cpt1 02.03.09, 13:22 Czy mozecie mi polecic gdzie na Ursunowie mozna dobrze cytologie zrobic? I w rozsadnej cenie. I u kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamap Re: Cytologia 02.03.09, 21:57 w Instytucie Onkologii,bezplatnie,sa od lat tzw badania przesiewowe, wejscie od Pileckiego. Zawsze bardzo przyjazna pani pobiera probke. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Cytologia 03.03.09, 08:42 Oficjalne namiary: www.coi.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=49 Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: Cytologia 03.03.09, 09:05 Nie mam telefonu, jak trzeba to ide (dawniej zapraszano na te badania listownie) w godz. 8-15ej, dot kobiet w wieku 26-60 lat.Kolejek nie ma,czeka sie najwyzej nascie minut,trzeba miec dowod osobisty-pesel potrzebny. To Samodzielna pracownia profilaktyki nowotworow narzadu rodnego-pewnie sa wszystkie dane na stronie Onkologii Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: Cytologia 03.03.09, 10:30 Dzięki za info. Jesli jeszcze ktos mialby godna polecenia jakas prywatna przychodnie to poprosze. I lekarza dobrego tez poszukuje.Kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
july19 Re: Cytologia 03.03.09, 11:34 W przychodni Damiana przy AL. KEN 103 przyjmuje dr. Kozłowska. Bardzo dobry lekarz ginekolog, cytolog. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: Cytologia 03.03.09, 13:35 osobiście bym uważała na ową panią doktór :( kiedyś na tym forum już był poruszony ten temat, tam się wypowiedziałam, więc się nie będę powtarzać, ale ja się cieszę że zmieniłam ginekologa :) może teraz się coś zmieniło, bo ja chodziłam do niej jeszcze zanim zaczęła pracować w damianie. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: Cytologia 04.03.09, 08:53 No to juz sama nie wiem do kogo mam pojsc? Chyba bede szukac na chybil - trafil? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Cytologia 04.03.09, 10:14 cpt1 napisał: > No to juz sama nie wiem do kogo mam pojsc? > Chyba bede szukac na chybil - trafil? a co Ci przeszkadza to Centrum Onkologii? Fakt, nazwa odstrasza, ale kiedyś sama ginekolog powiedziała mi, że tam mają najlepszą diagnostykę i badania wykonane solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: Cytologia 04.03.09, 11:20 Cytologia na Onkologii ok. Ale szukam tez dobrej lekarki do ktorej bede mogla chodzic na normalne wizyty. Szukam kogos na Ursynowie. Moja dotychczasowa Pani doktor przyjmuje na drugim koncu Warszawy obecnie a ja bym chciala kogos z Ursynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
july19 Re: Cytologia 04.03.09, 11:38 Polecilam dr Kozlowska, bo chodze do niej od kilku lat, obecnie prowadzi moja ciaze. Nie namawiam na nia, po prostu ja jestem z jej opieki bardzo zadowolona. I wiem, ze nie tylko ja. W tym co napisala justynaaa nie ma zadnych konkretow. Jesli mialoby Ci to w czyms pomoc, to mozesz poczytac sobie opinie o dr Kozłowskiej na portalu znanylekarz.pl. Powodzenia w szukaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: Cytologia 04.03.09, 20:24 nie podam tutaj konkretów, bo mogłoby to zostać odebrane jako atak na panią doktór, zwłaszcza, że nie jest to forum ginekologiczne ani inne tematyczne, więc tym bardziej nie czułabym się w porządku aby wymieniać się tutaj takimi informacjami ;) moja bliska koleżanka miała u pani doktór niemiłą sytuację (było to ze 3 lata temu) i nie mam powodów by jej nie wierzyć, jednak nie było mnie przy tym osobiście (to chyba logiczne ;) ) więc tym bardziej nie poczuwam się do opisania tego publicznie, ani tutaj ani nigdzie indziej :) mając teraz porównanie z innym lekarzem, wybieram tego drugiego ot i tyle w temacie, po prostu mi bardziej odpowiada :) ja chodziłam do dr kozłowskiej gdy jeszcze nie pracowała w damianie a przyjmowała w domu (może dalej przyjmuje - nie wiem). z drugiej strony uważam, że taka przychodnia jak centrum damiana, nie pozwoliłaby sobie na zatrudnienie złego lekarza, więc być może coś się zmieniło ;) cieszę się, że jesteś zadowolona, bo w ciąży to szczególnie ważne ;), ale na szczęście mamy wybór i każdy wybiera sobie to co dla niego najlepsze :) życzę powodzenia i zdrowego malucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
neferet1 Re: Cytologia 06.03.09, 11:45 Polecam dr Proccarini w Lux Medzie na ul. Migdalowej - to na prawde swietna lekarka - ja u Pani doktor lecze sie juz 3 lata i jestem b. zadowolona - kompetencja i mile podejcie do pacjenta - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś