ostra_siostra 18.07.11, 11:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharn1 I bardzo dobrze robią 18.07.11, 11:29 Naprawdę nie cały internet MUSI być zalewany wiadrami pomyj i szmba (bez wzgledu na to czego to dotyczy). Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Facebook to własność prywatna, 18.07.11, 11:52 korzysta się z niego za darmo i przy zakładaniu konta do niczego się nie zobowiązuje , ani nie obiecuje. Wystarczy o tym pamiętać i będzie potem mniej miauczenia oraz płaczów. Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly To jawna dyskryminacja!!! Ale tylko hołoty... 18.07.11, 12:14 .. nieinteligentnej, niedouczonej, agresywnej i prymitywnej hołoty... Nie ma problemu i sprawy których nie możnaby opisać inteligentnie, bez agresji, obelg... z humorem i taktem.. Przed faszystami, PiSiorami i kibolami jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pracy ... lol.. "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swift Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Mhm, z pewnoscia... 18.07.11, 16:01 ...aktywisci proaborcyjni to "pisowcy". Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly Proaborcyjni źle się zorganizowali..Gdyby mieli np 19.07.11, 07:56 1200 kciuków (Thumb up) przeciw 1200 koszy na śmieci na pewno by ich nie tknęli... "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan wift Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek tajne algorytmy 18.07.11, 12:33 Tajność algorytmu budzi wśród cenzurowanych użytkowników portalu obawy o nadużycia: że usuwanie kontrowersyjnych wydarzeń z obiegu społecznego może się odbywać według czyichś arbitralnych decyzji. - Konieczne jest wskazanie przejrzystych zasad kasowania stron i procedury odwoławczej - postuluje Agnieszka Grzybek. tajność każe podejrzewać DOBRYCH ludzi o złe intencje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapez Bo Facebook cię nie lubi IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 12:47 Profil strony o Wolności, Własności i Sprawiedliwości też usuwali już kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
brus1968 Nie ma mnie na Facebooku 18.07.11, 12:50 - Nie ma cię na Facebooku, to nie istniejesz, jesteś wykluczony - mówi prof. psychologii społecznej Zbigniew Nęcki. Panie Profesorze, troszkę umiaru. Bez zachłystywania się. Rozumiem, że wykluczać może brak dostępu do internetu. Ale brak konta na facebooku? Nie każdy ma psychiczną potrzebę takiej aktywności. Internet to potężne medium, posiada wiele kanałów. Facebook jest jednym z nich, należy wszakże to tego niższego segmentu. Jak tabloidy na rynku prasy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smokk Re: Nie ma mnie na Facebooku IP: 195.150.224.* 18.07.11, 13:48 Racja! Jest życie bez FB :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Nie ma mnie na Facebooku IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 16:27 Otóż to! Mnie też nie ma na facebooku, naszej klasie, myspace, grono itd, itd. a jednak jestem, istnieję, chodzę do pracy, mam znajomych, żyję i jakoś nie czuję się wykluczony albo że mnie nie ma. Więcej, znam co najmniej kilkanaście osób, które nie mają konta na facebooku i nie są to babcie emerytki, tylko młode aktywne zawodowo osoby po 30. Po prostu nie czujemy takiej potrzeby żeby się pokazywać w takich miejscach i trąbić naokoło że właśnie zjedliśmy kolację albo zrobiliśmy kupę i wrzucać milion fotek dziennie, jakie to fajne życie prowadzimy. Więc niech pan, panie profesorze odpuści sobie teorie typu: nie ma cię na facebooku to nie istniejesz, bo to b. duże nadużycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraker.ltd Re: Nie ma mnie na Facebooku IP: *.rev.dartybox.com 18.07.11, 19:09 zeby nie istniec w tych portalach, ja też należę do garstki nie istniejących, potrzeba poprostu dużo sprytu, taki fb, to machina śledcza, ani się nie oglądną ci ludkowie,a są wpisani, i dostępni w każdym zakątku świata, tu już nie potrzeba programów, wystarczy fb, cale szczęście, że można być jeszcze wolnym , i pobyć skorzstać z Netu, nie będąc szpiegowanym, przez te wszystkie pseudo-konta mające niby ułatwićkontakt, a tak naprawdę, po zalogowaniu, lokalizują cię ,i jesteś szpiegowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek A NK juz nie wystarcza? IP: *.multimo.pl 18.07.11, 14:25 No przecież jest jeszcze NK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiooo to właśnie się dowiedziałem, IP: 194.156.48.* 18.07.11, 16:28 że jestem klientem ministra Arłukowicza. Ciekawy ten prof. psychologii społecznej Zbigniew Nęcki. Odpowiedz Link Zgłoś
brus1968 Re: to właśnie się dowiedziałem, 19.07.11, 00:22 Gość portalu: oiooo napisał(a): > Ciekawy ten prof. psychologii społecznej Zbigniew Nęcki. Ciekawy, owszem, prawdziwy humanista. Jeno się zagalopował nieco. Prawdopodobnie błądnie zdefiniował swoich studentów jako próbkę reprezentatywną. **************************************************** Facebook to najbardziej szczegółowa baza danych o ludziach, ich kontaktach towarzyskich i rodzinnych, nazwiskach, adresach, miejscu aktualnego pobytu, sposobie komunikowania się. Wszystko to znajduje się w USA i dostępne jest amerykańskim organizacjom wywiadowczym. Każdy powinien zrozumieć, że za każdym razem, gdy dodaje przyjaciół do swego profilu na Facebooku, staje się darmowym pracownikiem służb wywiadowczych USA. Julian Assange Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mofo Re: to właśnie się dowiedziałem, IP: *.home.aster.pl 29.01.12, 17:50 A co jesteś jakimś tajnym agentem, szpiegiem terrorystą, albo Bóg jeden wie kim, że obawiasz się, że CIA ma informacje o Tobie? Zapewniam, Cie, że guzik ich obchodzi Twoja tożsamość, tak samo jak 100% innych użytkowników fejsa. Ci, którzy są dla nich na prawdę ważni, nie mają kont na fb, twiterze, gronie, nk..... Sam nie mam konta na fejsie, ale nie dlatego żeby nie udostępniać informacji MI5, czy CIA bo to na prawdę nie ma dla mnie żadnego znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś