dyktator_bolandy 17.06.10, 12:01 byłem na kocercie, zagłosuję na Korwina, ale nasz samochód reklamy nie dostał, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONThY To takie subtelne... IP: *.ipms.fraunhofer.de 17.06.10, 12:59 To takie subtelne napisać w odnośniku do artykułu "sztab Korwin-Mikkego okleił auta widzów" sugerując, że użyto nalepek, które zniszczyly lakier na samochodach i naraziły kierowców na straty. Widać subtelna manipulacja ma zadziałać lepiej niż walenie elektoratu kijem przez łeb, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Wyborcza łże 17.06.10, 13:05 Tytuł: "Po koncercie na Bemowie sztab Korwin-Mikkego okleił auta widzów". W treści dowiadujemy się, że żadnego oklejania nie było tylko przyczepianie magnesów. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_europy Michnikowy szmatławiec znowu kłamie !! 17.06.10, 13:29 Przykleić można coś coś się klei, wodogłowce z wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha! Re: Michnikowy szmatławiec znowu kłamie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:53 dawnie kleil sie tylko klej, wszystko jednak co klei i przyczepia sie, mozna uznac za naklejke. w tym wypadku to naklejka zrywalna i wielkronego uzytku, wiec nie wietrzcie sensacji oszolomskie korwinki. swiat idzie do przodu i nie zawsze nasz jezyk za nim nadaza. i te naklejki mimo ze na magnesy sa naklejkami. nic nie sugeruje tytul, to tylko Wasz zbyt wrazliwe ego. a zolte karteczki na tv, komputer, lodowke to nie naklejki? tez nie niszcza podloza na ktorym je umieszczono. no ale michnikowi i tak trzeba suszyc glowe, juz z przyzwyczajenia wprawdzie, no ale korwin jest tak samo bezwladny intelektualnie chyba jak prawicowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Michnikowy szmatławiec znowu kłamie !! IP: *.197.91.162.edial.pl 17.06.10, 22:45 Jest jednak mała różnica, bo... żółte karteczki się przykleja, na... uwaga, klej! A to, co umieszczano na tych samochodach nie ma prawa się nazywać naklejką, ponieważ do przymocowania tejże "reklamy" nie użyto kleju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka523 Re: Michnikowy szmatławiec znowu kłamie !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.10, 11:00 na żaden klej, tylko one maja taką gumowatą strukturę że przylegają do płaskich gładkich powierzchni Odpowiedz Link Zgłoś
abalys dyktat mikkego, niech sobie na czoło przyklei 17.06.10, 16:07 nie szanuje cudzej własności bolszewik Odpowiedz Link Zgłoś
bleble2000 jedyne zastosowanie wyborczej to... 17.06.10, 14:04 yfrog.com/0ggwnopj Odpowiedz Link Zgłoś
jachay Po koncercie na Bemowie - "prezent" od Korwin -... 17.06.10, 15:37 Niektórzy z fanów, zobaczyli! Odpowiedz Link Zgłoś
kubez_z_kawa Po koncercie na Bemowie - "prezent" od Korwin -... 18.06.10, 18:10 byłem na koncercie, ale reklamy nie dostałem, szkoda, przydałby się na lodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gener Re: Po koncercie na Bemowie - "prezent" od Korwin IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.10, 11:02 najbardziej mnie ciekawi skąd jkm na kasę na kolejna (z góry wiadomo, że przegraną*) kampanię itd:F nie mówiąc oczywiście np o kosztownej dość reklamie jak magnesy na samochody:O ____________ *wieczny Piotruś Pan? Marzyciel? Oszołom? Nie wie co z kasą zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś