Dodaj do ulubionych

Nowa restauracja SENTYMENTALNA na Lanciego 11

IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.03, 23:10
Dzisiaj za wycieraczką znalazłam ulotkę reklamującą nowootwartą kawiarnię i
restaurację SENTYMENTALNA. Trzeba się wybrać, żeby sprawdzić czy to prawda co
piszą w programie działalności i profilu kuchni (uwaga: kuchnia rosyjska).
Zapowiada się interesująco. Sympatyczna knajpka "Bzik kulinarny" przy
Migdałowej w domu w którym mieszkam ma konkurencję.
A jeszcze się okazuje, że przy poczcie w nowo otwartym punkcie przy Szolc
Rogozińskiego można kupić bilety PKS, PKP, LOT, na prom i inne.
Ludzie - cieszę się, że tu mieszkam od 3 lat - wszystko mam pod nosem.
Pozdrawiam wszystkich ursynowian
Obserwuj wątek
    • Gość: słoń Re: Nowa restauracja SENTYMENTALNA na Lanciego 11 IP: *.man.polbox.pl 30.10.03, 11:29
      byłem tam. super klimatyczny wystrój. alko jeszcze nie ma, bo na koncesję
      czekają. mają podobno dostać w pierwszych dniach listopada. żarełko ruskie -
      dobre. wszystkim polecam. Kocham Ursynów!!!
      • rumba_negro Re: Nowa restauracja SENTYMENTALNA na Lanciego 11 30.10.03, 12:18
        Gość portalu: słoń napisał(a):
        Kocham Ursynów!!!
        Ja też!
        PS> No i już jest nas dwoje! Kto jeszcze?
        • rubeus Re: Nowa restauracja SENTYMENTALNA na Lanciego 11 31.10.03, 19:26
          ja może nie kocham, ale bardzo lubie ;)
          powoli zaczynam sie 'przyzywczajac' do zmiana w moim kwartale [kabaty i moczydło]...
          trzeba sie pogodzic , ze zabuduja kazdy skrawek wolnego terenu, ze bedzie coraz wiecej samochodow... ech...
    • gale ot: Bzik 30.10.03, 21:16
      Co do sympatycznosci Bzika, bylbym ostrozny. Wraz z sasiadami mielismy duzego
      pecha do niesympatycznej obslugi. Moze to wyjatkowa sytuacja ale milo nam nie
      bylo.
      • Gość: Nina Re: ot: Bzik IP: *.chello.pl 30.10.03, 21:50
        Gale
        Gratuluję ciekawych zdjęć na twoim blogu! Też namiętnie obfotografywuję W-wę.
        Tak trzymać !
      • Gość: łezka Re: ot: Bzik IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.10.03, 12:13
        też nie ma dobrych wspomnien z Bzika.Byłam kilka razy.jedzenie bez wielich
        rewelacji,a obsługa opryskliwa.starsza pani miała barzdo obrazona minę,bo
        grzecznie poprosiłam o podanie popielniczki."zaraz"-doburknęła patrzac na mnie
        wzrokiem,jakby mnie chciła zabic.i do tego wcale zaraz jej nie
        podała."Sentymentalną"chetnie odwiedze.
    • Gość: pretty_noise Re: Nowa restauracja SENTYMENTALNA na Lanciego 11 IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.10.03, 13:23
      Byłam w Sentymencie i jestem pozytywnie zaskoczona. Wreszcie klimatyczna knajpa
      na Ursynowie. Bardzo fajna muzyka i serdeczna obsługa. Czułam się tam jak w
      domu. Polecam bliny z grzybami- paluszki lizać. Chyba tam wyprawię moje 25-
      urodziny. Ciekawe czy robią Sylwestra? oszczędziłabym na taksówce. Pozdrawiam
      wszystkich z Ursynowa!
    • Gość: Ada Re: Nowa restauracja SENTYMENTALNA na Lanciego 11 IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.10.03, 13:29
      Knajpe Sentyment odwiedzilam tylko dlatego, ze nie wierzylam, ze nazwa bedzie
      grala z caloscia. Muzyka, obsluga, ludzie i jedzonko tworza naprawde
      sentymentalna calosc. Do tego jeszcze trafilam na moich ulubionych aktorow z
      serialu Zlotopolscy (Waldka i Marcysie). Nie chcialo sie wychodzic...a alko ma
      byc 10 listopada (tak powiedzial przystojny barman) Oby nie zeszli z klimatu.
      Bede tam wracac..
    • Gość: Nina Dziś byłam, widziałam, jadłam- jest pięknie i miło IP: *.chello.pl 31.10.03, 15:20
      Chętnie będę się tam stołować z rodziną i przyjaciółmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka