Dodaj do ulubionych

Pospieszalski precz z publicznej !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 07:38
Niech idzie do jakiegos Pulsa czy czegoś wtym rodzaju. W publicznej robi
katolicką.
Obserwuj wątek
    • Gość: czlowiek swiecki Re: Pospieszalski precz z publicznej ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 11:27
      alez ty jestes fenomenalnie nowoczesnie swiecki. cool
      • Gość: kotek mamrotek On nie świecki, on sowiecki! Won ubeku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:22
        • Gość: Piosik Re: zostałem przytłoczony argumentami :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:18
          Mimo przytłamszeniu mnie argumentami zwłaszcza kotka mamrotka, podtrzymuję mój
          postulat. Pospieszalski precz z publicznej.
          PS
          UBek : słowo - kij
          • zdanka1 Re: zostałem przytłoczony argumentami :-( 11.01.05, 22:08
            nie kij tylko pałka...A generalnie to program jest koszmarny i zidelogizowany
            do granic mozności w niemożności:P Zastanawia mnie to , ile razy ten facet jest
            w stanie przerwać komuś zdanie? Ostatnio naliczyłam, że 4:P
    • Gość: kitty Re: Pospieszalski precz z publicznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:20
      Rzeczywiście, programy publicystyczne, w których występuje 100 procent
      lewackich potakiwaczy, mają swój urok :-)
      Pośpieszalskiemu roi się, że mogłoby być inaczej. Ale frajer!
      • Gość: Piosik Re: Kitty bez oszołomstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:21
        Nie bądż oszołomką Kitty. Please.
        Czy masowe programy w publicznej z udziałem Dorna, Kaczora, Giertycha i też
        Dyducha, Potockiego , Borowskiego, Frasyniuka , Jackowskiego, Jaskierni to są
        programy z udziałem 100 % lewaków ? :-)
        Pospieszalski zapewne gdyby był po lewej stronie to tak własnie by robił jak Ty
        insynuujesz.
        Zaślepienie , indoktrynacja itp występują w krańcowościach po lewackiej jak i
        po katolickiej stronie.
        O to właśnie mi chodziło i tak samo pisałem jak jeszcze funkcjonował niejaki
        Kwiatkowski w TVP 1 (lewactwo)
        • Gość: piter Brawo Janek Pospieszalski ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 02:47
          Ciekawe programy dla wszystkich. Oczywiście zideologizowane oszołomy będą
          psioczyć, bo wolą Andrzeja Kwiatkowskiego, albo Monikę Olejnik, która do
          programu o lustracji zaprasza Michnika, a jako stronę przeciwną...Lityńskiego i
          jest git, full pluralism.
          • Gość: Piosik Re: Brawo Janek Pospieszalski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 05:56
            Pospieszalski jest dla mnie nawet gorszy od Andrzeja Kwiatkowskiego.Kwiatkowski
            tylko sluży "bolszewi" w skórze socjademokratów a Pospieszalski gorzej, mocno
            ideologizuje i próbuje zniewolić umysły młodych.
            Jak wróci do władzy prawica to Pospieszalski ma szansę na Radę
            Nadzorczą "Orlenu" z rekomendacji Matki Grzeskowiak.
    • Gość: alanim Re: Pospieszalski precz z publicznej ! IP: *.aster.pl 14.01.05, 13:36
      Jestm za
    • Gość: _Pospieszalski Re: Pospieszalski precz z publicznej ! IP: 80.51.233.* 14.01.05, 16:23
      Gość portalu: Piosik napisał(a):
      Pospieszalski precz z publicznej !

Dobra. Przekonaliście mnie. Macie rację. Przeanalizowałem swoje postępowanie i
      dostrzegłem bezsens dalszej, stronniczej działalności.
      Wracam do gitary basowej na weselach.
      • Gość: piter szanowni koledzy - nikt wam szczekać nie broni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 01:02
        ...tylko choc troszkę wypadałoby się liczyć z faktami.
    • Gość: piter Publiczna ateistyczna ? A może demokratycznie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 01:17
      taka wg kolegi ma być natura publicznej, brawo. Ateusze i ich totalitarne
      zapędy. A może by tak demokratycznie. 95% programów prowadzonych przez
      katolików, rozpoczynających i kończących się modlitwą. 5% dla innowierców i
      ateuszy. To rozsądna propozycja.
    • Gość: wnerwiony Z jego powodu zaprzestałem płacić abonament rtv IP: *.chello.pl 21.01.05, 20:34
      poszedłem na pocztę i wyrejestrowałem rtv. na końcu książeczki opłat rtv jest
      taki kwitek służący do wyrejestrowywania .
    • Gość: 3x A ja tam wole Katolickiego Pospieszalskiego, IP: *.76.classcom.pl 21.01.05, 22:30
      niz farbowane lisy o nieokreślonych pogladach. U Pospieszalskiego właczam po
      prostu filtr na poglądy prawicowe i jest w porzadku, a u innych (rzekomo
      obiektywnych) nigdy nie wiem na co mnie wystawią!
      • Gość: VooVoo Re: A ja tam wole Katolickiego Pospieszalskiego, IP: 80.51.233.* 21.01.05, 22:37
        eeeeeee ...
        Przecież on właśnie jest katolickim, farbowanym lisem i dlatego go nie szanujemy.
        • Gość: 3x E tam..... IP: *.76.classcom.pl 21.01.05, 23:55
          Wszyscy się na niego rzucają, bo ma określone poglądy. Lepiej jeśli ma poglądy
          ścisle określone, nić gdyby miałby być ,,obiektywny''. Przecież każdy normalny -
          średnio inteligentny człowiek wie, jakie poglądy ma Lis, Olejnik, Żakowski czy
          Najsztub. Pospieszalski ma skrzywienie prawicowo - katolickie. I co z tego? A
          co? Śp. Szczypiorski, Strzembosz albo Nowak-Jeziorański tych poglądów nie
          mieli? A Michnik, Urban czy Korwin-Mikke ich nie mają? Ta kretyńska nowomowa,
          pseudo-obiektywizm i poprawność polityczna są koszmarne. Pospieszalski prowadzi
          programy ze skrzywieniem prawicowym, ale zaprasza mądrego i nieskrzywionego
          prof. Wolniewicza. Kto ma odwagę zaprosić kogoś takiego? Populistyczny Lis?
          Sprzedajny Najsztub czy różowo-europejska Olejnik?
          Trzeba używać mózgu jak się ogląda prymitywne telewizje prywatne i sterowane
          telweizje publiczne. Na litość ..... Przecież nawet BBC już nie jest obiektywną
          stacją telewizyjną.
          • Gość: jeh Pospieszalski do TV Puls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:09
            >Pospieszalski ma skrzywienie prawicowo - katolickie. I co z tego?
            Ano nic. Chodzi tylko o to aby sobie poszedł do TV skrzywionej katolicko a nie
            jadł za naszą kasę w publicznej.
    • Gość: monika Popieram Pospieszalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:55
      Ja /katoliczka/ płacę również podatki oraz abonament telewizji publicznej i
      popieram obecność pana Pospieszalskiego w telewizji państwowej. Telewizja nie
      jest tylko dla wyznawców poglądów panów Lisów, Durczoków, Najsztubów, czy pani
      Olejnik. Chyba moje rozumowanie jest proste i oczywiste.
      • Gość: cam3 Re: Popieram Pospieszalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:12
        >Chyba moje rozumowanie jest proste i oczywiste.
        Przyznaję Ci rację tylko po części:
        Chyba Twoje rozumowanie jest proste.

• Gość: Potocki Re: Popieram Pospieszalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:49
          Sam jesteś prosty jak cep. Wyciągają forsę z abonametu a ja nie mam obejrzeć
          tego co lubię. Ale ty oczywiście jesteś SOCJALISTĄ. Państwo ma zabrać forsę a
          potem walić oficjalną papkę ideologiczną, jedynie słuszną. Za moje
          pieniądze !!! Skoro mogą nas indoktrynować samymi "korzyściami UNII
          EUROPEJSKIEJ" o każdej porze dnia, to dlaczego nie mają pokazywać programu,
          który lubię. A nie tylko ja, ten program ma wielu zwolenników.I to w nocy.
          A w ogóle to sprywatyzować ten telewizyjny bajzel !
    • Gość: Pluszak Karaluchy do poduchy! IP: *.chello.pl 22.01.05, 21:42
      Czemu jak TVp być bolszewicka, to Kali być zadowolony i kali być tolerancyjny?
      Ale jak TVP już nie tylko bolszewicka, to Kali bronić toleracji i kazać wywalić
      co niebolszewickie?
      Czy Kali się oburzało na ubeckie prowokacje w rodzaju "Dramatu w trzech aktach?"
    • Gość: becia Nie oglądam programów Pospieszlskiego IP: *.aster.pl 22.01.05, 22:53
      Nie oglądam programów Pospieszalskiego, przełączam się na inny program, bo
      zawsze mogę znaleźć coś ciekawego na innym kanale. Po co mam się denerwować? Wam
      to samo radzę, nie ma przymusu. A on niech pieni się nadal. Jak spadnie
      oglądalność to może i program zniknie.
    • bladatwarz Bzdura 24.01.05, 13:33
      Tylko dlatego, ze ma zatarg z Jaruga-Nowacka to ma wyleciec facet z tv?
      Widzialam, jego program, w ktorym jednym z gosci byla Szczuka. Bez przesady,
      nie dala sobie wcale zabierac glosu i soba manipulowac. Co ciekawe, uwagi pod
      jej adresem padaly ze strony innych gosci, a nie Pospieszalskiego.
    • Gość: ja-a Re: Pospieszalski precz z publicznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:55
      Mnie się wydaje, ze Pospieszalski już się stał aż za bardzo ostrożny. A kiedy
      następny program? Lubię go oglądać.
      • Gość: hejJo Re: Pospieszalski precz z publicznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:13
        Lubię go oglądać. piszesz

No to nie znaczy, że ma być w publicznej. Włączysz sobie na jakiś Niepokalanów
        i obejrzysz.
        Ja lubię oglądać Jerzego Urbana ale nie wnioskuję aby prowadził program w TV
        misyjnej.

• Gość: bebe Re: Pospieszalski precz z publicznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:58
          Ja płacę abonament za publiczną i tu chcę oglądać Pospieszalskiego.
          Zresztą "jakichś Niepokalanowów" nie muszę mieć na swoim telewizorze. Lubisz
          Urbana, wnioskuj, zeby obok Lisów, Drzyzgi, Najsztubów, żakowskich też
          prowadził program. Ja znam sposób na to, żeby go nie oglądać. Kupiłam sobie
          telewizor z wyłącznikiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka