolin 02.09.06, 22:08
        Ostatnio parę razy we wspomnianej Basilii byłam, próbowałam różnych rzeczy i
        były dobre. Z pizzy - z rukolą i szynką parmeńską oraz "basilię" - z mozarellą i
        bazylią. Bardzo dobre.
        Można poprosić o dodatkowy sos pomidorowy i wspomniane oliwy smakowe. Na
        życzenie robią też pizzę po połowie w różnych smakach.

A Deska bardzo świetna, ale akurat pizzy tam nie jadłam.
    • reuptake Re: pizza--> metro natolin 09.09.06, 00:19
      ja dziś przetestowałem pizzerię "dolce far niente" na wąwozowej 9 i powiem, że
      jestem mile zaskoczony. nie wiem, czy nie lepsza niż w rimini, chyba lepsza.
      zamówiłem pizze z małzami i krewetkami, było ich dużo, ciasto cienkie, lekko
      chrupiące (a nie glutowate). 41 rodzajów pizz.

poza tym polecam deskę i rimini. chociaz faktycznie obsługa tam jest "specyficzna".

aram to nieporozumienie. ciasto ciężkie, nie "pizzowe", pizza strasznie tłusta
      (marny ser).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka