Gość: WięcCoCięObchodzi? TWOIM SAMOCHODEM NAPEWNO NIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:32 Prawdziwym cwaniakiem to ty jesteś. Wspinasz się na palce, aby przyłożyć wielkiemu człowiekowi. Ale nic z tego. Jesteś za mały i w dodatku jesteś nikim. Bez nazwiska i bez imienia. Stuknij się w swój pusty łeb, zastanów się jak wyglądasz w swoich wysiłkach aby zaszkodzić. Jesteś po prostu śmieszny. I żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lektor Re: TWOIM SAMOCHODEM NAPEWNO NIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:34 Teraz widać ilu jest nienawistnych żydów i zboczeńców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: TWOIM SAMOCHODEM NAPEWNO NIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:55 Boze, dziekuje Ci, ze nie jestem jako ten Michnik, czy Mazowiecki. Parchy jedne, robic im sie nie chce. Nie to, co ja. Buduje piekna telewizje za piniadze Kobylanskiego, jezdze pieknym autem, bratam sie z samym Putinem. Panie, skarz tych, co na mnie wrzeszcza. Najlepiej ich palic na stosie heretykow jednych. Ale przedtem okaze im swoja milosc: wyspowiadam ich, niech znaja moje milosierdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Modlitwa ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:56 Boze, dziekuje Ci, ze nie jestem jako ten Michnik, czy Mazowiecki. Parchy jedne, robic im sie nie chce. Nie to, co ja. Buduje piekna telewizje za piniadze Kobylanskiego, jezdze pieknym autem, bratam sie z samym Putinem. Panie, skarz tych, co na mnie wrzeszcza. Najlepiej ich palic na stosie heretykow jednych. Ale przedtem okaze im swoja milosc: wyspowiadam ich, niech znaja moje milosierdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: TWOIM SAMOCHODEM NAPEWNO NIE ! 15.07.04, 16:43 Jasne, bo jak ktos ośmieli się na słowo krytyki po adresem Najświętszego Ojca Słoneczko Rydzyka to z cała pewnością albo Żyd, albo zboczeniec... Cóż Lektor, do bolszewików ci bliżej niż myslisz. Przynajmniej jeśli chodzi o styl myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA Re: TWOIM SAMOCHODEM NAPEWNO NIE ! IP: 212.160.172.* 15.07.04, 16:49 A z pewnoscia najblizej do nich Twojemu pryncypalowi Panu AM (kryptokumunista i lapowkarz). Uwaga: wcale nie wypomnialem mu, ze jest Zydem. Jesli chodzi o ojca dyrektora to coz jesli ktos jest nawiny i placi to jego sprawa. Ojciec na antenie tego nudnego monotematycznego radia co chwila lamentuje, ze juz mu prad obcinaja a tu prosze merc (mial byc nawet helikopter). Ale nic do tego zydowskiej (sic! tu konieczne) gazecie dla Polakow. Poza tym sa inne radia katalickie na duzo wyzszym poziomie np. Jozef. Ale jak to zwykle z mediami bywa uogolnia na caly Kosciol. Niestety nie ma rady na ignorancje. Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: TWOIM SAMOCHODEM NAPEWNO NIE ! 15.07.04, 16:54 Właśnie potwierdziłeś wszystkie tezy zawarte we wcześniejszym moim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrzescijanin a Jezus jeździł na osiołku... IP: *.postinfo.com.pl 15.07.04, 14:41 ...no właśnie. A co na to biskupi w mercedesach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrzescijanka Re: a Jezus jeździł na osiołku... IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.04, 14:55 ...a papa Rydzyk jezdzi na baranach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sum Re: a Jezus jeździł na osiołku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:05 Właśnie! Tym bardziej, że i Michnik jeździ na osiołkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIENNIKARKA WIADOMOSC Z OSTATNIEJ CHWILI IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 14:56 Plotka glosi ze firma Daimler Chrysler szukala odpowiedniej osoby do reklamy swojej limuzyny w Polsce. Ostatecznie zdecydowano sie na Pana Michnika, Pana Urbana i ojca Rydzyka. Poniewaz Pan Michnik nie potrafil wymowic nazwy Maybach, limuzyne przydzielono Rydzykowi. Pan Jerzy bedzie reklamowal micro-compact car ktory jak wiadomo nalezy do kategorii URBAN cars. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: WIADOMOSC Z OSTATNIEJ CHWILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:58 Dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro a tobie przypadło wypisywanie bzdur!biedne dziecko IP: *.torun.mm.pl 15.07.04, 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikki TERAZ WIADOMO NA CO POSZŁY ŚWIADECTWA UDZIAŁOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:14 ..płaćcie dalej,Ojciec czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WŁASNE KRAWATY BRAWO O.RYDZYK, TEGO NAM TRZEBA, ABY ZJEDLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:10 Z zazdrości może ich żółć zaleje i problem kłamstw Wyborczej zostanie rozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! oburzony Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 15.07.04, 15:18 ojciec rydzyk to świnia zyjaca na koszt innych, ktora zatracila wartosci chrzescijanskie, ale co jak co nawet jesli maybacha sobie kupil to zycze mu z calego serca zeby rozjebal go na pierwszym zakrecie jaki pokona!! nienawidze takich ludzi jak on pierdzielonych pasozytow chowajacych sie pod sutanna!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro wierny uczniu lenina i urbana! ulzyłes sobie? IP: *.torun.mm.pl 15.07.04, 15:28 Jeszcze niepotwierdzono tej informacji ale jest coś na rzeczy , to podobno? gest pojednania i pokoju ze strony Agory wobec Ojca T. Rydzyka.Agora w ten sposób chce zakonczyc wieloletnią wojnę prowadzoną przez GW od początku istnienia Radio Maryja.W ten sposób chce aktem dobrej woli i taą darowizną symbolicznie niemalże skończyć nękanie tej rozgłosni i tvTrwam! A tak na marginesie to kiedy GW na łamach Metro wyjasni "genialne uwłaszczenie sie" wybranców/ z narodu wybranego także!/ na majątku OBYWATELSKIM GAZETY WYBORCZEJ? do dzieło zurnaliści sledczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: 'gosc' oburzony IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 15:40 'Gosciu' oburzony, radze natychmiast odwiedzic przychodnie zdrowia. Moze jeszcze nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony_gość WĄTŁE ZDROWIE PSYCHICZNE MIŁOŚNIKÓW GW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:06 Wystarczyło,że zobaczyli szanowanego Polaka w samochodzie,lepszym od Michnikowego, i to ich rozłożyło. Radzę redaktorom Gazety Wyborczej, aby zaopatrzyli się w pigułki uspokajające i nosili przy sobie, bo będą coraz częściej widzieli redemptorystę w Maybachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewanżysta Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:26 "!!oburzony" to świnia żyjaca na koszt innych, ktora zatracila wszelkie wartosci, ale co jak co nawet jesli jakieś auto sobie kupi, to zycze mu z całego serca zeby rozjebal go na pierwszym zakrecie jaki pokona!! Im mniej takich ludzi jak on, pierdzielonych pasozytow pryskających jadem nienawiści tym lepiej. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:27 ks.Jankowski ma racje,trzeba wycyckac staruchy co do grosza, a jeszcze lepiej byloby zabrac im wszelkie dochody i wyslac po srodki na zycie do Jankowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dragon.w Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? 15.07.04, 15:33 ...właśnie czyim? za pieniądze podatnika? daliście chociaż jednego zeta na Radyjo Maryja? jak nie to się odpieprzcie i już. Zajmijcie się majątkami róznej maści złodziei, Rydzok nie kradnie, jemu same dają jak fto chce. bije was w oczy tumany heretyckie, boli was toarzysze. Pfuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe5 Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:04 Panu Jezusowi wystarczył pożyczony osiołek.... O. Rydzyk sieje zgorszenie wśród ludzi, na pewno nie jeden pod jego wpływem odsunął się od Kościoła.Kto wierzy w Boga ten nie może zaprzeczyć istnieniu Szatana.A Szatan nie śpi, on ma sposoby na ogłupianie ludzi i odsuwanie wiernych od Kościoła, Szatan upodobał sobie O.Rydzyka.O. Rydzyk wiedzie stado głupich owieczek do piekła. A my to widzimy i nic nie możemy.Chyba jednak powinniśmy modlić się za nieszczęsnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmartwiony_Michnik ALE RADOŚĆ !! MICHNIK Z PIANĄ NA GĘBIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:58 Czarna Wołga - samochód, którym jechał redemptorysta, ma wrocławskie numery rejestracyjne... Naprawdę? Ale rewelacja! Gazeta Wyborcza na psy schodzi. Trzeba jej dopomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaczepnik Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.veranet.pl 15.07.04, 15:40 koleżko, póki co nie słyszałem, żeby Rydzyka skazano prawomocnym wyrokiem za wyłudzanie i oszustwa, więc nie sądź, bo sam podjeżdżasz pod paragrafy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:41 niech ktos w koncu to powie (moze ja) ze ludzie sa glupi i jest ktos kto to wykorzystuje (o. w limuzynie). tylko powiedzmy to raz jeszcze: GLUPICH ludzi. pozdrawiam radio maryja i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swed JAK NIC KOBYLAŃSKI ZA TYM STOI? IP: 202.58.80.* 15.07.04, 15:41 a ja myślę, że to Kobylański kupił Rydzykowi to auto... O Kobylańskim niedawno pisała GW, gościu ma full kasy zdobytej niekoniecznie w uczciwy sposób, poza tym jest stary (chyba ponad 80lat) i sumienie go gryzie za niezbyt czystą przeszłość z okresu II wojny światowej (podejrzewa się go o kolaborację z niemcami i robienie z nimi interesów). Teraz w obliczu zbilżającej się śmierci chce podleczyć sobie sumienie, być może naprawić krzywdy wyrządzone komuś w jego latach młodości itp. zrobić coś dla Polski, dlatego finansuje RMaryja itp. propolskie przedsięwzięcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga76 Stać go to ma.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:50 dajcie mu spokoj, czlowiek ciezko pracuje i sie dorobil a zazdrosnicy robia afere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.T. Kupił na e-Bay. IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 15:55 Wystarczy wpisać w Googla markę a otrzyma się mnóstwo ciekawych linków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screwer Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:58 Skurwiel i tykle i neich mnie poda do sadu za naruszenie godnosci - cocksucker! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guinness Jaka jest najdluzsza nazwa samochodu na swiecie? IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 15:59 Jaka jest najdluzsza nazwa samochodu na swiecie? Maybach. Pod warunkiem ze wymawia ja redaktor M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswiecony Raczej płakac trzeba nad ludzmi którzy mu wierza IP: 217.153.119.* 15.07.04, 16:01 Jak ktoś zatracił ideały? Rozminął się z ideą służenia Bogu. Tak naprawdę z tego co tu zrobił bóg niech go rozliczy. Nie ludzie. Ja nie widziałem nic co by dobrego on zrobił. A raczej demagog umiejący manipulować tłumem. A że nasz kochany naród najbystrzejszy nie jest, to pozwala na to. To tak jak taki Stan Tymiński wybory prezydenckie prawie wygrał w tym kraju. To czego się spodziewać po tłumie osób, które dobry socjotechnik wy manipuluje. Jest wiele fundacji i instytucji które naprawdę ludziom pomagają. I całe szczęście, że nie wszyscy robią biznes na ludzkim nieszczęściu. Według mnie to jest prokuratura i ona wyłudzeniami się zajmować powinna tak sprawą. A tak to nic innego jak czysty biznes. A że dobry to widać, może trzeba taki sam otworzyć, bo to nie nowość, że na ludzkiej głupocie zarabia się najwięcej. Dla mnie i samolotem niech lata, bo z posługi Bogu, sam Bóg go rozliczy. Ale że kłamie i manipuluje ludźmi to jest nie wybaczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Dwie sprawy 15.07.04, 16:01 Primo: g...uzik kogos obchodzi, czy jeździ Rydzyk albo Michnik, jesli swoje pojazdy kupili zgodnie z prawem i jeżdzą także przestrzegając przepisów. Secundo: jesli ktos miałby się tu wściekać na tego maybach, to chyba tylko te babinki, które zrzucają sie na Radyjko Maryjko ze swych głodowych emerytur. Ale nie sądzę, by im to specjalnie przeszkadzało - prorokom wybacza się wiele... Ja nigdy nie dałem złamanego grosza Rydzykowi i nie zamierzam, w związku z czym mam w nosie i jego i jego maybacha. Dla mnie może jeździć nawet złotym bugatti z diamentowym kogutem. Nie jestem też zwolennikiem Radia Maryja, ani ojca Muchomorka - raczej przeciwnie. Ale wolność słowa mamy - więc nic do tego radia nie mam. Po prostu nie słucham. I odradzam innym. Czy ci inni posłuchają - ich sprawa. Cały ten temat nie jest wart funta kłaków, ani papieru, na którym pewnie wydrukowano ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calek Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:07 Zgadzam się za Rydzyk to cwaniak (i nie tylko). Wykorzystuje naiwność starszych ludzi aby mogł spełniać swoje zachcianki. To przecież Jego nie pierwszy "wybryk" i jak się można domyśleć także nie ostatni. Współczuje tylko którzy nie wiedza co się robi z ich pieniędzmi... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: 142.24.46.* 15.07.04, 16:11 Mysle ze koszty utrzymania telewizji Trwam i Radia Maryja sa nizsze od czegokolwiek podobnego. Cale marudzenie na temat wyludzania pieniedzy nic nie pomoze, Rydzyk moze byc nie do zatrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alz777 Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.04, 16:14 Kilka uwag: 1. samochód Rydzyka nie jest najwiekszym problemem, problemem jest Rydzyk sam, 2. wine za to ponosi kosciól i nie jest ta, że gdyby chcieli, to i tak by nie mogli, bo Rydzyk jest zakonnikiem. Im sie jeno nie chce chciec, 3. "oni już odebrali swoja nagrodę" (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hobo Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.04, 16:20 Znany gangster Henryk J. pseudonim "ksiądz" jeździ zaledwie skromnym Mercedesem klasy S. Chyba popadnie przez to w kompleksy jakieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.energis.pl 15.07.04, 16:22 Ja wczoraj wysłałam maila do Radai Maryja z prośbą o skomentowanie tej informacji. I normalnie zostałam wyzwana od bezmyślnych i takich tam. Mówię Wam - coś tu śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro maggie trzeba sie myć to nie bedzie smrodu!spróbuj IP: *.torun.mm.pl 15.07.04, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peterek Xiondz Jankowski zzieleniał i nie spał noc całą... IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.04, 16:24 Bidaczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CieszyMnieRejwach MACHBACH W MROWISKO GAZETY WYBORCZEJ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:52 " - Cały Wrocław huczy, że auto ..." Opanuj się redaktorze, spokojnie. Jestem z Wrocławia, zapewniam pana, że nic nie huczy. Nie wierzysz pan, to przyjedź do Wrocławia i się przekonasz. Cieszymy się, że powszechnie szanowany O.Tadeusz Rydzyk jeździ porządnym samochodem. A że środowisko GieWu pożera zazdrość, podsycana nienawiścią to ich sprawa. Ich specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
nikos.siemce Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? 15.07.04, 16:26 I to jest właśnie cała Polska.Najlepiej przelejcie mu na konto całe wasze dochody czcigodni chrzescijanie.Maybach z Wami.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: 64.80.9.* 15.07.04, 16:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Rydzyk Re: Czyim samochodem jeździ ojciec Rydzyk? IP: *.inter-i.wohnheim.uni-mainz.de 15.07.04, 16:41 trachamy bryką jak umcyk z ziomalami pingpongami w wy to mozecie jowejem albo trolejbusem co najwyzej. Sie pracuje to sie ma- to ja bede tera w Toruniu zimne lokcie w moim Meyu uskutecznial a nie wiejska cholota. Pozdro dla wszystkich starych babek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro A CZYIM JEZDZI ADAM MICHNIK? M.IN....MOIM!!!! IP: *.torun.mm.pl 15.07.04, 16:43 Gazeta ma niesamowity "dar" jadu, podpuszczania, szczucia! Dzisiaj ma ku temu kolejna sposobność.Rozkręciła spirale "zainteresowania"kto jest właścicielem maybacha.Naród głodny sensacji, lato zimne i mokre i dla wiekszości biedne, więc michnikowski dodatek wyczuł new'sa.Zadziwia mnie to pytanie. Wszak Michnik i jego dwór z Gazety jezdzą naszymi,OBYWATELSKIMI samochodami, posiadaja nasze, zawłaszczone sprytem akcje.Fundusze na GW pochodziły bodaj od Kongresu USA i były przeznaczone na gazetę obywatelską, taka tez powstała i zafunkcjonowała na rynku w 1989r.Pan Michnik oraz wybrani przez niego koledzy bardzo sprytnie, cichaczem uwłaszczyli sie na majątku GW,gazety obywatelksiej,obdzielili się darmowymi akcjami oraz stanowiskami w potęznej dochodowej redakcji gw.Zrobili to sprytnie i przebiegle.Dzisiaj sa posiadaczami akcji o olbrzymiej wartośći. TAK WIĘC MICHNIK, RAWICZ,SKASLSKI, ŁUCZYWO ORAZ INNI WEŻDZĄ NASZYMI SAMOCHODAMI,DOROBILI SIĘ OLBRZYMICH MAJATKÓW NA AKCJACH GW. To wszystko kosztem naszym czyli społeczeństwa mającego być w zamyśle obywatelskim /a zepchniętym na pozycję dziadoskie z zupkami od Kuronia./,które miało mieć gazetę obywatelską.Dzisiaj organ Michnika podsyca niezdrową nienawiść i zazdrość do Tadeusza Rydzyka w Maybachu zadając pytanie czyją jest wlasnością sugerująć jednoczesnie,że jest to nieuczciwe wobec słuchaczy Radio Maryja.Ci ,którzy bez skrupułów uwłasczyli się kosztem obywatelskim na majatku gazety wyborczej,jeżdżą NASZYMI MAYBACHAMI/ZAWLASZCZONER AKCJE STANOWIŁY DUŻĄ WARTOĘŚĆ/, MIESZKAJA W NASZYCH DOMACH podpuszczają Polaków na dyr. Radio Maryja! Panie red. wszak ten Maybach nie został zawłasazczony mnie ani komukolwiek!To pan i pana wybrańcy powinni powiedzieć na czyim majatku tak dobrze sobie żyją i usiłuja poprzez gw kreować zachowania i postawy Polaków.Patrząc na to tę socjotechnikę zaplanowaną na tarasach Babilonu czyli przy ulicy Czerskiej mogę tylko rzec parafrazując słowa płk Kwiatkowskiego z filmu płk kwiatkowski: ADAM MICHNIK I JEGO REDAKTORZY Z GW TO BARDZO DZIELNI I ZDOLNI ENKAWUDZIŚĆI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswiecony Re: A CZYIM JEZDZI ADAM MICHNIK? M.IN....MOIM!!!! IP: 217.153.119.* 15.07.04, 17:06 Chyba nie w tym samym kraju żyjemy, bo czytając takie jak ta opinia zaczynam się wstydzić nazywać Polakiem. Po ch.... kończyć studia, żeby się denerwować, lepiej zapić intelekt alpagą pod sklepem. Człowiek co najmniej nie będzie przejmował się idiotyzmem. Ludzie ten naród doniczego jak do komuny nie jest przystosowany. Tylko opinie daj cie mi bo mi się należy, albo ukradli, albo trzeba załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lektor Re: A CZYIM JEZDZI ADAM MICHNIK? M.IN....MOIM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:12 To masz wybór: Irak albo Sierra Leone. Tam jest miejsce dla takich jak ty podżegaczy. Masoneria i zmowa Eurożydokomuny chce w ten sposób odwrócic uwagę o rozkradania majątku naszego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswiecony Re: A CZYIM JEZDZI ADAM MICHNIK? M.IN....MOIM!!!! IP: 217.153.119.* 15.07.04, 17:23 Wiesz w Iraku ci ludzie choć wierzą że walczą w słusznej sprawie. a u nas nikt w nic nie wierzy. Jak ktoś ma pieniądze to ukradł bądź wyłudził. Prawda jest taka że 40 lat ten naród tak uczono i w końcu się nauczyli. Wystarczy że przyjdzie demagog i kieruje tłumem jak chce. A ponoć większość się uczyła i do szkoły chodziła. Czym jeździ Rydzyk mnie to nie interesuje, szkoda mi ludzi którymi on manipuluje. Każde medium w niezależnym kraju w jakiś sposób wpływa na społeczeństwo. Po to są media i wolność słowa. Tylko jest dobry i zły wpływ. I trzeba umieć go odróżnić. Nie zdziwiłbym się gdyby wyborach prezydenckich kandydowanie Rydzykowi by się zamarzyło. W końcu ma lepszych socjotechników niż Lepper, i Giertych. I w tym co robi jest lepszy. Najłatwiej jest oczerniać bez dowodów. Trudniej jest dowód przedstawić. Odpowiedz Link Zgłoś