Dodaj do ulubionych

Atak Lady Killer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 08:47
Gratulacje dla Autora tego debilnego artykułu. Chora umysłowo kobieta, ciężko
ranny człowiek - fajna zgrywa, prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemo ale sie ubawilem.coz za "genialny" artykul! IP: 195.205.44.* 21.06.04, 09:58
      Drodzy Autorzy! To mial byc smieszny artykul ? Tak Was rozbawil fakt,ze
      mezczyzna zostal dzgniety nozem ? Ciekaw jestem,czy tez mielibyscie
      zabawe,gdyby to wam ktos wbil noz. Panowie, dajcie sobie spokoj z pisaniem
      artykulow.To,co napisaliscie,jest zalosne. Co wami kierowalo? Poczucie humoru?
      Jesli tak,to jest ono CHORE !
      • Gość: real Re: ale sie ubawilem.coz za "genialny" artykul! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:02
        Kto tam qrw.a pracuje w tej Wybiorczej, kto? Schizofrenicy, dzieci autystyczne,
        katatonicy /z calum szacunkiem dla cierpiacych na te powazne schorzenia/, a
        moze po prostu zwykle prymitywy. Jak mozna nie miec za grosz wyczucia i smaku.
        POWOLI PRZESTAJE ODROZNIAC WYBORCZA OD ZWYKLEGO TABLOIDU....
        S.K.A.N.D.A.L.
        • Gość: ela Re: ale sie ubawilem.coz za "genialny" artykul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:56
          TRAGEDIA!!! Widze, ze juz wszystkie gazety schodza na psy.
      • vipunia mam inne odczucie... 21.06.04, 12:00
        Osobiście mam zupełne inne odczucie po tym artykule... chyba jego celem nie było naigrywanie się z sytuacji, ale ukazanie realnego problemu, jakim jest emisja takich filmów i potencjalne zagrożenie ze strony jakiejś psycholki, bo jak inaczej ją nazwać? Kto przy zdrowych zmysłach chodzi z nożem do kina?
        Wg mnie nikt normalny...

Osoboście na ten film do kina nie pójdę..i w ogóle będę teraz 3 razy zwracać uwagę kto obok mnie siedzi i czy czasem nie ma w torebce noża ... dobrze, że Krzyku teraz nie grają, bo może jeszcze kilku psycholi by się objawiło... tyle chodzę do kina i aż mi się odechciało chodzić na takie filmy ...
        a tego typu horrory i bajki i im podobne to chyba będę oglądać tylko w domu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka