Dodaj do ulubionych

dobry pediatra

16.08.06, 11:56
Szukam dobrego pediatry, najlepiej neonatologa (ale niekoniecznie), który
przyjmuje prywatnie na Ursynowie. System działania przychodni na Uboczu (nie
ma możliwości umówienia się na konkretny termin, trzeba "czatować" na swojego
lekarza!) mnie powala, chciałabym znależź kogoś, do kogo zawsze mogę się
zwrócić w razie awarii itp. Po prostu potrzebuje dobrego pediatry, który
zajął by się moim 4 tyg synkiem. Proszę o pomoc! pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • e102 Re: dobry pediatra 29.08.06, 13:41
      witaj! znam problem z autopsji. na uboczu jest do kitu. z polecenia trafiłam do
      przychodni na Romerra i jestem bardzo zadowolona. Opieka swietnia a w razie
      problemów kontakt z lekarzem i polozna bez problemu. polecam dr Sieczkowska.
      Pozdrawiam!
    • kasiak1903 Re: dobry pediatra 06.09.06, 22:50
      A ja nie wiem o co wszystkim chodzi z tą przychodnią Na Uboczu. Naczytałam się
      negatywów, ale postanowiłam zaryzykować bo idę do niej 5 minut, w razie czego
      zawsze można się przepisać. Kilka razy byłam z moją Martunią u pediatry, i ani
      razu nie było problemu, jak była pani doktor, do której Marta jest zapisana
      (Rzepecka- super kobieta!) to było OK, ale jak jej nie było to bez problemu
      przyjęła nas inna pani doktor- też sympatyczna. Zależy jak się trafi- raz
      dzwoniłam przed 8, a o 9.30 miałyśmy wizytę, innym razem dopiero po południu, bo
      wtedy była nasza pani doktor, ale gdyby było coś bardzo pilnego to mogłam do
      innego lekarza pójść, raz przyszłyśmy bez zapisania i też nas nikt nie wygonił.
      Panie w rejestracji może nie są specjalnie uśmiechnięte, ale da się przeżyć. I
      jestem bardzo zadowolona, że nie zapisałam Marty na Romera, bo tu jest OK i na
      dodatek mamy bliziutko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka