jasmine025 17.01.07, 15:43 Czy ktoś z Was posiada aktualne zdjęcia z budowy? Nie bardzo mam czas, żeby wybrać się na budowę, a strona SEDNA nie przedstawia niestety aktualnych prac :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gerard210 Re: Zdjęcia z budowy 17.01.07, 21:51 na budowę nie wpuszczają.moze poprosićsedno? Odpowiedz Link Zgłoś
cibulette Re: Zdjęcia z budowy 18.01.07, 09:35 Chyba jednak Sedno czyta to forum, albo ktoś z was już ich poprosił o te zdjęcia bo pojawiły się nowe. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine025 Re: Zdjęcia z budowy 18.01.07, 14:30 Jasne, że wpuszczają, ale trzeba wcześniej umówić się z kierownikiem budowy lub z kimś aktualnie "zarządzajacym" budową - względy bezpieczeństwa, a taką wizytę nie zawsze można wcześniej zaplanować, niestety - zawsze coś wypadnie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
armaand Re: Zdjęcia z budowy 19.01.07, 18:11 witam, kilka razy byłem pod budową i zaglądałem tam jak im idzie robota, a czy ktoś z Was był w środku w swoim mieszkaniu ..jakie wrażenia? andy Odpowiedz Link Zgłoś
cibulette Re: Zdjęcia z budowy 16.02.07, 11:02 Moim zdaniem to chyba jeszcze za wcześnie. Jak zaczną coś w środku kombinować to wtedy zaczniemy jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
armaand Re: Zdjęcia z budowy 19.02.07, 16:21 a ja byłem parę dni temu, mam kilka zdjęć jeśli ktoś jest zainteresowany, byłem tez w środku w swoim mieszkaniu i dookładnie wszystko poogladałem, wygląda oki Odpowiedz Link Zgłoś
cibulette Re: Zdjęcia z budowy 20.02.07, 10:29 To podeślij prosze kilka fotek na maila gazetowego. Sedno coś sie nie pali z aktualizacją zdjęć na www. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
cibulette Re: Zdjęcia z budowy 26.02.07, 10:36 Dzięki za zdjęcia. Mają szanse chyba to skończyć w terminie nawet. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marfield Re: Zdjęcia z budowy 28.02.07, 21:59 Ja też bym poprosił o zdjęcia na maila jeśli można. Już jakiś czas było mi nie po drodze żeby zajrzeć (nawet przez płot :) więc chętnie bym obejrzał co nowego :) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
armaand Re: Zdjęcia z budowy 01.03.07, 19:42 ok, nie ma problemu podaj namiary, andy pozdrawia z dugiej strony ciek jestem jakich sąsiadów bede miał:) mam mocne kolumny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś