• Gość: Czterdziecha Re: Lady cham IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 21:48
      BORYSEWICZ JEST WIELKI!!!
    • mateuszdebski Re: Lady cham 05.05.04, 22:06
      Zrobili z siebie pośmiewisko! Udając jakąś supergwiazdę myslą, że skandalami
      przysporzą sobie fanów? No jasne... Rozczarowali sie UE, hehehehe!!!
    • Gość: piter Re: Lady cham IP: *.idea.pl 05.05.04, 22:35
      po pierwsze lady pank to nie jan bo. po drugie mamy wolność słowa, po trzecie
      skiba pokazał kiedyś d...ę premierowi i co? było ok?!Co by nie mówić o
      Borysewiczu to jest on genialnym gitarzystą i kompozytorem a tacy geniusze mają
      pewne przywileje ... mnie jako fana lady pank i solowych dokonań lidera grupy
      martwi co innego - w tym wieku jan nie powinien tyle już pić bo szkoda zdrowia.
      I na koniec: jeśli co kolwiek miałoby być skandalem na tym koncercie LP to
      granie coverów (bardzo mi się to nie podoba-czyżby własny repertuar się
      znudził?)
    • Gość: anuska73 Re: Lady cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:51
      To jest właśnie rock&roll!!!
    • Gość: eddie Re: Lady cham IP: *.3.pl 05.05.04, 23:21
      żenada..
    • smyra21 Re: Lady cham 05.05.04, 23:30
      Proponuje pozapraszać Lady chłam jeszcze mnóstwo razy za większą gażę!!!Chlopcy
      sie rozwijają.Pokazują pisiory,rzucaja bluzgi,graja psiarowatą
      muzykę....Proponuję gażę podstawową 60 tys.
      • Gość: outsider Re: Lady cham IP: *.175.195.152.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 06.05.04, 00:07
        przebijam!!!!!! 600 tys. Ja bym tych chlystkow politrupow powysylal na Marsa
    • smyra21 Re: Lady cham 05.05.04, 23:30
      Proponuje pozapraszać Lady chłam jeszcze mnóstwo razy za większą gażę!!!Chlopcy
      sie rozwijają.Pokazują pisiory,rzucaja bluzgi,graja psiarowatą
      muzykę....Proponuję gażę podstawową 60 tys.
    • Gość: Hamerykan Re: Lady cham IP: *.qc.sympatico.ca 06.05.04, 00:05
      Down with lady pank
    • Gość: Świeża sprawa Re: Lady cham IP: *.FIRMA.com.pl / *.system-sat.pl 06.05.04, 01:27
      Tutaj mamy znowu kolejny dowód na to, że pieniądze są wydawane niezgodnie z
      przeznaczeniem. Tym w krawatach, jak widać, przewaliło się w głowach: takie
      pieniądze takim pijusom! Ktoś powinien ponieść solidne konsekwencje (mam na
      myśli władze). Rozrywki im potrzeba? za taką forsę? Bezmyślni i rozrzutni! Może
      dlatego przez ich głupotę zostali tak zlekceważeni.
    • Gość: Roman Re: Lady cham IP: *.dyn.optonline.net 06.05.04, 04:25
      Zamiast 25 tys. zl dalbym temu moczymordzie 25 kopow w dupe.Oni sa
      skonczeni,wiec robiac takie jaja chca zeby o nich bylo glosno.Borysewicz lepiej
      zamiast pchac sie na scene udaj, sie na odwyk.Jezeli taki szmaciarz nie ma
      szacunku dla swych fanow oraz dla tych ktorzy mu placa to zasluguje tylko na to
      zeby go olac cieplym moczem sikiem falistym.
    • Gość: Darko Chlopaki jeszcze maja czad IP: *.192.33.65.cfl.rr.com 06.05.04, 05:34
      Niezly tekst, zdecydowanie optymistyczny. Dawno nie sluchalem naszej Lady, ale
      teraz na pewno odswieze pamiec o nich.
    • Gość: Salomon Re: Lady cham i Cwok IP: *.proxy.aol.com 06.05.04, 05:36
      Jak chcecie chodzic na jakies zbiegowiska choloty to nic innego ze was tak
      traktuja moim zdaniem zakazac tym CWOKOM organizowania jakich kolwiek wystepow
      niech tem osiol borysewicz idzie krowy pasc bo jest glupszy od barana
      te chamy nie wiedza chyba jak sie zachowac no bo i skad maja wiedzic jak tego
      bydla nikt nie uczyl a to co widzieli w domu to teraz propaguja
    • Gość: wrx22b Re: Lady cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:16
      pamietam premiere Titanica w kongresowej, zespol wyszedl i z playbacku zagral
      "zostawcie titanica" - na moje oko rowniez kompletnie pijany....

no ale jak po alkoholu?, moze ktos sprowokowal lidera?

pies ich gonil, ciekawe co niedlugo powie w chorzowie hetfield? :)
      pzdr
    • Gość: radiowiec Re: Lady cham IP: *.ust.tke.pl 06.05.04, 08:09
      To nie pierwszy i nie ostatni popis Borysewicza.Kiedy z nim rozmawiałem po
      podobnym pijackim ekscesie na Podkarpaciu, powiedział- stary jestem rockmenem
      więc takie rzeczy mogę i powinienem robić, ludzie to lubią.Można go więc olać
      albo się pogodzić. Co do muzyki to w tej chwili faktycznie szkoda słów.
    • Gość: Łukasz Re: Lady cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:37
      SZMATA, DNO, GÓWNO, GIL, ZERO, PÓŁDEBIL KTÓREMU SIE WYDAJE ZE MA BOGATE WNETRZE
      DUSZE I KURWA MA NIEOGRANICZONĄ WIEDZE I MĄDROŚĆ. WŁOCHATY POJ...
    • Gość: gość nareszcie ktos potraktowal ich jak na to zasłużyli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 09:07
      może już czas, żeby nie klaskać automatycznie - ba tak wypada - bo Pan
      przydent. Pan minister, Pan sołtys przyjechał, tylko pomyśleć, czy oni
      zasługują na szcunek i oklaski...
    • makjuz Re: Lady cham 06.05.04, 10:29

Przecież to przepite, znarkotyzowane,odmóżdżone wraki ludzkie. Już przed 20
      laty lider L.P. - Panasewicz olał ciepłym moczem młodocianą publiczność na
      jednym z krajowych koncertów, pokazując palanta mizernego zamiast muzyki.
    • Gość: Conrado Bydlo w bialych garniturkach won z koncertow ! IP: *.wesola.com 06.05.04, 10:37
      I bardzo dobrze.Bydlo w bialych koszulkach to sa najwieksi zlodzieje i
      kmioty.Do tego ta generalicja...zapasione swinie o wybujalych aspiracjach i
      szkolach w Moskwie.Borysewicz mial racje - powiedzial prawde i to zabolalo
      systemowych wykretasow.
    • Gość: Sebastian Re: Lady cham IP: *.eur.molex.com / 217.194.79.* 06.05.04, 10:42
      co do muzyki to jest bardzo dobra co do zachowania zdaza sie to koncert ROCOWY
      NIE PRZEDSTAWIENIE
    • Gość: Sebastian Re: Lady cham IP: *.eur.molex.com / 217.194.79.* 06.05.04, 10:42
      co do muzyki to jest bardzo dobra co do zachowania zdaza sie to koncert ROCOWY
      NIE PRZEDSTAWIENIE
    • razorjack co za debile, wyp%$& #35 @alaj borys 06.05.04, 10:53
    • Gość: JB dziennikarstwo czy kłamstwa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 10:06
      śmiesznie czyta się takie zafałszowane relacje - Borysewicz odniósł do
      zastawiających scenę ławek dla wybranych oficjeli - cała publika stała za
      ogrodzeniem :) nikt słowem nie wspomniał żee na koniec koncertu przeprosił,
      nikt nie wspomniał też że spora część publiki biła brawo - to chyba w końcu dla
      nich był ten koncert i za ich pieniądze - widać pan redaktor to taki
      gość "Sexy, pleksi"
    • Gość: Maggie Re: Lady cham IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.04, 14:32
      Gdyby publiczność była w porządku, to by zbojkotowała ten koncert ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka