Gość: manka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:25 Biedak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
at_work A jak nie? 01.09.05, 11:27 To co? Tak jak KAZIU? (z posta o cmentarzach) Przestraszony Zawsze Ubezpieczony ____________________ www.julunga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
j2reno Re: Tygrys Michalczewski cię ubezpieczy 01.09.05, 11:47 jakbym zarabiał 1,5 mln euro miesięcznie, to też bym z przyjemnościa chodził do takiej pracy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdanszczanka A ja z przyjemnoscia sie u niego ubezpiecze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:49 jesli tylko skladka bedzie przyzwoita. centrum handlowe we Wrzeszczu, ktorego Tygrys jest wspolwlascicielem, jest obecnie najlepszym centrum w Gdansku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: A ja z przyjemnoscia sie u niego ubezpiecze IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 01.09.05, 12:29 Wszystko fajnie, tylko że Eventus (Sjesta, jak zwał tak zwał) jest dość kiepską propozycją. Jeśli ktoś chce oszczędzać na emeryturę ma wiele lepszych możliwości. Zerknijcie www.forum.ubezpieczyciel.pl w temat o Eventusie. Ładnie to tylko się nazywa i wygląda. A dla moich pieniędzy nie ma znaczenia, czy kupię ubezpieczenie od "Tygrysa" czy od nikomu nie znanego agenta, ale lepszy produkt. Wartość marketingowa Michalczewskiego nie wpłaci mi większych pieniędzy do polisy.. Odpowiedz Link Zgłoś