Dodaj do ulubionych

Macie krew na rękach

• Gość: r. BO TO ZŁA KOBIETA BYŁA... IP: *.rezist.com 21.07.04, 08:56
    • Gość: Ania Re: Macie krew na rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:30
      Powiem tylko, że szkoda mi jej!Dziewczyta ma świetny głos, ale u nas w Polsce
      nikt się na tym nie poznał. Powinna chyba robić szum wokół swojej drobnej
      osóbki tak jak Wiśniewski to może wtedy nikt by się Jej nie czepiał?Chyba
      logiczne jest ażeby każdy miał odrobinę przywatności, nie każdy chce aby ktoś
      wchodził z brudnymi buciorami w czyjeś życie!Jestem razem z Edytą!Szkoda, że
      nie będzie już śpiewać, bo głos mazajebisty!
    • Gość: Agness Re: Macie krew na rękach IP: *.tvn.pl 21.07.04, 09:39
      Protestuję co do tych szczurów! To bardzo miłe i-w przeciwnieństwie do
      naszej "gwiazdy"-inteligentne stworzenia! A grafomania pani Górniak świadczy
      tylko o jej niskim poziomie intelektualnym.
    • Gość: Fuqe-Yu-Ol Re: Macie krew na rękach IP: *.dtcentrum.pl 21.07.04, 09:40
      To niebywala jak wiele wspolczucia i zrozumienia wzbudzila we wszystkich
      deklaracja Edyty. Nie szkoda Wam przyszlych historii z brukowcow, ktorych juz
      nigdy nie przeczytacie? O tym jak zbeszczeszcza hymn narodowy? O tym jak
      depcze po wizerunku matki boskiej czestochowskiej? O tym jak traci polskie
      obywatelstwo za sprawa referendum zwolanego przez LPR i ewnetualnie konczy na
      zeslaniu z ekskomunika papieska na karku?
      Zaslonila Wam dziurke od klucza i tym wzbudzila Wasza pogarde. To wy sie
      leczcie obsesyjni voyerysci z jedna lapa w gazecie a druga w spodniach.
      Idzicie na spacer, wyprowadzcie psa, przeczytajcie ksiazke--zostawcie ludzi w
      spokoju. Brawo, Edyta.
    • lyla1 Re: Macie krew na rękach 21.07.04, 09:46
      Nie ukrywam, że cieszy mnie wiadomość o zakończeniu kariery Edyty. Od początku
      nie była udana, a sama "ona" nie nadaje się do grania roli gwiazdy. Ciekawe
      tylko z czego będzie dalej żyła? No i lepiej żeby się jej nie odwidziało, bo
      znowu narobi nam obciachu jakąś swoją interpretacją!!!
    • Gość: anna Re: Macie krew na rękach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:48
      ja jej się wcale nie dziwię, obydwa te dzienniki to zwykle szmaty, ponoć
      dziennikarze posuwali sie do tego, ze wlazili na oddzial noworodkowy i robili
      zdjecia jej syna. Nigdy nie lubilam pani Gorniak, ale tu ja w 100 % rozumiem i
      przykro mi, że znalazla się w takim stanie.
      A poza "dziennikarzami" winni sa równiez ci, którzy te szmatławce czytają.
    • Gość: kryniagr Re: Macie krew na rękach IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.07.04, 09:54
      Na zdjeciu nie wyglada na corke Gornika heheeeee
    • Gość: aka Re: Macie krew na rękach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:03
      Myślę że Edycie puściły nerwy,ale miała do tego prawo.Dla mnie to nie był już
      atak na jakąś gwiazdę muzyki,lecz chamski i nie ludzki napad na matkę w
      połogu,co jak wynika z artykułu zaszkodziło jej zdrowiu i wyszło na szkodę
      dziecku.W tym wypadku nie razi mnie jej tzw.'brak kultury'.Dziennikarze owi
      przekroczyli wszelkie granice przyzwoitiści i jakoś nie kojarzy mi sie to z
      żetelna pracą szanującego się dziennikarza.
    • Gość: antyfan Edyty Macie macie IP: 62.29.137.* 21.07.04, 10:04
      Ma kobita rację! "Super Ekskrement" i to drugie gówno to szczyt idotycznego
      chamstwa i po prostu... "Nowe Skandale"
    • Gość: mgr DUET EDYTA I ALEKSANDER CZYLI NOWE WYKONANIE HYMNU IP: *.torun.mm.pl 21.07.04, 10:21
      To dobra wiadomość że ta gwiazdka konczy dotychczasowa karierę.Fama niesie,że
      bedzie wystepować w duecie z aleksandrem naszym obecnym ,umiłowanym
      prezydentem.Maja spiewac polski hymn przed wąznymi imprezami polskich
      reprezentacji;gwiazdka edyta próbke juz dała pod impresariem pana prezydenta
      aleksandra w Korei;świat i Polska zadziwiona, więć moga dalej twórczo wzbogacać
      wykonanie mazurka!Pan aleksander kończy kadencję;przepracowywać sie nie lubi,na
      pokazywanie sie na impreazach sportowych i imprezkach łasy więć jego prózność i
      gnuśność zostanie zaspokojona.Pani Edyta zaś ma tuszę powoli upodabniającą ja
      do grubawotyłego prezydenta więc oboje TŁUŚCIUTKO GRUBIUTCY będą nawet
      wizualnie pasować do siebie.Duet jak ulał!Na dodatek p. Aleksander obecny
      prezydentlubi pleść androny/zatańczyć a nawet zaspiewać,przedrzeznianie Ojca
      Świetego,Charków,zaplatanie sie we flagę ONZ,wchodzenie do bagaznika limuzyny w
      minsku/ a p. Edyta też a i owszem głupstwa za głupstwem więc po prostu będą
      pasować do siebie, a i owszem!!wypada zyczyc Polakom nowych doznań estetycznych
    • Gość: Obiektywny Gość Re: Macie krew na rękach IP: *.psi.wroc.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 21.07.04, 10:48
      Drogi Antoni.
      Po Twojej wypowiedzi, wnoszę, że nigdy nie zrozumiesz kobiet.
      Nie posądzam Ciebie również o wyobraźnię (nie każdy to ma), ale postaraj się
      skupić kiedy będziesz to czytać. Wyobraź sobie, że jesteś kobietą (wiem, to
      trudne). Urodziłeś właśnie dziecko, potrzebujesz chwili intymności, to jest
      Twój wielki dzień. Prawdopodobnie (chyba raczej na pewno ;) ) jeszcze źle się
      czujesz, źle wyglądasz, wszystko Cię boli, a tu przychodzi jakiś obcy pan z
      aparatem i usiłuje Ci zrobić zdjęcia (myślę, że gdyby to był mąż to też pewnie
      by mu się dostało). I co byś zrobił w takiej sytuacji ? Oczywiście to wszystko
      dzieje się jeszcze w kontekście wieloletniej nagonki na Twoją osobę ...
      Jeśli się wyśliłeś choć troszeczkę to może wyjaśniłem Ci w dużym skrócie i na
      bardzo ogólnym poziomie.
      A teraz kilka słów o panu dziennikarzu, który został spoliczkowany. Jego
      wczorajsza wypowiedz w programie TVN pt.: "UWAGA", brzmiała mniej więcej tak
      (cytat z pamięci): "...nigdy nie zostałem spoliczkowany przez kobietę, w
      dzieciństwie czasami matka mnie uderzyła, ale nigdy po twarzy. A ten policzek
      zostanie w mojej psychice na zawsze ...". Ta wypowiedź jest żałosna. Żal mi się
      zrobiło tego pana, że powiedział takie coś przed kamerami. Ten człowiek nie ma
      godności osobistej. W takie bzdury może Ty uwierzysz, ale myślę, że sąd nie.
      Dziękuję za uwagę i przepraszam, że zabrałem Ci kilka chwil.
      • Gość: waldek Re: Macie krew na rękach IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 16:19
        szkoda ze matka go tylko po tylku bila, jak dostalby po ty zakutym lbie to
        dzisiaj moze cos z niego by bylo.
    • Gość: Pałka Re: Macie krew na rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:52
      pani edycie chyba z deczka odbilo...
    • Gość: karo Re: Macie krew na rękach IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 21.07.04, 11:11
      i bardzo dobrze, daj już sobie spokój z tym swoim śpiewaniem i zawracaniem głowy.
    • Gość: OBSERWATORE Re: Macie krew na rękach IP: *.jdover01.nj.comcast.net 21.07.04, 11:37
      DZIENNIKARZE FAKTU SPRIGLEROWSKIEJ BULWAROWKI ZAJMICIE SIE LEPIEJ TROPIENIEM
      AFER W ZAPRZJAZNIONYM Z NAMI SASIADEM WILKEM ZZA ZACHODNIEJ MIEDZY (BO GRANICA
      ZNIESIONA).TE STADO WILKOW NA CZELE Z MATKA WILCZYCA NIEJAKA ERIKA SCHTEINBACH
      URZADZILO OBCHODY ROCZNICOWE POWSTANIA WARSZAWSKIEGO,A JAKOS SZMALCOWNIKI
      DZIENNIKARZE NICZEGO NIE MOGA A RACZEJ NIE CHCA WYTROPIC JAK DOSZLO DO TEJ
      PROWOKACJI.A WRACAJAC DO TEMATU NIGDY NIE BYLEM FANEM EDYTY ALE ONA MA
      RACJE .DZISIEJSZE DZIENNIKARSTWO NIE MA ZADNYCH ZASAD ETYCZNYCH I DLATEGO JEJ
      LIST JEST NICZYM W POROWNANIU Z TYM CO WYPRAWIAJA GAZETY TZN. NIEZALEZNE I ICH
      NAJEMNI DZIENNIKARZE KTORZY W POGONI ZA MAMONA ZAPOMNIELI Z MICHNIKEM NA CZELE
      O SWOJEJ MISJI SLUZBY PLEMIENIU POLSKIEMU ZYJACEMU MIEDZY ODRA A BUGIEM.
    • Gość: anty-edyt Re: Macie krew na rękach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:42
      WRESZCIE!! nawet nie wiesz Edyta jak ludzie cie nie lubia jestes tak beznadziejna że aż mi wstyd za ciebie głosu nigdy nie miałaś a przy pomocy studia nagrań to i ja umiem tak śpiewać, posłuchaj mojej rady szybko naucz sie gotowac i do garów bo cie mąż z domu wyrzucic ty nieudaczniku
    • iwles List E.Górniak - to zwykły szantaż. 21.07.04, 12:19
      Edyta po prostu liczy na to, że jej fani "ruszą" szturmem na dziennikarzy,
      zaatakuja ich, zdepczą, domagając się jej powrotu. I w ten sposób bedzie mogła
      wrócić - pełna chwały i uwielbienia - na listy przebojów. Na zasadzie "Nie
      chcę, ale muszę" - no bo przecież fani sie domagają...
      Nie wierzę, że tu chodzi tylko o spokój rodzinny...
      Dlaczego udało sie to innym "gwiazdom" - Natalia Kukulska, Kasia Groniec itd...
      na pewno też musiały przejść przez ataki dziennikarzy, bo to faktycznie są
      hieny.
      Rodzina, ach rodzina... najwazniejsza.... a nie tak dawno Edyta bardzo chętnie
      udzielała wywiadów, w których bardzo niepochlebnie wypowiadała sie o swoim
      ojcu. Czyżby "rodzina inaczej"?

Oczywiście, że dziecko najważniejsze, dlatego najlepiej teraz EDYTO - zejdź ze
      sceny artystycznej, zaszyj sie w swoim domu w Milanówku i wylecz się z
      depresji... dla dobra dziecka.

Zacznij zyć jak miliony polskich kobiet - sprzatając, gotując, piorąc,
      wychowując dziecko... Posmakuj co znaczy być zwyklą - anonimową a nie
      gwiazdkową- żoną i matką w polskich realiach...
    • Gość: Blood Sweat&Tears Brak systemu wczesnego ostrzegania IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.07.04, 12:27
      Przedsiebiorstwo pod nazwa Gwiazda eDYTA gORNIAK bylo od samego poczatku
      fatalnie prowadzone i jeszcze gorzej zarzadzane.Caly managment Edyty to byli i
      sa ludzie z ligi okregowej,zeby uzyc delikatnego okreslenia.Ona sama,pod
      sympatyczna,ale niestety bardzo sztuczna twarza,ukrywala od lat swoje
      frustracje,ktore sa dziecmi jej nieszczesliwego dziecinstwa i bezsensownych
      wyborow uczuciowych tej dziesiatki razy zakochujacej w absolutnie tragicznych
      postaciach piosenkarki.Jej obecny maz,Darek,to figura z tej samej kolekcji,gosc
      bez klasy,bez urody,bez inteligencji,z przestepczej rodziny.Tylko kogos takiego
      mogla wybrac ta w sumie niezla celebrity girl,bardziej celebrity,niz
      girl,bardziej bohaterka brukowcow,niz piosenkarka.Cieszy mnie jej odejscie,choc
      wiem,ze trzeba podchodzic do tej enuncjacji z duzym dystansem.
    • Gość: głupek Re: Macie krew na rękach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.07.04, 12:57
      "Skopała fotografa". Ależ ten dziennikarz jest głupi !!!
    • Gość: baron Re: Macie krew na rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:07
      Ja mam krew w żyłach. Edytka kończy karierę? Chwalić Boga...
    • Gość: solid rocker Re: Macie krew na rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:14
      Pracowałem kiedyś w Empiku w Warszawie jako animator.
      Edytka pewnego razu była gościem salonu i miała podpisywać płyty.
      Ja zajmowałem się organizacją tego spotkania.
      Oto specjane wymagania Edyty:
      - stół głęboki na tyle, by fani, którym miała podpisywać płyty nie chuchali jej
      oddechem w twarzyczkę;
      - obrus na rzeczonym stole zwisający tak, by zakrywać jej nogi;
      - krzesło na kółkach, z tym zastrzeżeniem, że kółka nie mogę sie zbyt łatwo
      obracać...
      I niech mi ktoś powie, że ta kobietka jest zdrowa na umyśle...
      Koniec kariery? Uffff, nareszcie...

• Gość: Milena Re: Macie krew na rękach IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 16:22
        na szczescie nie jestes organizatorem takich spotkan na zachodzie , to dopiero
        bys narzekal chlopie...za cos kase w koncu wziales palancie.
    • jszania prosta ges 21.07.04, 16:51
      wytrzymywanie nachalnosdci dziennikarzy to nieunikniona czesc tego interesu. jak
      sie nie podoba zawsze mozna zostac szwaczka
    • Gość: soplica Re: Macie krew na rękach IP: *.crowley.pl 21.07.04, 18:20
      Nareszcie!!!Dziękujemy już ci Edyto.Bez twoich jęków życie będzie milsze.
    • Gość: Hary Re: Macie krew na rękach IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 21.07.04, 18:56
      Prawdziwa cnota krytyk się nie boi, a prawdziwy artysta potrafi się obronić
      swoim talentem. Ale jak się nie ma tych zalet, to się pisze wulgaryzmy. Jak
      g... nie umie pływać to mówi że woda rzadka.
    • Gość: Fan I NASRAMY I WYRZYGAMY - WSZYSTKO NARAZ IP: 192.139.221.* 21.07.04, 19:25
    • Gość: Marcin Re: Macie krew na rękach IP: *.gart.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:12
      Popieram całkowicie i w 100% Antoniego - Teraz czas na moją opinię!: Droga
      Edytko, kiedyś byłem Twoim cichym i najwierniejszym fanem! :) Dziś po
      przeczytaniu tego artykułu stwierdziłem, ze się najwyrażniej w moich odczuciach
      do Ciebie POMYLIŁEM!!!!!! Będziesz jeszcze przez jakiś czas głeboko, głęboko,
      głeboko w moim sercu!... Ale incydentu z niepohamowanym (to ważne!) atakiem na
      dziennikarzy Ci napewno nie wybacze!!!! Załóżmy taką sytuacje: ty atakujesz
      mnie (jako ewentualnego dziennikarza), moją rodzinę i przyjaciół bez powodu;
      choć żadnej krzywdy fizycznej Ci nie zrobiłem. Jakbyś się wtedy czuła??? Czy
      byłoby Tobie miło, gdybym cierpiał psychicznie z tego powodu??????
      Prawdopodobnie NIE!!! Są wakacje, więc wykorzystaj je do USPOKOJENIA SIĘ!!!:-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka