mis.kolargol 20.11.03, 23:49 Byłem wczoraj w sklepie naprzeciwko Megasamu i słyszałem jak sprzedawczynie rozmawiały ze sobą, że Megasam będzie istniał do maja 2004 r., a potem na jego miejscu (i bazarku) ma powstać osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ann Re: Likwidacja Megasamu 21.11.03, 00:44 Megasam jak Megasam, ma już klona po przeciwnej stronie ulicy, więc świat się nie zawali, ale bazarku (choć zapyzialego i drogiego) szkoda... W sporym promieniu nie ma drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re:sorry 21.11.03, 00:46 jakos nie doczytałam, że sprzedawczynie były własnie ze sklepu NAPRZECIWKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursyn Re: Likwidacja Megasamu IP: *.sejm.gov.pl / 195.187.136.* 25.11.03, 14:42 Jeszcze jedno osiedle. W okolicy już nie ma parkingów (właśnie jeden zamknęli do remontu, choć nic się nie dzieje), nie ma gdzie wyjśc z dzieciakami, zieleni niczym w śródmieściu. Oj, ceny w okolicy zaczną spadac, bo zrobi się jeszcze gorsze blokowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re:mam zła wiadomość 27.11.03, 00:14 Gość portalu: Ursyn napisał(a): > Jeszcze jedno osiedle. W okolicy już nie ma parkingów (właśnie jeden zamknęli d > o > remontu, choć nic się nie dzieje), nie ma gdzie wyjśc z dzieciakami, zieleni > niczym w śródmieściu. Oj, ceny w okolicy zaczną spadac, bo zrobi się jeszcze > gorsze blokowisko. A znacie zielony teren z placem zabaw i górką (jedyną po tej stronie Romera) w kwadracie ulic Janowskiego - Cybisa - Arctowskiego (przy podstawówce i przedszkolu na Cybisa 1)? Mają to splantować i postawić "wysoką zabudowę wielorodzinną":-( Odpowiedz Link Zgłoś