oryona 12.10.09, 19:46 aaaaaaaaaaaa nie ma fotoforum na stronie głównej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yonk Re: GAZETA.PL----nowa szata IP: *.radom.vectranet.pl 12.10.09, 20:11 co wyscie najlepszego zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoerungsquelle Re: GAZETA.PL----nowa szata IP: *.dynamic.primacom.net 13.10.09, 00:17 nie liczy sie opakowanie, ale zawartosc. --- Yes, we can - możemy wypromować Polskę i czytanie, wzbudzić fale entuzjazmu większe od tych twilightowych! Przeczytaj "Lovefool" włoskiej autorki Amalii Angellinni www.scholar-online.pl/viewpage.php?page_id=126 Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: GAZETA.PL----nowa szata 13.10.09, 00:36 1.-nie można zgłosić błędu 2.-po otwarciu wiad.lokalnych i powrocie na stronę główną nadal trzeba wybrać swoje miasto Odpowiedz Link Zgłoś
kajusieczka Re: GAZETA.PL----nowa szata 13.10.09, 12:16 zniknęło moje ulubione "Polecamy", "Życie i styl" i "Czas wolny". Czym to się teraz różni od strony wyborcza.pl to nie wiem. Chyba przestanę czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GAZETA.PL----nowa szata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:22 w sensie technicznym ale i merytorycznym -najlepsza ze wszystkich.Świtnie wchodzi się w program radiowy i inne media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: GAZETA.PL----nowa szata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 00:18 Nie widzę dzialu sport i życie i styl. Po prostu białe plamy. Inne działy wyświetlają się OK. Sport oraz życie i styl wyświetlają się dopiero gdy radykalnie zmniejszę czcionkę w przeglądarce - ale wtedy nie mogę nic czytać bo mam słaby wzrok. To dyskryminacja osób, które mają kłopoty ze wzrokiem. Cóż, egoistyczne młode pistolety z gazeta.pl uważają, że są pępkiem świata, jeśli oni widzą, to OK. A jeśli ktoś starszy malutkich czcioneczek nie widzi, to może już iść na złom? Takie wasze podejście do osób starszych, którym [suje się wzrok i muszą stosować w internecie większe czcionki jest obrzydliwe. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: GAZETA.PL----nowa szata 14.10.09, 08:13 problem dotyczy nie tylko osób starszych Odpowiedz Link Zgłoś