Gość: gość IP: *.broker.com.pl 12.03.10, 15:29 Sakowicz i Ziemkiewicz w Trójce...a wpłaciłem pieniądze....czuje się oszukany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LOL Re: Tróka...odbita!!!! IP: 217.148.84.* 12.03.10, 17:25 Obecność TW Johna (Passent) jest oczywiście do zaakceptowania. Przygotuj jakąś petycję, żeby przyjęli do trujki Maleszkę (TW Ketman) i kilku innych dziennikarzy z lustracyjnym dorobkiem (i oficerem prowadzącym). Sakiewicz (naucz się chociaż baranie nazwisk wrogów ludu) i Ziemkiewicz muszą odejść. W trujce nie ma miejsca na frajerów, którzy nawet głupiego oficera prowadzącego nie potrafią sobie zorganizować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raflu Re: Tróka...odbita!!!! 12.03.10, 18:22 Pisze sie trójka...a nie trujka...trujka,to jest jad,który Ty sączysz...nie wystarczą zebrania partyjne...szkoły i nauki trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Tróka...odbita!!!! IP: *.opera-mini.net 12.03.10, 19:39 30min.temu slyszalem jak do trojki zadzwonil karnowski,ten z wiadomosci tvp.zachowal sie jak buc i cham nie mowiac o tym ze nie za bardzo wiedzial o czym mowi,a chodzilo o te makabryczne zajawki wiadomosci przy dobranocce.normalnie ja w swojej firmie to bym raz dwa wywalil takiego matola.chyba zdenerwowalo go ze pomimo sobaly i drugiego karnnwskiego pozwolono sluchaczom poruszyc niewygodny temat.dziekuje dziennikarzom trojki ze sa niezalezni.choc dziwne ze po kilku pierwszych zdaniach nie wylaczono tego najwyrazniej niezrownowazonego szefa wiadomosci tvp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostuję Re: Tróka...odbita!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 21:28 nie dzwonił Karnowski do Trójki a Strzyczkowski do Karnoeskiego.Ten drugi faktycznie zachował sie bardzo niegrzecznie.Bez klasy,chociaz miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Tróka...odbita!!!! IP: *.blutmagie.de 12.03.10, 21:12 > Pisze sie trójka...a nie trujka O trujce zaczęli pisać fani trójki, kiedy kilka lat temu ówczesne kierownictwo na siłę starało się ją skomercjalizować. Nawet tyle nie wiesz ignorancie :-) > jad,który Ty sączysz Sączę jad, sieję nienawiść, wyznaję spiskową teorię dziejów, odwołuję się do stereotypów. Jeszcze coś? Doczytaj GWno, może coś dorzucisz do tej listy :-) > nie wystarczą zebrania partyjne Teraz jeszcze masz problem pacjencie: która partia? Urojenia da się leczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
essex2 Re: Tróka...odbita!!!! 13.03.10, 06:38 Moze byc trujka.bo pozytywnie zatruwa mnie optymizmem,humorem,zdrowym podejsciem do tych poprancow politykow,zatruwa mnie pobudzeniem do myslenia.bo wszyscy ich sluchacze maja gdzies takich lewakoprawicowych glupkow typu LOL.LOL-zakladaj gatki i zmykaj do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Tróka...odbita!!!! IP: 80.86.105.* 14.03.10, 14:40 > zdrowym podejsciem do tych poprancow politykow Perfekcyjna tresura. Jak się domyślam 'poprańcami' są Giertych, Kaczyński, Jurek, JKM, Niesio... pardon ten już nie :-) A do Michnika, Geremka, Mazowieckiego, Kuronia na kolanach albo w ogóle :-) > zatruwa mnie pobudzeniem do myslenia Jeśli tak twierdzą, to musi być prawda, przecież nie wprowadzaliby cię w błąd :-) > lewakoprawicowych glupkow A jednak w twoim systemie szufladek znalazła się jedna z napisem 'lewakoprawicowe glupki'. Weź zeskrob napis, pewnie pod spodem znajdziesz starszy: 'oszołomy', 'faszyści' lub 'byli neonaziści'. Jeśli ten zeskrobiesz, znajdziesz 'zaplute karły reakcji'. Skrob, skrob! > zakladaj gatki i zmykaj do psychiatry No! Jak na ciebie, to był najbardziej merytoryczny wpis (przynajmniej pod tym nickiem) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
essex2 Re: Tróka...odbita!!!! 15.03.10, 07:01 ostroznie!spokojnie!zaplules sobie wyswietlacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Tróka...odbita!!!! IP: *.foebud.org 15.03.10, 15:02 > ostroznie!spokojnie!zaplules sobie wyswietlacz... Ten wpis równie merytoryczny. Teraz muszę zastanowić się nad repliką :-) Odpowiedz Link Zgłoś