Dodaj do ulubionych

TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 21:46

Zaciekawiony wypowiedziami na forum, zajrzałem dzisiaj do Tesco na Kabatach.
Rzeczywistość przerosła najśmielsze oczekiwania - potworny gorąc, kilka kas
tylko otwartych przy monstrualnych kolejkach i spływająca czekolada na
półkach (po nią właśnie wstąpiłem)! O innych aspektach szkoda nawet gadać...
Obserwuj wątek
    • Gość: karolj Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: 193.109.127.* 25.07.03, 10:33
      Boże, a oni chcieli postawic Tesco u nas na Tarchominie na Swiatowida, mam
      nadzieje ze do tego nie dojdzie...

pzdr
      Karol
      • Gość: KIMowiec Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: *.acn.waw.pl 25.07.03, 13:46
        Proponuje od razu rozpoczac protest przeciw budowie u Was Tesco a jako argument
        za dac przyklad tego co sie dzieje na Kabatach.
        • Gość: jacek TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: *.k.mcnet.pl 25.07.03, 15:10
          Gość portalu: KIMowiec napisał(a):

> Proponuje od razu rozpoczac protest przeciw budowie u Was Tesco a jako
          argument
          >
          > za dac przyklad tego co sie dzieje na Kabatach.

na budowy Tesco protesty sa malo skuteczne - procedury administracyjne w Polsce
          sa takie, ze w zasadzie nie mozna zastopowac budowy - w Piastowie jak NSA
          wykazalo bezprawnosc budowy, buda juz byla dawno otwarta

placa takie lapowy ze pieczatki maja od wszystkich swietych - w razie czego
          moga dostac jeszcze odszkodowanie od gminy

• Gość: ala Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: *.chello.pl 25.07.03, 15:15
      Dodam jeszcze, ze lody (algida, scheller- konkretnie Calippo i Cola Beach, bo
      sa najlepsze na upały), a raczej ich opakowania są strasznie poklejone, co
      świadczy chyba o tym, ze lody sie roztopiły, wylały i zostały ponownie
      zamrożone (oczywiście produkt juz szkodliwy dla zdrowia)- NIGDY WIĘCEJ MROZONEK
      ANI KOSMETYKÓW W TESCO!
      • kilovolt Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! 26.07.03, 11:40
        Pamiętajcie, że każde Tesco jest różne. Ten nowowybudowany mógły być o wiele
        lepszy od tego na Kabatach. Przykład: orginalny Tesco na Morach i ten były hit
        na Kabatach jakby dwa zupełnie różne.
        • Gość: QPR Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 17:26
          kilovolt napisał:

> Pamiętajcie, że każde Tesco jest różne. Ten nowowybudowany mógły być o wiele
          > lepszy od tego na Kabatach. Przykład: orginalny Tesco na Morach i ten były
          hit
          > na Kabatach jakby dwa zupełnie różne.

Dokladnie. To nie tylko problem samych Tesco, tylko bylych Hitow, co Tesco
          kupilo. Niektorzy maja krotka pamiec, skoro twierdza, ze bylo lepiej za czasow
          Hitu. Ja pamietam tylko dokladnie taki sam smrod, brod i ubostwo w Hitach.
          Szkoda tylko, ze nie udalo sie Tesco zrobic cos z tym (a moze im nie zalezy?).
          Tesco w Morach jest jednym z lepszych marketow w W-wie (chociaz wiem, to
          niewiele mowi).
    • Gość: Lokis3 Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 22:09
      Sluchajcie-badzmy sprawiedliwi.W Hitach bylo tak samo duszno latem,poniewaz
      Schwaby oszczedzaly na Klimatyzacji w Polskich sklepach,czekolady tak samo
      lały sie jak teraz.Kolejki były chyba jeszcze większe.Tesco może
      dziławolno,ale z tego co widziałem na sklepie bedzie klima od 1
      sierpnia,dołożyli kilka kas.Sklep jest bardziej kolorowy ,weselszy i
      jaśniejszy.Co do czystości,też się nie zgadzam...straszne wrażenie robią
      temperatury,stąd wrażenie brudu...
      Lokis
      • gosia-s Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! 30.07.03, 14:57
        Gość portalu: Lokis3 napisał(a):

bedzie klima od 1
        > sierpnia,dołożyli kilka kas.

Moje gratulacje, odkryli wynalazek. :))))) Póki co, współczuję pracownikom,
        duchota tam niesamowita.

Jedyne co się poprawiło od czasów HITa to fakt, że nie brakuje koszyków przy
        wejściu - wcześniej trzeba się było za nimi nieźle uganiać.
        • Gość: Kretka Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: *.acn.waw.pl 06.08.03, 19:33
          Prawie 6 tyg. bojkotowałam TESCO, mimo że mam tu najbliżej. Dziś postanowiłam
          zajrzeć na chwilkę. Wzięłam wózek, wjechałam na dział owocowy, odwróciłam się
          po winogrona i..ktoś mi ukradł wózek +2 zł. Tuż obok mojego wózka siedziało 2
          DJów lat 40, którzy dla umilenia zakupów puszczają muzyczkę. Spytałam, czy nie
          widzieli, kto wziął mój wózek. Zarechotali, że najlepszym wyjściem jest zabrać
          komuś innemu jak odstawi. Trafili na mój zły dzień i się nasłuchali :(((
          Nie muszę chyba pisać, że tym razem na pewno NIE WRÓCĘ do Tesco!!!!!! Stracilam
          tylko czas (o 2 PLN nie wspominając :)))
      • Gość: pas1 Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:52
        Gość portalu: Lokis3 napisał(a):

> Sluchajcie-badzmy sprawiedliwi.W Hitach bylo tak samo duszno latem,poniewaz
        > Schwaby oszczedzaly na Klimatyzacji w Polskich sklepach,czekolady tak samo
        > lały sie jak teraz.Kolejki były chyba jeszcze większe.Tesco może
        > dziławolno,ale z tego co widziałem na sklepie bedzie klima od 1
        > sierpnia,dołożyli kilka kas.Sklep jest bardziej kolorowy ,weselszy i
        > jaśniejszy.Co do czystości,też się nie zgadzam...straszne wrażenie robią
        > temperatury,stąd wrażenie brudu...
        > Lokis

A ja się nie zgadzam. W Hicie może i było gorąco (chociaż nie pamiętam), towar
        czasem był ustawiony na paletach, zamiast ładnie poukładany na półkach, ale
        taka była strategia HITa (kupuj najtaniej) i ja to akceptowałem.

W Tesco przeszkadza mi przebudowa, która była robiona w piątki i soboty (brak
        szacunku dla klienta), beznadziejny asortyment (kwestia upodobań), kosmetyki
        smażące się pod żarówkami (zdanie żony), i historie innych, które tu czytam.

Myślę, że nie jest to problem całej sieci bo lubię "duże" Tesco na Połczyńskiej
        (?), ale jest zbyt daleko na regularne zakupy.

od 3 mies. jeżdże do Leclerca a Tesco musiałoby zdobyć nagrodę prezydenta
        Warszawy za najlepszy sklep, abym tam wrócił sprawdzić czy się poprawiło.

pozdr
        GS
    • Gość: KIMowiec Re: TESCO - RANY BOSKIE CO ZA SYF! IP: *.acn.waw.pl 11.10.03, 19:25
      Wedlu slow Pawła Musiała, juz niedlugo miało byc OK. Minely ponad dwa miesiace
      a oni wymienili tylko lampy nad chemia, zreszta i tak nie skutecznie bo
      kosmetyki nadal sa cieple! A co ze sciana dzwiekochlonna? Niezauwazylem, zeby
      takowa sie pojawila. Co z zarozumiala kierowniczka? Wyleciala? Pewnie NIE!

Byl to tylko taki reklamowy belkot ludzi odpowiedzialnych za PR, zeby uciszyc
      glosy protestujacych. Ale teraz wszystko wroci i to ze zdwojona sila do czasu
      az tesco wreszcie ruszy dupe i zrobi cos z rzeczami, ktore ludzi najbardziej wq.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka