Gość: xman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 13:53 mam play online. jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antek Re: Play znów informuje IP: *.multimo.pl 28.06.11, 14:08 A ja mam play fresh i jest ekstra. Nic lepszego na rynku polskim nie ma i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultantka Play znów informuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.11, 16:34 Przeczytałam dzisiaj ten "artykuł" w drodze do pracy i ubawił mnie setnie. Dziennikarzyna odebrał telefon, szkoda, że nie słuchał, co sie do niego mówi, tworząc już w tym czasie w wyobraźni historię swojego życia. A później takie pierdoły trafiają do druku. Jeśli jest mniej niż 90 dni do końca obecnej umowy to można podpisywać już umowę o przeniesieniu nr do innej sieci, ale następuje to PO WYGAŚNIĘCIU bieżącej umowy o abonament. Nic tu nie jest zrywane, klient nie ponosi żadnych kosztów. Aż takie to skomplikowane było, że Autor artykułu nie mógł tego zrozumieć? Nie twierdzę, że nikt z pracowników nigdy nie namawiał do zerwania umowy, taka sytuacja, oczywiście mogła się zdarzyć, ale jest to surowo zabronione, a rozmowy nagrywane, więc ta osoba pewnie już nie pracuje. Lub wkrótce nie będzie... "Ciekawe skąd konsultant Play ma mój numer?" A cóż, jak sie swój telefon wpisuje w każdą możliwą rubryczkę w internecie, która wyskoczy to trudno się potem dziwić, że różni ludzie do nas wydzwaniają. Swoją drogą, dużo można pisać też o sieci Plus, która przełuża z klientami umowy na kolejne 2 lata, na pół roku przed wygaścięciem bieżącej, co uniemożliwa im przenoszenie nr-u do innych sieci i na korzystniejsze warunki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Play znów informuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.11, 19:19 Play tak strasznie walczy o klienta- a nie potrafi zatrzymać u siebie swoich dotychczasowych klientów. Jestem z Wrocławia. Skończyła mi się właśnie kolejna umowa i miałem zamiar ją przedłużyć na kolejny okres lecz zostałem oszukany, co potwierdziłem na dokumencie rozwiązania umowy. Przekazano mi pierwotnie- że jeżeli przedłużę umowę na kolejne 12 miesięcy, to zachowany zostanie taki abonament oraz plan taryfowy, jaki mam. Jeżeli zaś przedłużę umowę na 24 miesiące- to poza tym, że abonament oraz plan taryfowy pozostanie taki, jaki mam- to jeszcze otrzymam nowy telefon za 1,oo zł lub za konkretną dopłatą inny telefon do wyboru. Zadawałem kilkakrotnie pytanie- czy jest to pewne. Poinformowano mnie - że jak najbardziej PLAY zapewnia takie warunki przedłużenia umowy. Gdy przyjechałem do punktu PLAY z którym od długiego czasu miałem kontakt- okazało się, że to- co telefonicznie mi przekazano jest nieprawdą- zostałem poprostu okłamany i oszukany przez pracownika info PLAY. Taka prawda, jeśli chodzi o tego operatora sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play OSZUŚCI play oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 06:05 play OSZUŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okradlimnie Re: play oszuści IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 18:04 i mnie okradli ci złodzieje. Kto raz miał do czynienia z tą nieuczciwą firmą długo będzie omijał tych ,,tanich"złodziei !!! Nigdy więcej frajerskiego Playu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa-mroku Play NIE oszuści !!! 04.07.11, 13:37 Niczego lepszego od Play Fresh nie ma (na kartę, co do abonamentów nie mam aktualnej wiedzy, bo od dawna nie używam po "przygodach" z Plusem) i długo możecie Playa opluwać, a użytkownicy tej konkretnej opcji nigdy z niej nie zrezygnują:) Uprzedzając oskarżenia - NIE jestem pracownikiem Play, jestem klientem, korzystałam ze wszystkich sieci i w Play zostanę zawsze. Za to przedmówca mi pachnie pracownikiem konkurencji ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okradlimnie Re: Play NIE oszuści !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.11, 17:29 Mylisz się nie reklamuję żadnej telefonii, tylko ostrzegam przed ZŁODZIEJAMI . Moje przygody z playem to horror. Jeszcze nie spotkałem się z tak nieuczciwą firmą - nasyłają na mnie windykatorów a jednocześnie z drugiej strony chcą abym do nich wrócił:) ,, jak nie po dobroci to po niewoli ":) Materiału na nieuczciwość tej firmy i na nagminne lekceważenie prawa przez jej pracowników zebrało mi się już z kilkadziesiąt stron obszernej korespondencji. Widać firma ta oszczędza nie tylko na klientach ale i na ,,fachowcach ":) jakich zatrudnia. czekam z utęsknieniem na "proces" jaki mają mi wytoczyć. Dlatego uznaję za słuszne ostrzegać innych aby nie pakowali się w playa. Bo to frajerstwo Twoje wypowiedzi natomiast są jakby żywcem wzięte z Misia ,, to mówiłem ja Jarząbek - trener drugiej klasy :) hi,hi A zresztą dobre samo się reklamuję. Od czasu gdy przeniosłem się z playa ZERO problemów z funem i rachunkami. Odpowiedz Link Zgłoś