Gość: Niedzisiejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 08:47 Gratulacje dla Autora tego debilnego artykułu. Chora umysłowo kobieta, ciężko ranny człowiek - fajna zgrywa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemo ale sie ubawilem.coz za "genialny" artykul! IP: 195.205.44.* 21.06.04, 09:58 Drodzy Autorzy! To mial byc smieszny artykul ? Tak Was rozbawil fakt,ze mezczyzna zostal dzgniety nozem ? Ciekaw jestem,czy tez mielibyscie zabawe,gdyby to wam ktos wbil noz. Panowie, dajcie sobie spokoj z pisaniem artykulow.To,co napisaliscie,jest zalosne. Co wami kierowalo? Poczucie humoru? Jesli tak,to jest ono CHORE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: ale sie ubawilem.coz za "genialny" artykul! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:02 Kto tam qrw.a pracuje w tej Wybiorczej, kto? Schizofrenicy, dzieci autystyczne, katatonicy /z calum szacunkiem dla cierpiacych na te powazne schorzenia/, a moze po prostu zwykle prymitywy. Jak mozna nie miec za grosz wyczucia i smaku. POWOLI PRZESTAJE ODROZNIAC WYBORCZA OD ZWYKLEGO TABLOIDU.... S.K.A.N.D.A.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ale sie ubawilem.coz za "genialny" artykul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:56 TRAGEDIA!!! Widze, ze juz wszystkie gazety schodza na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia mam inne odczucie... 21.06.04, 12:00 Osobiście mam zupełne inne odczucie po tym artykule... chyba jego celem nie było naigrywanie się z sytuacji, ale ukazanie realnego problemu, jakim jest emisja takich filmów i potencjalne zagrożenie ze strony jakiejś psycholki, bo jak inaczej ją nazwać? Kto przy zdrowych zmysłach chodzi z nożem do kina? Wg mnie nikt normalny... Osoboście na ten film do kina nie pójdę..i w ogóle będę teraz 3 razy zwracać uwagę kto obok mnie siedzi i czy czasem nie ma w torebce noża ... dobrze, że Krzyku teraz nie grają, bo może jeszcze kilku psycholi by się objawiło... tyle chodzę do kina i aż mi się odechciało chodzić na takie filmy ... a tego typu horrory i bajki i im podobne to chyba będę oglądać tylko w domu... Odpowiedz Link Zgłoś