Dodaj do ulubionych

Wybierz obciach lata

• Gość: bagatha Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:09
      najgorsze sa te róże, różowe błyszczące paski od spodni, bluzeczki i w zasadzie
      wszystko. wiekszosc kobiet wyglada tam samo, roznia sie tylko mniej lub
      bardziej wredną twarzą.
      ale okazuje sie,ze faceci na to lecą..
    • Gość: Kacha Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:32
      Racja! Obserwuje dużo dziewczyn w obcisłych spodniach i wylewającym się
      brzuchem. Wyglądają ochydnie i nie mają samokrytyki! Przecież moga sobie
      założyć coś innego, bardziej pasującego do ich figury. Teraz w sklepach jest
      pełno ciuchów o różnych rozmiarach. Trzeba tylko kupić coś co nam pasuje, a nie
      to co kupiła koleżanka.
      Pokazywać brzuchy mogą wysportowane (nie chude!!!!!!!)dziewczyn!!!
    • Gość: tut Re: Wybierz obciach lata IP: *.chello.pl 27.07.05, 20:01
      a dla mnie szczytem szczytów obciachu sa tlenione dredy. tudziez tleniony brak
      dredow.
    • Gość: xxx Re: Wybierz obciach lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:06
      O co chodzi z tymi japonkami jeśli piszesz o zwisającym brzuchu?
    • Gość: el-soo Re: Wybierz obciach lata IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.05, 21:15
      Brokatowy pasek, wielkie srebrne goła w uszach, przebity pępek z brylancikiem
      wsrodku a do tego plastikowy wisiorek na szyji...Widziałam takie cudo, przez
      chwile myslałam że to Boze Narodzenie... ;-)))
    • Gość: Evita Re: Wybierz obciach lata IP: *.dyn.optonline.net 28.07.05, 01:03
      Robert Leszczynski nagle stal sie znawca mody. Moze sam zacznie stosowac sie do
      swoich porad bo na razie jest obciachowy blee
    • Gość: Magda Re: Wybierz obciach lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:17
      Oj, oj...róż od stóp do głow to ohyda...zresztą każdy z tych podpunktów to
      megaobciach..
    • vatzi Re: Wybierz obciach lata 28.07.05, 14:38
      Największym obciachem są dziennikarze-tandeciarze. "Ubrać odkryte buty" -
      buhahahaha. Ubrać to można choinkę, a buty się w k ł a d a !!!
    • Gość: Maciek Re: Wybierz obciach lata IP: *.autocom.pl 28.07.05, 23:27
      a ciekawe gdzie ten student ma zostawic rzeczy, ktore przez caly dzien sa
      potrzbne. Ja rozumiem, ze jak ktos ma samochod, to nie ma problemu
      z "obciachem" bo sobie wszystko zostawi w nim. Sam czesto chodzilem z plecakiem
      i garniturem. W plecaku mialem z reguly zmiane ubrania, zeby moc poruszac sie w
      po miescie w brudnych z reguly srodkach transportu publicznego. Ale
      ten "obciach" to jest czepianie sie. Wydaje mi sie, ze kazdy ma prawo wygladac
      jak chce, nawet jezeli ma fryzure a la "czeski pilkarz" i dresy. pozdrawiam
    • Gość: ZENek Re: Wybierz obciach lata IP: 10.120.51.* 29.07.05, 08:48
      Obciach lata to ten debilny artykuł.
    • Gość: Lolita Re: Wybierz obciach lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:26
      W zasadzie wszystkie ta obciachy popieram, powinni tego zabronić, nie zgadzam
      się tylko z jednym, wprawdziwdzie kobita po 30-stce w podkolanówkach będzie
      wyglądać obciachowo, ale ja jestem młoda i jak zakładam podkolanówki do
      krótkiej plisowanej spódniczki to wcale nie daje to efektu lalki Barbie, a
      raczej style a`la manga, a faceci nie mogą ode mnie oderwać wzroku, co tylko
      dowodzi że podkolanówki są sexy, wystarczy być młodą laską i zgrabną laską i
      właściwie to zestawić!!! (a tak na marginesie dla mnie dready są nie sexy,
      kojarzą mi się z dłuuuuuuuugo niemytymi włosami;))))
    • Gość: Przemo Garnitur i plecak to świetne rozwiązanie! IP: 62.29.248.* 29.07.05, 11:07
      Nie wiem co takiego złego w plecaku i garniturze.
      Szkoda że jakoś nikt jeszcze nie produkuje plecaków eleganckich bardziej
      pasujących do garnituru ale i taki zwykły lepszy niż torba na ramie która
      krzywi plecy...
    • Gość: pankrac Re: Wybierz obciach lata IP: 82.139.28.* 29.07.05, 15:02
      biala bluzka + czarny stanik = :-((( ale przyznam że podobają mi się kolorowe
      staniki pod jasnymi bluzkami,najbardziej jak kolor bielizny poparty jest
      podobnym kolorem w stroju lub dodatkach
      i jeszcze nienawidzę pomarańczowej/spalonej opalennizny w połączeniu z
      wybielonymi maksymalnie włosami.
    • Gość: Evka Obciachy lata i nie tylko :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:53
      Płacze ze smiechu jak widze otyłe nastolatki ubrane w mega-obcisle ciuszki,
      pod pretekstem że nie muszą miec figury modelki by nosić ''sexowne''
      ciuszki...Moze zle sie wyrazilam ale chyba rozumiecie o co mi chodzi ;))Dodam
      ze nie tylko latem niektórzy ubrani są obciachowo. Zimą raziły mnie biale
      botki, różowe mini i krótkie kurteczki odsłaniające nerki...Brrr!!! Dziewczyny
      co jest z Wami??!!! A co do facetów...Wiosną umówilam sie z pewnym kolesiem.
      Gdy zobaczylam go w garniturze, obciachowej pikowanej kurtce z sportowym
      plecakiem, udalam ze go nie widze i poszlam do domu, a pozniej napisalam mu
      smsa ze moja qmpela lezy w szpitalu i nie moge sie z nim zobaczyc bo wlasnie
      jade do niej :]
    • Gość: bleble Re: Wybierz obciach lata IP: 80.51.55.* 30.07.05, 15:39
      ale dlaczego w połączeniu z japonkami?wystający brzuch w połączeniu z
      japonkami?nic nie kumam
    • Gość: terbla Re: Wybierz obciach lata IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.07.05, 16:46
      panie w zaawansowanej ciąży w eleastycznych (z lycrą) ubrankach (czy im nie
      duszno?) oraz z odsłoniętymi brzuszkami na ostrym słońcu, w końcu niech
      dzidziuś opali się jeszcze przed porodem
    • Gość: terbla Re: Wybierz obciach lata IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.07.05, 16:48
      i do pracy i na ulicę w centrum miasta polecam gołe pachy bez depilacji i
      dezorantu
      • Gość: bagatha Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:34
        nie wiem co ktos tam chce od tego artykulu- uwazam,ze jest bardzo sluszny!ale i
        tak nic nie da, bo te wszystkie błyskotki i tak nie czytają takich gazet. A my
        nadal bedziemy wygladac jak chinczyki- co druga laska ma ta sama tandete bo
        jest "modna''...
    • Gość: nestle Plecak na laptopa to normal chyba, nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 18:11
      Niby gdzie ma sie nosic te wszystkie szpargaly? Plecak usztywniony np.
      Samsonite jest bardzo elegancki.Szkoda, ze czlonkowie jury nie wiedza, czym
      jest np. noszenie dokumentow, ksiazek, bo maja troche inna prace.
    • Gość: perszi Re: Wybierz obciach lata IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.08.05, 16:00
      no prosze Leszczyński przypomina o bardotkach... niech sam sprobuje i pociaga
      sobie stanik co 10 minut ;)
    • Gość: matheooosh Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:58
      najwiekszym obciachem sa osoby, które krytykuja ten artykuł i sie na modzie
      kompletnie nie znaja. leszczynski (teraz) wyglada juz dobrze i modnie,
      zwlaszcza dbajac o swoje ciekawe t-shirty i nie śmierdzi jak prawie każdy w
      tramwaju, metrze czy busie. wlochy pod pachami powinny byc usowane laserowo na
      koszt panstwa kazdemu kto zaczyna sie pocic. koniec problemu, antyperspirant
      dla kazdego! a co do obciachów modowych to biale karpetki do eleganckich butów
      oraz coraz modniejszych "catwalkow" (czyli coś w stylu kierpcy) to zenada. jak
      mozna cos takiego zalozyc, ew. ubrać ;< przeciez do skóry bezowej tudziez
      brazowej cos takiego az razi. jeszcze lepsze sa dresiki (krotkie spodenki
      sportowe zwlaszcza) zaprasowane w kancik. taka moda ostatnio jak zauwazylem
      panuje w radomiu, gdzie niestety bylem przejazdem. tragedia! wezcie sie ludzie
      za siebie! popatrzcie dookola. tam tez znajdziecie jakies obciachy. nie tylko
      wy jestescie obciachowi. kazdy musi byc dla kogos obciachem, lub sie w taki
      sposob zachowywac czy tez miec taki lifestyle. wszystko jest dla ludzi, ale po
      co sie narazac calym tlumom ludzi...
      • Gość: bagatha Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:36
        troche sie z Toba zgadzam
        trzeba miec wlasny styl! ale miec styl to nie znaczy byc modnym!!! niestety nie
        do kazdej pani pasują biodrowki, rozowe paseczki i buciki wysokie.
        nie chodzi o to,ze ludzie narazaja sie na komentarze, chodzi o to,ze nie patrza
        na to jak wygladaja bo wydaje im sie,ze jak maja cos modnego to są cool...
    • Gość: AgaU Re: Wybierz obciach lata IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 12:59
      "chować nóg w grubych bawełniane skarpetę"

hahahahaha

gazeta w obciachu PROWADZI!
    • bibliotekarka Re: Wybierz obciach lata 24.10.05, 21:47
      Zauważyłam dwie ciekawe rzeczy...Panie ktore po kolacji zakładaja wieczorowe
      suknie i buty na wysokich obcasach wybierają sie na spacer towarzysza im
      mężczyźni krórzy ubrani w sportowym stylu noszą męski torebki tzw.saszetki.
    • bibliotekarka Re: Wybierz obciach lata 24.10.05, 21:49
      Dla mnie rewelacja to wieczorowe suknie zakładane po kolacji...koniecznie na
      spacer...i męzczyźni którzy do sportowego stroju noszą saszetki!
    • magissa Re: Wybierz obciach lata 18.01.06, 14:09
      pogratulować dziewczętom z większą ilością kilogramów zakladającym skąpe
      > jeansy biodrówki z pod których uwidacznia się widok niezbyt
      > atrakcyjnego "brzuszka". W połączeniu z japonkami efekt odrzucający

a ja jestem dziewczyna lekko puszysta, mam brzuszek i górę i co? mam sie nie
      ubierac w to co lubie? owszem staram się zawsze zeby nawet biodrówki pasowaly do
      "mankamentow" mojej urody i raczej zamienialy je na cos apetycznego... a jesli
      chodzi o obciach... kazdy nosi jak lubi i co lubi i czesto wcale nie jest to
      kicz tylko oryginalnosc. To tylko reszta swiata podazajaca za moda i zasadami
      zle to znosi. Mieszkajac na Lero (mala wyspa w Grecji-straszny upal latem)mom
      ukochanym strojem było długie pareo wiązane w pasie. I wiecie co słyszałam od
      kobiet? Podziwiam cię, że jestes taka odważna....
    • Gość: lutek32 Re: Wybierz obciach lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:59
      bez sensu ten ranking, a spece od mody jeszcze lepsi. Żenada...Avanti, buhaha ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka