Dodaj do ulubionych

Być a' la Ala Janosz

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 20:27
Może piosenki ma durne, ale potrafi się dziewczyna zorientować jak ktoś na
nią najeżdża :) Szczerze mówiąc jakoś niespecjalnie mi odpowiada taki styl
prowadzenia wywiadu... Przydałaby się odrobina profesjonalizmu i obiektywizmu
a nie napastliwość i atakowanie małej. Widać, czemu niektórzy pracują w
Metrze, a nie w Gazecie....
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: przyjazna Być a' la Ala Janosz IP: *.netcontrol.pl / *.netcontrol.pl 20.02.04, 20:33
      Wspolczuje Ali.To wielki talent_nie na Polskie warunki krwiopijcow i
      ludozercow. Powinna troche poluzowac_to by dobrze zrobilo jej samej i jej
      karierze.
      • Gość: kulfon Re: Być a' la Ala Janosz IP: 128.227.113.* 20.02.04, 21:52
        Jesli nie na polskie warunki (w koncu jestesmy zacofani i talent Alexa nas
        przerasta), to na warunki jakiego kraju Alicja Janosz posiada wielki talent?
        • Gość: greg Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.02.04, 21:57
          kulfonie, sugeruje tutaj powiedzmy .....Mongolie.
    • Gość: Jerzy Ala Janosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:04
      To świetna dziewczyna ale nie można ciągle jej mówić co ma śpiewać i jak ma to
      robić. Trzeba jej pomóc w wyekspanowaniu własnej osobowości artystycznej. Ma
      swietny głos i naturalny ogromny wdzięk. Z niej może powstać duża osobowość ale
      jest ciągle sterowana w kierunku w jakim chcieli by ją widzieć "fachowcy".
      Prawdziwy fachowcy mają jej pomóc w technicznych sprawach a nie decydować o
      wszytkim a potem mówić że to pomyłka.
      Ala ma rację mówiąc o swych tekstach. "O czym ma śpiewać nastolatka?" O swych
      dzieciach, którejś z kolei miłościmi, niedanym życiu ?
      Przecież to normalne że będzie miała teksty trochę infantylne, trochę
      buntownicze, trochę miłosne.
      Alu nie daj się. Jesteś dobra w tym co robisz.
    • Gość: mała mi Re: Być a' la Ala Janosz IP: 80.51.247.* 20.02.04, 21:05
      nie dziwie sie autorce wywidu ja tez nie lubie Alex;) bo wyznaję zasade: jesli
      nie potrafisz nie pchaj sie na afisz...
      • Gość: greg Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.02.04, 21:54
        To Pszczyn ma az 25tys ludnosci? Poza patriotycznymi tubylcami nie wiem kto
        jeszcze kupilby dobrowolnie plyte tej aroganckiej, pozbawionej talentu,
        wyszczekanej malolaty. A ubierac sie tak jak Ala, to chyba wylacznie dla zartu.
        To sie nazywa piss take.
        • Gość: sw Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 00:24
          Być może to co mówisz to prawda, ale stawiam, że 90% tych co kupili jej płytę wie, że nie ma takiego miasta jak Pszczyn. Jest Pszczyna, swoją drogą bardzo ładne miasto ze wspaniałym pałacem.
          • Gość: greg Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.02.04, 19:41
            wybacz sw, ale o tej metrolpolii nie wiele sie slyszy poza granicami kraju -
            podobie jak o mizerocie Alex.
          • Gość: Julia Alex IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 20.04.04, 19:56
            Alex powinna być wielką gwiazdą bo śpiewa pięknie i nie robi tego z playbacku
            jak np.Britney czy Shakira.Czy słyszeliście kiedyś na żywo którąś z nich?? Po
            prostu masakra!!(a są takie popularne).Ala ma ogromnie silny i czysty głos, a
            tego nie spotyka się obecnie na rynku.Każda prawie gwiazda farbuje sie na blond
            i nagrywa miałczenie komputera.Czy tak wyobrażacie sobie muzyke?? Wspomóżmy
            Alicję a będzie jej łatwiej i nagra super piosenki!! Powinniśmy spojżeć na to
            bardziej dojrzale a nie jak jakieś zazdrosne małolaty, chcące udowodnić komuś
            że to co uważają powinni przyjąć wszyscy i niszczyć to co przez chwile jest
            niepewne! ALEX GÓRĄ!!!
    • Gość: orb [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.04, 22:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: toto Ja lubię Alę i powiem, że super radziła sobie IP: 195.150.116.* 20.02.04, 22:51
        z dziennikarką (a to nie łatwe), która faktycznie nie panuje nad tym co mówi.
        Krytykuje dobór piosenki, a potem sugeruje, że to Ala tłumaczy niepowodzenie
        niesprawiedliwym wyborem utworu.
        Niestety lubię też Gazetę, ale jeśli dalej nie będzie reagować na kompletny
        brak przygotowania swoich dziennikarzy (a co poniektórym, jak np. w Krakowie,
        przydzielać jeszcze nagrody), to niedługo chyba tylko w Pszczynie będzie
        rozprowadzać darmową gazetkę, a nam pozostanie Fakt.
      • Gość: kol@ [...] IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 21.02.04, 07:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: tomas Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:29
      Alex jestes najlepsza ! ! !
      I bardzo ładnie sie ubierasz, jestes THE BEST ! ! !
      Moim zdaniem powinnas wygrac Word Idola :)
      Juz sie nie moge doczekac kiedy bedziesz grała koncerty, byłem juz na kilku i
      bardzo mi sie podobało ! ! !
      3maj sie !
    • Gość: Zniesmaczony!!!! Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 20.02.04, 23:50
      Czy ta kobieta która zadawała pytania (czyt. prowokowała) to był wypadek przy
      pracy czy może to stażystka????????????????
    • Gość: były fan Re: Być a' la Ala Janosz IP: 81.15.254.* 21.02.04, 09:44
      Alu Kuba skopał ci tyłek i dobrze. Bo, to że sprzedałaś 25 tyś. płyt, to było
      spowodowane tym, że ludzie ją kupowali, ze względu na twoją wygraną w IDOLU. I
      myślę, że może ona podobać się jedynie 12-sto latkom, a wszyscy moi znajomi,
      którzy ją kupili żałowali strasznie. A mają trochę więcej niż 12 lat.
      Spodziewali się czegoś innego. A wracając do Kuby. Jeżdżąc po Tobie i Twojej
      płycie, chciał cię nauczyć pokory, niestety mu się to nie udało. Bo na pewno
      twoja druga płyta nie odniesie dużego sukcesu, gdyż ludzie się zawiedli na
      Tobie i tyle. Jesteś zbyt pewna siebie. Kiedyś cię lubiłem...
      • Gość: BeKa Re: Byc a' la Ala Janosz IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.04, 11:36
        Kuba nie jest w stanie nauczyć pokory. Może on nawet wie, co to jest, ale co z
        tego skoro sprzedaje się w zupełnie inny sposób. Ala potrafi przynajmniej
        śpiewać, a ten pajac potrafi jedynie wypinać... pysk!
        • Gość: były fan Re: Byc a' la Ala Janosz IP: 81.15.254.* 24.02.04, 10:04
          To, że Kuba lansuje swoją osobę to tylko jego sprawa. Wiesz, Ala może potrafi
          śpiewać, ale jej osobowość i styl wypowiedzi świadczy jakim jest pokemonem. A
          co do sprzedawania siebie przez Kubę, to chyba coś ci się popieprzyło z
          Wiśniewskim. Bo nie przypominam sobie, żeby Kuba pokazywał jak leży w łóżku z
          narzeczoną albo inne elementy życia prywatnego. Jest narcyzem, ale ma coś w
          głowie. W przeciwieństwie do panny Janosz jest inteligentny. Kuba może i wypina
          pysk, ale nie tekstami typu 'nienawidzę cię!'. Pojedynki na słowa, które
          prowadzi pokazują jakich mamy prymitywów i idiotów w kraju bądź inteligentów.
      • Gość: E. V. Tepoya Re: Być a' la Ala Janosz IP: 81.219.64.* 28.05.04, 09:20
        Ja mam znacznie wiecej niz 12 lat, bo niemal dwa razy tyle, a podoba mi sie
        zarowno muzyka, jak i zachowanie Ali. Mysle, ze gdyby sama robila kariere, bez
        Idola, to, choc zapewne po dluzszym czasie, jednak osiagnela by znaczacy poziom
        na Polskim Rynku Muzycznym. Jej piosenki sa melodyjne, rytmiczne, "wpadajace w
        ucho", a teksty dosc osobiste. Nie jest to i nie miala byc zapewne poezja
        spiewana, a w porownaniu np z tekstami Kazika, czy Pudelsow, tak wielbionych
        przez polskich fanow, potrafia przekazac jakas tresc w wiecej niz trzech
        slowach, z ktorych dwa sa wulgarne. Muzyka Ali napewno moze sie podobac-kto nie
        chce, niech nie slucha, a pozostali i tak stanowia duza grupe, ktora po wydaniu
        drugiej plyty Ali jeszcze wzrosla. Tak wiec mysle, ze wiele z powyzszych postow
        pisane byly przez czlonkow stanowiacych mniejszosc:-)A jesli chodzi o Kube, to
        on "skopuje tylek" wszystkim-to prawdopodobnie wynika z zaburzen psychicznych.
        Czlowiek ten najwyrazniej ma bardzo niska samoocene i musi sie w ten sposob
        dowartosciowac... :-)
    • Gość: mimma Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.toya.net.pl 21.02.04, 09:52
      nie lubię agresywnych,zaczepnych dziennikarzy, Alę już wszyscy objechali, nie
      zrobisz już na niej kariery !!!!
    • Gość: BeKa Re: Byc a' la Ala Janosz IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.04, 11:30
      Żyję za granicą i niewiele wiem o Ali Janosz, pozatym, że dobrze wystartowała i
      że z nieba jej to nie spadło. W jej wieku jeszcze wszystko przed nią, a teksty
      17-latki też mają swój urok. To mówi fachowiec - moja córka akurat przeszła te
      lata. W każdym razie jej teksty są napewno lepsze od ptań dziennikarki, bo te
      durniejsze już być nie mogą!
    • Gość: jot Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.stnet.pl 21.02.04, 11:44
      zero. Nic więcej, ani mniej
      • Gość: anka Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:14
        wiecie co jak jej nie lubicie to sie nie wypowiadajcie patczcie ja mam 17 lat i
        lubie sluchac jej muzyki a to reporterka zachowala sie ponizej krytyki pytania
        byly troche nie na poziomie i w dodatku zlosliwe ja zycze Ali powodzenia przy
        nagraniu nowej plyty i trzymam za nia kciuki pozdrawiam wszystkich a w
        szczegolnosci Ale
        • Gość: ziomalka Re: Być a' la Ala Janosz IP: 81.15.254.* 24.02.04, 10:09
          ja janoszówny nie lubie i nie bede lubic nigdy, a ty ten swoj tekst: "wiecie co
          jak jej nie lubicie to sie nie wypowiadajcie" wsadz se w d*** gdybym ja pisala
          na forum tak jak ty, gdy ktos sie wypowiada o osobie ktora lubie, to bym byla
          chyba ostatnia kretynką. kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie. ja tylko bronie
          swoich "idoli" jesli juz. w koncu nie zyjemy w czasch komuny! dziewczyno
          zastanow sie co ty gadasz!
    • patriszia Re: Być a' la Ala Janosz 25.02.04, 10:35
      no to redakcja pojechała jej po całości. jak dziewczynka która przechodzi
      mutacje głosu i przed chwilą wyskoczyła z pieluch może zostać gwiazdą wielkiego
      formatu. niech śpiewa dla dzieci, wtedy nie będzie zdziwienia że ludzie na nią
      najeżdżają. przy okazji się nieźle uchachałam. coś cichutko o niej było ale
      grała koncerty, gra muzykę typu pop podchodząca pod dance ale wzoruje się na
      Metalice, wszyscy mieli się ubierać jak ona a dziwnym trafem kilka osób pisze
      do niej z grzeczności gdzie kupuje ciuchy, 25 tyś osób kupiło jej płytę ale jak
      się z kimś rozmawia to nikt się nie przyznaje do jej posiadania, a tak wogóle
      to się wszyscy na nią uwzieli Kuba Wojewódzki, pani redaktor, Ci co jej
      przydzielili nie taką piosenkę, dziewczynki które nie chą się ubierać tak jak
      ona, i ludzie którzy nabijąją się z jej jajecznicy i innych durnych piosenek.
      biedne dziecko, żal mi jej
    • Gość: Paulina Re: Być a' la Ala Janosz IP: 212.244.141.* 05.03.04, 21:08
      Ta reporterka to jakaś idiotka...sama nie umie śpiewać a sie do innnych
      czepia... niech lepiej idzie do przychiatry a nie tu wywiady z poważnymi ludzmi
      przeprowadza! zazdrosci alce tyle :P
    • Gość: pannaaleksandra Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.multicon.pl 24.06.04, 16:33
      KOBITO!! zostaw dziecko w spokoju! teksty tekstami, melodyjka melodyjką, ale
      też dzioucha nikomu krzywdy nie robi, więc po co tak się rzucać?! ciekawa
      jestem czy w rozmowie z wyrafinowanąKorą, anielskąUrszulą, tandetnąBeatą czy
      jaką inną jeszcze starą wyjadaczką też by babka taka napastliwa i pewna siebie
      była??? a czym się ich grafomańskie tekściki różnią od infantylizmu janosz to
      doprawdy nie wiem... ona przynajmniej ma do niego jeszcze prawo ze względu na
      wiek, a co do tych starych babunów to już chyba kwestia uwsteczniania się...
      trochę obiektywizmu, please...
    • Gość: anitka Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:15
      heh ja tam za ale kciuki 3małam odkad obaczyłam ją na kastongu do idola tego co
      był w teatrze a potem przez wszystkie koncerty finałowe ,doskonale wiem ze
      pierwsza płyta nie wyrazała tego co ala chciała moim zdaniem była ona
      kierowana, przez tych z wytwórni , ale teras jest super i nie tylko fajnie
      śpiewa , ale umie też sie bronić hyhy a jezeli chodzi o pania która
      przeprowadzała wywiad to w kazde pytanie było ironiczne i cyniczne nie wiem po
      co ala traciła na nia czas:-)
    • Gość: Maja Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:59
      Ala ma piękny głos ! jest inteligentna. Tylko stylu jej brak
      Alu ty fajnie zaspiewałaś piosenkę ,, kłamałam '' i masz poczucie rytmu to jest
      twój styl a nie rock. Powróć do siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alka trzymaj się
      • Gość: OLka Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:23
        Zgadzam się ! ona w idolu lepiej spiewała od Moniki Brodki tzn lepiej wchodziła
        w tony! Ala rzuc ten rock ! Ty powinnaś śpiewać piosenki rytmiczne, wręcz
        taneczne, ale z uczuciem i takim głosem jak zaśpiewałaś ,, kłamałam''. To
        rzeczywiście najlepsze wykonanie tej piosenki, pomimo że pogubiłaś się w
        dźwiękach na początku utworu. Fajnie wyszły ci inne piosenki np ,, Jurytmiks''
        nie wiem jak to się pisze. Mam trochę więcej lat niż ty. Ale też śpiewam to
        taka przypadłość młodych. Alka ! trzym się i nagraj płytę w tym stylu
        powodzenia! rock nie jest dla ciebie !! Pamiętaj o tym co pokazałaś w idolu i
        tego się trzymaj a tam byłaś antyrokowa! Brodka nagrała marną płytę, Ala ty
        masz magnetyzm ale on tkwi w twoim uroku czli energii, naturalności.
    • Gość: karolina Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 18:55
      Wiesz cio ja alicje lubie nioppp i cio byla dzis u nas w krasniku i spiewala
      pod nowym sklepem media expert wzielam autograf i zdozylam powiedziec pare
      slow i posmialysmy sie z naszej podoblizny :PPP
      • Gość: Ekspert Re: Być a' la Ala Janosz IP: *.streamcn.pl 30.08.04, 15:02
        Troche sie znam na muzyce.Sama studiuje w Katowicach na wydziale jazzu i muzyki
        rozrywkowej i chce wtracic moje kilka slow.Kiedy uslyszalam Ale zdebialam
        doslownie.Taki glo!!!A slyszalam ja duzo przed idolem!!!I zaginela w akcji
        gdzies.A jak uslyszalam ja w Idolu wiedzialam ze wygra!!!Pierwsza plyta mnie
        strasznie rozczarowala ale trzymam kciuki w koncu do trzech razy sztuka.Mala ma
        temperament i niezly wyglad wiec mysle ze jej sie uda.Ale jeszcze nie
        teraz.Musi dorosnac do tej roli Idola!!Glos mastworzony do spiewania musi tylko
        w koncu sie okreslic i nagrac swoja plyte a bedzie dobrze.Zobaczymy.Mam
        nadzieje ze sie nie myle!!!!Powodzenia Alu:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka