gosia244 26.05.09, 11:15 Szukam sklepu zbutami dla rocznego dziecka, ktore zaczelo chodzic. Czekam na propozycje sklepow z duzym wyborem i proefsjonalna obsluga.dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martica Re: sklep z butam dla dziecka 26.05.09, 11:21 Z Panoramy Firm: katalog.pf.pl/Warszawa/Ursynów/Artykuły-dla-dzieci-detal-W7G18B30P0R10C-m15.html jak ja szukalam dla swojej chrzesnicy bucikow to bylam na Braci Wagow, ale to bylo ponad pol roku temu. gosia244 napisała: > Szukam sklepu zbutami dla rocznego dziecka, ktore zaczelo chodzic. Czekam na > propozycje sklepow z duzym wyborem i proefsjonalna obsluga.dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: sklep z butam dla dziecka 27.05.09, 11:45 Sklep Aligator na Belgradzkiej-pokaza, jak mierzyc buty dla dziecka, doradza, bywaja przeceny butow,a to wazne jako, ze buciki dzieciece sa drogie.Na Plaskowickiej jest hurtownia butow,wyprzedaja koncowki,znajoma kupuje tam buty Bartek itp. Najlepiej zapytac jakas mame z wozkiem-one oblatane w temacie. Aligator ma sklep w Pasazu Urynowskim blisko kosciola Wniebowstapienia, tam jest tez sklep Ecco. Sklepow z butami jakos przybylo na Ursynowie-pewnie maja dzial dzieciecy. Odpowiedz Link Zgłoś
afongang Re: sklep z butam dla dziecka 27.05.09, 17:38 witam,a w którym miejscu na Płaskowickiej jest ta hurtownia? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiatop Re: sklep z butam dla dziecka 27.05.09, 22:57 Ja robię zakupy dla dzieci w Aligatorze, mają duży wybór, panie są bardzo miłe i dostaniesz kartę rabatowąsklepy, które znam są na Pasazu Ursynowskim, Belgradzkiej i chyba nowy na Wąwozowej Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: sklep z butam dla dziecka 28.05.09, 09:47 Koło zajezdni autobusowej chyba Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: sklep z butam dla dziecka 29.05.09, 10:28 Ambra-miedzy KEN a Cynamonowa. Tam sa buty roznych firm. Ja kupuje dla wnuczki butki Hakera, sa dobrze wyprfilowane,skorzane i po ludzkiej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bagnarola Bossanoga! 28.05.09, 11:19 Zdecydowanie godnym polecenia sklepem jest Bossanoga na KEN 92 - na wysokości Kościoła (po drugiej stronie KENu) obok księgarni Arkona i ING (tam był kiedyś firmowy sklep Bartka) Świetne i ładne buty, ciekawe marki, a sklep i pani właścicielka przyjaźni maluchom, dzieci mają się czym zająć podczas nudnego wybierania i przymierzania - fajne zabawki, nawet huśtawka zainstalowana tak, żeby można było przymierzać buciki ;-) i na koniec nagroda za cierpliwość- baloniki, kredki itp. w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś
bagnarola Re: Bossanoga! 29.05.09, 20:42 Przepraszam, Bossanoga to KEN 94. Pod numerem 92 jest właśnie Arkona. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzanna Re: Bossanoga! 01.06.09, 09:09 Buty faktycznie fajne, ale ceny...... masakra:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bagnarola Re: Bossanoga! 04.06.09, 08:59 Ale założycielka wątku wymieniła wiele kryteriów, które ten sklep spełnia w 100%, cenowe kryterium nie wystąpiło, dlatego poleciłam to, co na Ursynowie najlepsze (mówię o markach i jakości butów, ale również o samym sklepie i obsłudze). Odpowiedz Link Zgłoś
blue25 Re: sklep z butam dla dziecka 28.05.09, 15:25 A ja mogę doradzić sklep w budynku przy Wąwozowej 31, wybór marek i ekspedientka profesjonalnie doradzająca. A jeszcze w temacie: Ja juz nie kupuję Bartka, są zbyt twarde dla dziecka, warto sprawdzić różne marki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: sklep z butam dla dziecka 01.06.09, 12:07 bylam w sklepie bosanoga.butki fajne ale zeny masakrycznie wysokie.gdzie jest ten sklep na ulicy wąwozowej??? mieszkam kolo galeri ursynów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: sklep z butam dla dziecka 03.06.09, 09:24 Blue napisala,ze Wawozowa 31. Gosiu,rusz pupke i zajrzyj do hurtowni Ambra, jest na Plaskowickiej u wylotu Lanciego, to spacerek parominutowy od ciebie. Tam sa butki roznych firm. Do Aligatora tez nie przeszlas sie jeszcze? w strone Stryjenskich dwa kroki.Ogladanie nie kosztuje-a to jest bdb sklep. Mozna na Allegro popatrzec, czesto sasiadki sprzedaja takze buty nieuzywane np nie trafione z numerem,wiec bez przesylki pocztowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiatop Re: Wąwozowa 31 - Aligator 03.06.09, 20:13 na ul. Wąwozowej 31 jest Aligator, na przeciwko bazarku (róg Wąwozowej i Stryjeńskich), ale na Belgradzkiej niedaleko Galerii Ursynów również jest ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
iwka281 Re: sklep z butam dla dziecka 08.06.09, 22:27 Ja wynalazłam mały sklepik na Dereniowej. Buty z atestami, duży wybor bo tylko dziecięce butki, mała ma kącik z zabawkami a ja buszuję po półkach. Ceny mają przyzwoite a nawet znalazlam tam ortopedyczne i profilaktyczne butki za naprawdę nieduże pieniądze gdzie do tej pory płacilam stówę za parę tam mają za pół ceny i polski wyrób. Co do obsługi to narzekac sie nie da - facet mily, usłużny, jak rozmiaru brakuje to mozna domówic bo maja inne sklepy. Byłam w innych sklepach ale ceny mnie wmurowaly, Bartek też już w chinach robiony wiec chłam, w Ambrze wzorów niewiele, Aligator ceny jak w kosmosie, używanych dziecko nie powinno nosić a Haker to chinszczyzna bazarowa, koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka281 Re: sklep z butam dla dziecka 08.06.09, 22:32 Adres to Dereniowa5C, za KFC, pawilon przy parkingu:) skleroza Odpowiedz Link Zgłoś
etela78 Re: sklep z butam dla dziecka 11.08.13, 16:36 Wątek co prawda nie jest najnowszy, ale być może ktoś z Was jeszcze szuka miejsca, gdzie jest duży wybór butów dla dzieci na Ursynowie. Od wczoraj otwarty jest sklep na skrzyżowaniu Al. K.E.N. i Płaskowickiej - przestronny, z kącikiem (a właściwie środkiem sklepu) do zabawy, z wyborem różnych marek. Buty z kolekcji wiosna/lato przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś