bigbulba 31.03.09, 18:10 Gdzie na Ursynowie można się wybrać na spacer z psem? Okolice metra stokłosy, imielin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tvtotal2 Re: spacer 31.03.09, 19:08 > Gdzie na spacer z psem? jak dla mnie to wszedzie bedzie fajnie, byle zabrać ze sobą torebke na odchody swojego czworonożnego przyjaciela, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosik Re: spacer 31.03.09, 23:42 Ja polecam górkę przy Rosoła (od metra Imielin trzeba iść Indiri Ghandi w kierunku Rosoła) Sporo tam zieleni, kilka krzaczków, inni psiarze i górka z której można daleko patyki rzucać. I faktycznie fajnie mieć torebki na kupy. Z większym pieskiem polecam też którąś z tras rowerowych (wzdłuż KENu bądź Rosoła) no i skarpę - ale tam to kawałek trzeba dojść albo dojechać 179 z metra Imielin. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: spacer 01.04.09, 00:04 > fajnie mieć torebki na kupy. Z większym pieskiem polecam też którąś > z tras rowerowych (wzdłuż KENu bądź Rosoła) Chyba żartujesz? Ścieżki rowerowe, jak sama nazwa wskazuje są przeznaczone do jazdy rowerem nie do wypasu cielaków. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: spacer 01.04.09, 10:31 z torebką na odchody polecam każde miejsce, oprócz ścieżki rowerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbulba Re: spacer 01.04.09, 12:31 Ludzie są strasznie monotematyczni z tymi torebkami na odchody. Nie pytałam przecież czy mam iść z torebką czy nie. Pytałam o miejsca na spacer z psem. Jak już zdążyłam się zorientować są inne wątki, gdzie mozna popisać nt. sprzątania po psie i woreczkach na odchody. A sprzątanie po nim świadczy o kulturze właściciela. Piszmy na temat! Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 Re: spacer 01.04.09, 19:40 bigbulba napisała: > Ludzie są strasznie monotematyczni z tymi torebkami na odchody. Równie monotematyczni są niedorozwinięci opiekunowie psów srający nimi dookoła na chodnikach, trawnikach, skwerkach etc. Nie jest chyba nadużyciem przypomnienie o obowiązku sprzątania psiego łajna? Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: spacer 01.04.09, 13:47 Bigbulba ja mieszkam na Imielinie. Z psem chodze na wspomniana gorke przy Rosola. Chodze tez do lasu Kabackiego (od strony ul Kazury) a dokladnie na taka polanke pod lasem gdzie chodzilam z psem na szkolenie. Chodze tez na łake kolo osiedla na ul.Alternatywy. Duzy jest Twoj pies? Ja chodze wszedzie gdzie sie da:) Byle bylo z daleka od ulicy i kawalek trawy,gorki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbulba Re: spacer 01.04.09, 14:28 Pies jest mały i narazie młodziutki. Czekamy na szczepienia, żeby mógł wychodzić na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: spacer 01.04.09, 22:35 Ja bym na Twoim miejscu na dłuuugi spacer poszla ul. Nowourysnowska do skarpy, zeszla w dol i tam łakami, nad kanałkiem poszla do samego konca lub zakonczyła spacer wyjsciem z powrotem na skarpe kolo stajni SGGW. Odpowiedz Link Zgłoś