Dodaj do ulubionych

Grają, by zniszczyć Busha

13.08.04, 10:02
To normalna reakcja ludzi na arogancka polityke Busha. To juz nie chodzi o
wojne w Iraku, lecz o styl rzadzenia i reprezentowania Amerykanów w swiecie.

Swiat coraz bardziej odsówa sie od pomyslów Amerykanskich. A to przeciez
Amerykanie byli synonimem wolnosci, równosci i "American dream" - czego co
wyszlo pomimo wszystko...

To dobrze, ze sa artysci, którzy staraja sie przywrócic Ameryce to miejsce,
które miala w naszych sercach i myslach. My lubimy Ameryke taka jaka zawsze
byla - idealistyczna, wolna, upominajaca sie o tego, komu zle... a na taka
Ona dzis nie wyglada pod rzadami Busha. To dobrze, ze zaczyna sie to w
Ameryce, bo trudno bedzie powiedziec, ze to jeszcze jeden "atak na Ameryke"...
Obserwuj wątek
    • Gość: pacyfista www.panstwozla.pl i wszystko jasne! IP: *.209.203.62.cust.bluewin.ch 13.08.04, 10:11
      • Gość: as31 Dla głupoli, jak ty, wszystko jest zawsze jasne. W IP: 194.181.190.* 13.08.04, 13:33
        -ystarczy zajrzeć na jedną stronę www i już! Głupol wie swoje i mówi, co wie
        (ale nie wie, biedak, co mówi).
      • Gość: as31 Nie zaglądam, wiem z góry:"panstwozla"=USA, biedny IP: 194.181.190.* 13.08.04, 13:52
        bęcwale. A sowiecka Rosja Putina to dla ciebie www.panstwodobra.pl
    • Gość: RWerp Wątpię w szczerość intencji tych panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:36
      Oni to robią, żeby podtrzymać swój image zbuntowanych, liberalnych artystów.
      • Gość: . Re: Wątpię w szczerość intencji tych panów IP: *.arcor-ip.net 13.08.04, 12:15
        Gość portalu: RWerp napisał(a):

> Oni to robią, żeby podtrzymać swój image zbuntowanych, liberalnych artystów.

Ach, ty byc Polak, ty wszystko wiedziec lepiej.

• Gość: L Re: Wątpię w szczerość intencji tych panów IP: *.p-s-inter.net 13.08.04, 13:02
        Naprawde sądzisz, ża taka mega gwiazda jak Sprigstin potrzebuje sobie
        podtrzymywać jakiś wizerunek? a może jednak robi to, bo jest autentycznie
        wsciekła na tego prymitywa i jego teksaskich umpli?
      • u_i Szczerość Solidarności 13.08.04, 14:49
        Gość portalu: RWerp napisał(a):

> Oni to robią, żeby podtrzymać swój image zbuntowanych, liberalnych artystów.

Tak, tak, a tym typom z Solidarności chodziło o wypychanie sobie kieszeni...
      • Gość: Polonus Re: Wątpię w szczerość intencji tych panów IP: 209.123.37.* 14.08.04, 02:09
        A ja don't give a shit! I tak bede glosowal na Kerry'ego. Czas na zmiany!
    • Gość: Enola Gay.co.uk Odsuwam sie od takich Polakow jak Ja-Polak... IP: *.netserv.net / *.netserv.net 13.08.04, 10:43
      Nie po drodze mi z panem Ja-Polakiem,bo - mimo,ze wydaje Mu sie,iz nie bladzi
      mowiac o american dream,to jednak wpada na drzewo i umiera na moich oczach.Bo
      co powiesz Wasc Ja-Polak,gdyby dzisiaj,za godzine,na Bialy Domek w stolicy USA
      spadl jakis Airbus z 300 pasazerami na pokladzie zabijajac,by the way,caly
      personel tej najwazniejszej budowli na swiecie...Lacznie z tak znienawidzonym
      Georgem W.Bushem?Kto wtedy kontynuowalby krucjate przeciwko fanatykom islamskim?
      Kerry?Nie wydaje mi sie,zeby ten byly oficer z Wietnamu potrafil udzwignac
      przewodnictwo nad calym wolnym swiatem.Po prostu dziekujmy Bogu,ze my,ludnosc
      globu ziemskiego,ma takiego,jakim jest obecny i mam ogromna nadzieje,ze i
      przyszly,Prezydent Stanow Zjednoczonych Ameryki Polnocnej.Codziennie modle sie
      o jego zdrowie,co moze nie jest akurat trendy,ale mnie jest to potrzebne do
      codziennego funkcjonowania.
      • Gość: KR$ SANITARIUUUSZ!!!!! IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 13.08.04, 10:50
        Natychmiast unieszkodliwic chorego psychicznie!!!
      • ja_polak Re: Odsuwam sie od takich Polakow jak Ja-Polak... 13.08.04, 11:05
        Gość portalu: Enola Gay.co.uk napisał(a):

> Nie po drodze mi z panem Ja-Polakiem,bo - mimo,ze wydaje Mu sie,iz nie bladzi
        > mowiac o american dream,to jednak wpada na drzewo i umiera na moich oczach.Bo
        > co powiesz Wasc Ja-Polak,gdyby dzisiaj,za godzine,na Bialy Domek w stolicy
        USA
        > spadl jakis Airbus z 300 pasazerami na pokladzie zabijajac,by the way,caly
        > personel tej najwazniejszej budowli na swiecie...Lacznie z tak znienawidzonym
        > Georgem W.Bushem?Kto wtedy kontynuowalby krucjate przeciwko fanatykom
        islamskim
        > ?
        > Kerry?Nie wydaje mi sie,zeby ten byly oficer z Wietnamu potrafil udzwignac
        > przewodnictwo nad calym wolnym swiatem.Po prostu dziekujmy Bogu,ze my,ludnosc
        > globu ziemskiego,ma takiego,jakim jest obecny i mam ogromna nadzieje,ze i
        > przyszly,Prezydent Stanow Zjednoczonych Ameryki Polnocnej.Codziennie modle
        sie
        > o jego zdrowie,co moze nie jest akurat trendy,ale mnie jest to potrzebne do
        > codziennego funkcjonowania.

... to bym powiedzial, ze poplatales wszystko! Widze olbrzymie zagrozenie
        terroryzmem i fanatyzmem.
        Osobiscie nie podoba mi sie polityka gabinetu Busha wobec sprawy wiz dla
        Polaków. Skoro jestesmy takimi dobrymi przyjaciólmi Ameryki to dlaczeog ona tak
        zle nas traktuje???
        • Gość: ZZ do Ja-Polaka IP: *.top.net.pl 13.08.04, 15:50
          Na tym forum najwięcej słychać zaprzysięgłych wrogów USA, którzy wolą Bin
          Ladena, Putina, terrorystów, Kima niż normalnego, może zbyt powściągliwego
          Prezydenta USA.
          Służby wizowe USA także czytują to forum. Nie wiedziałeś?
          • Gość: L Re: do Ja-Polaka IP: *.p-s-inter.net 13.08.04, 16:00
            ach te uogólnienia. Naprawde jesli sie uważa busha za szkodliwego głupca, to
            trzeba koniecznie być zwolennikiem ladena? jak malo wiesz o swiecie...
            ale rozbawiła mnie twoja uwaga, że służby wizowe usa czytaja to forum. jesli
            tak, to chcialbym im powiedzieć: "Sp..."!
            • Gość: vesemir Re: do Ja-Polaka IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.08.04, 23:07
              heheheh, ja tez ich chce pozdrowic razem z toba :)
              A juz tak btw dla tworcy teori o sluzbach wizowych..Sluzby emigracyjne jak juz
              cos.Nie wizowe.Goralu nizinny.
        • Gość: http://pamietamy.t Re: nie jestes trendy on tak wszystkich traktuje : IP: 207.248.159.* 13.08.04, 15:54

homepages.uni-tuebingen.de/student/timo.herrmann/Humor/Privacy-gro%DF.jpg
          pamietamy.tripod.com
      • Gość: Fat Boy Enola Gay lubi atomowki rzucac, typowy cep polski IP: *.mega.tmns.net.au 13.08.04, 11:31
      • Gość: mikk nie nazywaj sie Polakiem skoro uwazasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:32
        Bialy Domek w stolicy USA najwazniejsza budowla na swiecie...

taki tekst + Enola Gay i wszystko jasneee... kolejny fanatyk
      • Gość: zbud Re: Odsuwam sie od takich Polakow jak Ja-Polak... IP: 212.160.138.* 13.08.04, 11:51
        Gówno jesteś . Z takimi poglądami nie masz prawa nazywać się
        Polakiem.
        • Gość: pi Re: Odsuwam sie od takich Polakow jak Ja-Polak... IP: 62.148.81.* 13.08.04, 12:14
          hmm - sadzadz po twojej wysokiej kulturze osobistej kolego to faktycznie sie
          sam zaczalem zastanawiac czy ja jestem polakiem. no bo nie mam w zwyczaju
          obrazac innych ludzi, ponizac ich i mowic o nich per. 'gowno'.
          jesli nie potrafie odpowiedziec na czyjs post to milcze. kto koledze dal mandat
          do osadzania polskosci ludzi skoro kolega sie nawet zachowac nie potrafi.
          co do twojej 'polskosci' kolego to moze kolega przestanie Polsce wstydu
          przynosic swym obscenicznym zachowaniem, brukowym osadem i pieniactwem - ze
          zacytuje klasykow: "nie kupuje psa ktory na mnie szczeka" wiec nie badz pan,
          panie kolego nadto zaszczuty.
          pozdrawiam
          pi
      • u_i Odsuń się proszę jak najdalej 13.08.04, 15:08
        Będę wdzięczny jak się odsuniesz jak najdalej...

Gość portalu: Enola Gay.co.uk napisał(a):

> Bo
        > co powiesz Wasc Ja-Polak,gdyby dzisiaj,za godzine,na Bialy Domek w stolicy USA
        > spadl jakis Airbus z 300 pasazerami na pokladzie zabijajac,by the way,caly
        > personel tej najwazniejszej budowli na swiecie...

Biały Dom jest w tej chwili wypełniony wieloma nikczemnymi ludźmi. Nawet gdyby
        300 ludzi poświęciło z własnej woli swoje życie, Bush by wyszedł na męczennika,
        iluś ludzi straciłoby życie niezasłużenie na ziemi, a Cheney byłby pewnie
        jeszcze gorszy. Niestety wygląda na to,że koło historii musi się dotoczyć.
        Przy przywódcy, który jest nikczemnym durniem, sprawa tak czy inaczej musi się
        smutno rozgrywać dla Stanów Zjednoczonych. Mała nagroda pocieszenia to to, że
        logika wygrywa...
      • Gość: a psik Re: Odsuwam sie od takich Polakow jak Ja-Polak... IP: *.zrpa.com 13.08.04, 15:18
        pn sie w Korei polnocnej wychowal ?
      • Gość: http://pamietamy.t Re: kto to powiedzial? Enola Gay.co.uk IP: 207.248.159.* 13.08.04, 15:41
        Wole z banda mordercow z SB isc na piwo niz z Toba
        Przeczytaj komentowany artykuł »
        Autor: Gość: Enola Gay.co.uk IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.*
        Data: 08.08.2004 14:15
        + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
        Bo oni przynajmniej sa w kraju,a Ty,czlowieczku za pol dolara spadles w Nowym i
        latasz na miotle nocami po biurach albo nie schodzisz ze zmywaka.A
        ci "mordercy"to sa kumaci faceci,ojcowie rodzin,placa polskie podatki,a nie
        utrzymuja murzynskie bekarty ze swoich wyzebranych zarobkow.Radze Ci,nie wracaj
        do {Polski.Badz tam na zawsze,jako NIKT...
        lec do judenratowego raju
        gpsinformation.us/main/halloweenflying.jpg
        razem z klanem z pulawskiej
        www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=6969

pamietamy.tripod.com
      • Gość: http://pamietamy.t Re: kto sieje wiatr, zbiera burze ? IP: 207.248.159.* 13.08.04, 15:51
        pamietamy.tripod.com
      • Gość: vesemir Re: Odsuwam sie od takich Polakow jak Ja-Polak... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.08.04, 23:04
        Dzieki bogu, boga nie ma......
    • Gość: ZZ kto to finansuje? IP: *.top.net.pl 13.08.04, 10:54
      Kto finansuje tego rodzaju imprezy? Skąd ma pieniądze?
      • Gość: Puchatek Re: kto to finansuje? IP: *.crowley.pl 13.08.04, 12:06
        Chyba nie chciałbymn życ w świecie, gdzie o polityce międzynarodowej
        decydowałyby gwiazdy rocka ;/

• Gość: L Re: kto to finansuje? IP: *.p-s-inter.net 13.08.04, 13:00
        Myslę, że z biletów. Naprawde wielu ludzi jest już wykończonych tym, co robi
        prymitywna ekipa busha
      • Gość: a psik Re: kto to finansuje? IP: *.zrpa.com 13.08.04, 15:17
        dostal dofinansowanie z ministerstwa kultury USA :-)
    • Gość: as31 Co za głupoty p.Łupak wypisuje...Nikt, jak Spregst IP: 194.181.190.* 13.08.04, 13:26
      -een "nie potrafi oddać w piosence światopoglądu przeciętnego Amerykanina".
      Co "przeciętny amerykanin" ma z tym wspólnego? Wpływ tych objazdowych wystepów
      na wynik wyborów = 0. Obejrzą to tylko ci już przekonani, którzy juz po dwa
      razy obejrzeli Fahrenheita.Olbrzymia większość ma to, delikatnie mówiąc, w
      nosie, Panie , hm, jak...?, aha, Łupak.
    • Gość: cezar Re: Grają, by zniszczyć Busha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:10
      Ciekawe czym na co dzień zajmuje się ten "pacyfista"? Wszędzie go pełno. Wciska
      te swoje bździny każdemu czy kto chce czy nie chce. Skądś musi brać na to kasę!
      Na byłego ubola mi nie wygląda - zbyt gówniarzowaty! Ale kasę musi mu ktoś
      dawać - podobno przy ambasadzie sowieckiej-przepraszam- rosyjskiej jest taka
      komórka, sponsorująca działalność takich oszołomów! Warto by sprawdzić!
      • Gość: a psik Re: Grają, by zniszczyć Busha IP: *.zrpa.com 13.08.04, 15:16
        jedni musza pracowac tak jak ty a jedni nie i co w tym zlego ? w koncu mamy
        demokracje....
    • Gość: Obserwator Dlaczego Bruce Springsteen dluzej nie moze... IP: *.sympatico.ca 13.08.04, 15:30
      Dlaczego Bruce Springsteen dluzej nie moze powstrzymywac sie od polityki, jak
      sam to powioedzial. To proste. Kampania wyborcza weszla w decydujaca faze i
      kazdy pacyfista musi cos zrobic i to wiadomo co. Springsteen placze nad losem
      amerykanskich zolnierzy, ale lza mu nie skapnie nad tysiacami niewinnych ludzi
      zamordowanych przez islamskich bandytow w WTC. Nie uroni ten gabczasty mozg lzy
      nad kobietami kamienowanymi jeszcze w niektorych panstwach Islamu. Swiat by
      istnial musi byc kompatybilny w regulach i w przestrzeganiu praw ludzkich.
      Zaden kraj Islamu nie jest ktajem zblizonym do demokracji. Nawet Turcja i Egipt
      sa dalekie od standartow cywilizowanego Swiata (UE). Zrozumienie tego
      przerastaja mozliwosci umyslowe kazdego pacyfisty w tym Bruce Springsteena.
      • Gość: ME Re: Dlaczego Bruce Springsteen dluzej nie moze... IP: *.pearsontc.com 13.08.04, 17:00
        Szlag mnie trafia jak czytam takie wypociny!!! Przy piwku pogawedki ze
        Springteenem urzadzales(as) ze tak wszystko o nim wiesz? Nie masz zadnego prawa
        wypowiadac sie na temat tego jak kto odczul wydarzenia 11 wrzesnia. Trzeba bylo
        widziec na wlasne oczy spusoszenie, czuc dym palacych sie budykow zeby mozna
        bylo to komentowac. Bruce Springsteen nie spiewa dlatego ze nie zalezy mu na
        ofiarach 11 wrzesnia; wrecz przeciwnie! Wojna w Iraku nie ma nic wspolnego z
        wydarzeniami sprzed trzech lat. Wiele zrodel to potwierdzilo. Bush mial swoj
        prywatny egoistyczny plan, ktory od pierwszego dnia staral sie zrealizowac.
        Zaloze sie ze nawet gdyby ataki na NY i Washington sie nie doszly do skutku to
        wojna w Iraki tez by wybuchla. Tylko pretekst bylby inny. Jesli tak bardzo
        wojujemy z terroryzmem, to dlaczego jeszcze Bin Laden nie siedzi w wiezieniu?
        Dlaczego USA wycofuje wojska z Afganistanu?
        Springsteen spiewa przeciw Bushowi, bo ma dosc, jak wielu z nas zyjacych w USA,
        korupcji i egoizmu republikanow. Ma dosc tego, ze coraz trudniej o prace, o
        ubezpieczenia zdrowotne, ze ludzie nie maja pieniedzy na podstawowa opieke
        zdrowotna, ze zamyka sie remizy strazackie w miastach USA, a wydaje miliardy
        zeby je otwierac w Iraku, ze ludzie czuja sie coraz mniej bezpieczni, ze
        ludziom z klasy sredniej jest coraz trudiej sie utrzymac z zarobkow (pisze z
        zwlasnego doswiadczenia!). Wojna w iraku to tylko czubek lodowca. Ciesze sie,
        ze sa ludzie, ktorzy maja odwage pokazac gdzie lezy zlo.
        • Gość: me Re: Dlaczego Bruce Springsteen dluzej nie moze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:50
          oby i trafil jednego pal.. byloby mniej, a w ogole daj sie rozwalic islamistom
          przed kamera miech inne pasyfy zobacza jak dzielnie giniesz
    • Gość: Bart Re: Grają, by zniszczyć Busha IP: 217.153.26.* 13.08.04, 15:42
      Stare Socjalistyczne pryki - niech se grają
    • Gość: Popieram Re: Grają, by zniszczyć Busha IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 13.08.04, 15:53
      Bardzo dobrze, lepiej późno niź wcale. Tylko szkoda że tak głośno krytykowali W zeszły roku Madonnę jak próbowała wypuścić video do kawałka American life. Zresztą znakomite video.
    • Gość: Mike z USA Re: Grają, by zniszczyć Busha IP: *.dyn.sprint-hsd.net 13.08.04, 20:06
      Cala ta liberalna zgraja walczy z Bushem, aby sie lepiej poczuc przy Kerrym:
      klamcy, cyniku i schizmatyku. To obrazkowe, amerykanskie spoleczenstwo, albo
      sie obudzi.., albo sie obudzi sie z reka w nocniku, moralnym...
      To wszystko!

Mike z USA
      • Gość: wiezablazniow Re do Mike IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.08.04, 23:00
        Tiaaaaa, faktycznie lepiej jest byc w poblizu jak to
        nazwales''cynika,schizmatyka i klamcy-nik zwyczajnego debila.Idioty, ktory
        wokol siebie ma jeszcze gorszych idiotow.Nie skomentuje slowa obrazkowe bo nie
        wiem coz za wazka mysl oddac chciales.Bush, jest czlowiekiem (chodz czasem mam
        watpliwosci) ktory nadaje sie do wszystkiego poza byciem prezydentem-bylo nie
        bylo-supermocarstwa.Rozpetal wojenke w ktorej gina tysiace niewinnych
        ludzi.Przy okazji pod presja, zmusil do koalicji kilka innych panstw w tym
        polske.To sie nazywa sojusz ale ktokolwiek ma odrobine rozumu wie ze na ogol
        chodzi i kase lub tez o strach.Tysiace ofiar,miliardy dolarow.W sumie potrochu
        mu sie nie dziwie.Gospodarka siadal a nie ma nic lepszego ponad wojne.Jesli
        chodzi o zarabianie kasy.To stary i sprawdzony od setek lat sposob.Niedlugo
        wybory.Mam nadzieje ze ten popieprzony amerykanski kurdupel przegra.Wole wybrac
        mniejsze zlo czyli, durnia Kerrego niz ludobojce Busha.O ile wogole istnieje
        mniejsze zlo.
      • Gość: piotrek Re: Grają, by zniszczyć Busha IP: *.dyn.optonline.net 14.08.04, 03:03
        Springsteen to stary kretyn ktory juz sie skonczyl i chce zaistniec!!! kto go
        slucha!! to zgred! ale co mnie dziwi to to ze kutas jest zydem i nieprotestuje
        na to co wyprawia izrael!!!! z palestynczykami , jak juz jest takim pacyfa!!
        poppieprzeniec!!! nie wspomne o reszczie tych szmaciarzy! niech zawitaja do
        mojego miasta! przywitamy ich wlasciwie he he!
    • Gość: kszak Re: Grają, by zniszczyć Busha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 01:00
      Bush do bushu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka