Gość: N-Cute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:46 "30-letni mężczyzna ubrany na sportowo, przyjechał czerwonym maluchem. Zabrał dwie kości." He? :| ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mich Re: Mamut pod Żarowem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:29 Proponuje utworzyc "komitet obrony mamuta". Nastepnie zaprosic dziennikazy TVN, Faktu i Super Expresu. Bedzie ubaw po pachy. -- Zagraj www.fajnekonkursy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttw Re: Mamut pod Żarowem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:42 Po co Roman Pobożny był w Częstochowie, to już wiemy, ale czego szukał pod Żarowem i co tam robił, skoro nawet - jak mówią miejscowi - kieł sobie wyłamał, parę kości stracił a się tym nie chwali?! Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Cyba nie były to skamieliny... 25.04.05, 14:43 www.main.home.pl/zbawienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Dla azorka wzialem IP: 213.86.238.* 25.04.05, 18:24 Ten gosc w maluchu to ja, dla azorka wzialem, on lubi dobrze odlezale kosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belefegor a ja na zupe IP: *.wroclaw.mm.pl 25.04.05, 22:08 do malucha na tylne siedzenie to sie nawet zmiesci kosc udowa, wiem bo zbieram takie kosci. Miednice trzeba wozic na bagazniku dachowym, pod warunkiem ze maluch ma naped na 4 kola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obraza Ojca Swiete 3xnie dla NIE IP: *.dyn.optonline.net 26.04.05, 05:39 nie - sprzedaj kioskarzu - a moze placa ci srebrnikami Odpowiedz Link Zgłoś