Dodaj do ulubionych

Lewe oko Pochanke

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:15
Czy tylko mi się zdawalo, czy ja wczoraj wyrwali do studia i na antenę prosto
z charakteryzacji i nie zdążyli jej domalować lewego oka?
Obserwuj wątek
    • job_twoju_mac Re: Lewe oko Pochanke 20.04.05, 08:21
      A co, była bez oka?
      • Gość: ee Re: Lewe oko Pochanke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:51
        ona jedno oko ma przymykajce samo sie i jakies inne-defekt
        • Gość: darek Re: Lewe oko Pochanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 15:58
          Bo ona z radia jest ;-) Fakt faktem fajna babeczka :) Ale z okiem fakt chyba ją
          nie domalowali albo coś :>
          • misio_zalogowany Re: Lewe oko Pochanke 21.04.05, 11:22

ale czemu te cudne kobitki z TVN takie ponure, no czemu????
    • Gość: ann Re: Lewe oko Pochanke IP: *.chello.pl 21.04.05, 15:45
      to jest taka choroba - mięśnie powieki wiotczeją i powieka opada, opada... no
      to ma kobitka kłopot, bo przecież pracuje twarzą
      znałam dziewuszkę, która miała to samo - z jednego oka została jej wąziuteńka
      szparka tylko... a drugie oko wielkie, czarne, intensywne. wyglądała odlotowo.
      b. sexy
      wyobrażam sobie, że biedna Pochanke już zaczęła oblatywać lekarzy
      • marianna.rokita a czy to ma jakies znaczenie ? 21.04.05, 15:47
        Ma dobry glos, dobra dykcje, wiec co z tego, nawet jeli to co ktos pisze tutaj
        jest prawda?

Dajcie spokoj naprawde.

• Gość: ann Re: a czy to ma jakies znaczenie ? IP: *.chello.pl 21.04.05, 16:57
          ma znaczenie
          jak jej opadnie jeszce bardziej, to sama zrozumiesz
          Ja Pochance dobrzse życze - ale może byc zabawnie:)
          • Gość: Mika Re: a czy to ma jakies znaczenie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:32
            To tak jak Ewa Minge.Tylko Ze u niej wszystko jest zamalowane.
    • Gość: jaszczomp Ależ skąd. Ona ma to lewe oko "bardziej" n/t IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.04.05, 23:49
      • Gość: rob Re: sturmbanfurer pohanke jest OK... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 08:20
        • Gość: rob Re: sturmbanfurer pohanke jest OK... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 09:05
          ... mnie też się bardzo podoba jest bardzo błyszcząca i b. sexy. Od czasu do
          czasu,... no co kilka sekund, wykonuje urocze robocopowe skręty szyjne.
          Zresztą wszystkie prezenterki mają podobno przykazane, żeby co chwila wykonywać
          obroty głowką, bo inaczej grozi syndrom martwej twarzy. Trzeba ruszać nie tylko
          ustami, ale i głową.
          • Gość: Iza Re: sturmbanfurer pohanke jest OK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:00
            A mnie sie najbardziej podoba jak zastyga z lekko otwartymi ustami w formie
            litery "o", czekajac na poczatek materialu. Zeby sie wydawaly wieksze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka