Gość: Wojtek IP: *.chello.pl 29.01.05, 12:05 Wpadłem na zapis blogu Latkowskiego MOLESTUJĄCY MEDIOZNAWCA www.latkowski.com/?page=140 Jak myślicie o kogo chodzi? Czyżby Latkowski żegnał się z TVP, jesli waży się zaatakować eminencję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuza Re: Molestujący medioznawca IP: *.ipt.aol.com 29.01.05, 12:22 Poprosze o inicjaly tego pana, bo nie jestem pewna na 100 proc o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gxinxu Re: Molestujący medioznawca IP: *.aster.pl 29.01.05, 15:31 Jakie inicjały? Myślę że chodzi o Macieja Mrozowskiego z Instytutu Dziennikarstwa UW. Mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Molestujący medioznawca IP: *.chello.pl 02.02.05, 10:40 Podobno za wpis w blgu o molestujacym medioznawcy Latkowski ma już problem w TVP. Mówi sie o liście profesora protestującego przeciwko Nakręconej nocy. Profesor teraz zetrze go na proch!latkowskiego zczyszczą teraz jego koledzy i kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Molestujący medioznawca IP: *.chello.pl 02.02.05, 10:46 Jeszcze do poprzedniego postu. Profesor wypłynął gdy Latkowski zaczął robić film Pedofile. Film, który jakoś nie może powstać. Odpowiedz Link Zgłoś