Dodaj do ulubionych

Angielski dla dziecka na Kabatach

IP: *.acn.pl 18.08.03, 14:59
Witam sąsiadów !!! i proszę o opinię w sprawie dobrego, sprawdzonego miejsca
na Kabatach (albo w okolicach kilka stacji metrem)gdzie 2-go-klasista
(podstawówka) z jako takim już pojęciu o języku, może się uczyć angielskiego.

Dzięki
Obserwuj wątek
    • agojama Re: Angielski dla dziecka na Kabatach 18.08.03, 19:03
      czesc Agatko, niestety nie moge ci pomoc ale mam nadzieje ze ktos sie odezwie.
      Szukanie angielskiego dla 2-go klasisty jeszcze mnie czeka, zycze powodzenia
      • rubeus Re: Angielski dla dziecka na Kabatach 18.08.03, 20:11
        ze szkól jezykowych w okolich kabat, moczydła i natolina podobno b.dobra jest greenwich school przy ul. stryjeńskich 19 [pare metrow od skrzyzowania z belgradzka, w budynku pax'u]
        www.greenwich.edu.pl/kursy_poziomy_dzieci.html
        oni ucza tylko angielskiego...
    • niunia_foczka Re: Angielski dla dziecka na Kabatach 20.08.03, 15:56
      Jeśli interesuje cię angielski-korepetycje to zapraszam do mnie. Już od 5 lat
      nauczam i miałam w swojej "karierze" takie maluchy i świetnie sie z nimi
      rozumiałam. Nieskromnie się polecam. Mieszkam w połudnoiwej części Kabat
      (niedaleko Geanta).
    • Gość: agatka_s Re: Angielski dla dziecka na Kabatach IP: *.acn.pl 21.08.03, 08:49
      Gość portalu: agatka_s napisał(a):

> Witam sąsiadów !!! i proszę o opinię w sprawie dobrego, sprawdzonego miejsca
      > na Kabatach (albo w okolicach kilka stacji metrem)gdzie 2-go-klasista
      > (podstawówka) z jako takim już pojęciu o języku, może się uczyć angielskiego.
      >
      > Dzięki

Dzięki za odpowiedź ale właśnie chcę aby mój syn chodził na zajęcia w grupie.
      Przez ostatnie 3 lata miał zajęcia indywidualne, w tej chwili ma bardzo duży
      zasób słów ale jakoś nie ma chęci gadać, więc mam nadzieję, że zajęcia w
      grupie z innymi dziećmi mu to ułatwią. Był na wakacjach na obozie językowym i
      coś jakby drgnęło i wobec tego chciałabym kontynuować taką formę zbiorowej
      nauki.

A czy ktoś posyłał moze dziecko do Sokratesa ?? Jakieś opinie ?
      • rubeus Re: Angielski dla dziecka na Kabatach 21.08.03, 14:11
        slyszlaem, ze nie warto - ale cos mi sie zdaje, ze ta opinia dotyczyla innego poziomu zaawansowania...
      • trinka Re: Angielski dla dziecka na Kabatach 21.08.03, 18:03
        Gość portalu: agatka_s napisał(a):

> Gość portalu: agatka_s napisał(a):
        >
        > > Witam sąsiadów !!! i proszę o opinię w sprawie dobrego, sprawdzonego miejs
        > ca
        > > na Kabatach (albo w okolicach kilka stacji metrem)gdzie 2-go-klasista
        > > (podstawówka) z jako takim już pojęciu o języku, może się uczyć angielskie
        > go.
        > >
        > > Dzięki
        >
        > Dzięki za odpowiedź ale właśnie chcę aby mój syn chodził na zajęcia w
        grupie.
        > Przez ostatnie 3 lata miał zajęcia indywidualne, w tej chwili ma bardzo duży
        > zasób słów ale jakoś nie ma chęci gadać, więc mam nadzieję, że zajęcia w
        > grupie z innymi dziećmi mu to ułatwią. Był na wakacjach na obozie językowym
        i
        > coś jakby drgnęło i wobec tego chciałabym kontynuować taką formę zbiorowej
        > nauki.
        >
        >
        > A czy ktoś posyłał moze dziecko do Sokratesa ?? Jakieś opinie ?

chodzilam do sokratesa na kurs przygotowujacy do CAE i bylam zadowolona -
        trafil mi sie naprawde swietny lektor.
        jesli chodzi o zajecia dla dzieci - nie mam pojecia.

• mamosz Re: Angielski dla dziecka na Kabatach 22.08.03, 01:56

Dla takiego malucha najlepsza jest szkoła uczaca metoda Helen Dorn nie wiem
          czy jest taka na Kabatach,ale na pewno jest w Pasażu Stoklosy (przy KEN na
          wysokosci metra Stoklosy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka