Gość: joj IP: *.aster.pl 29.02.12, 11:04 Aż tak mnie nie pojechało, żeby sponsorować wódkę Kręcinom i innym Latom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Jak będzie dziś na Narodowym? Będzie masakra ko... IP: *.fn.pl 29.02.12, 12:07 Co to jest "masakra komunikacyjna"? Rozumiem, że p. Agnieszka skończyła tylko gimnazjum i to raczej na samych ocenach miernych. Co to za bełkotliwa nowomowa? Czy w redakcji nikt już nie recenzuje tekstów, które idą do publikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ou Re: Jak będzie dziś na Narodowym? Będzie masakra IP: *.ip.netia.com.pl 29.02.12, 12:59 będzie masakra i ch.j z tego Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion taa, masakra... 29.02.12, 13:08 a do tego jeszcze "róbcie foty" szkoda że nie "słit focie", już tu kiedyś coś takiego widziałam dlaczego nikt ze starszych pracowników redakcji nie wyjaśni tym ambitnym gimnazjalistom (z gimnazjum specjalnej troski z zawężonym programem języka polskiego) że ten portal, gdzie najwyraźniej odbywają staż, to niezupełnie to samo co gazetka szkolna Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Re: taa, masakra... 29.02.12, 14:49 kerkopithekion napisała: > a do tego jeszcze "róbcie foty" > szkoda że nie "słit focie", już tu kiedyś coś takiego widziałam > dlaczego nikt ze starszych pracowników redakcji nie wyjaśni tym ambitnym gimnaz > jalistom (z gimnazjum specjalnej troski z zawężonym programem języka polskiego) > że ten portal, gdzie najwyraźniej odbywają staż, to niezupełnie to samo co gaz > etka szkolna ------------------------------------------- Bardzo to smutne ale masz 100% racji. To pozowanie przez "panią redaktor" na "młodzieżówkę" jest prawdziwą masakrą, duuużo większą niż spodziewana pod stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś