Dodaj do ulubionych

To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników

IP: *.acn.waw.pl 08.09.05, 14:41
GW to solidna firma i nigdy nie zostawia swoich ludzi w potrzebie. Proszę
spytać np. Leszka Maleszkę - w trudnym momencie Gazeta wyciągnęła do niego
pomocną dłoń. Duch Solidarności nie wygasa w Agorze, a niecne pomówienia,
które się tu ostatnio wypisuje, to robota zawistników, oszołomów, antysemitów
i ogólnie ludzi podłych, ludzi o moralności alfonsa.
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników 08.09.05, 17:44
      długo tworzyłeś te wypociny? nie produkuj się, to jest nie dosyć ze
      monotematyczne to nudne i bzdurne jak i cała ta akcja oszołomów wymierzona w
      agore czy michnika osobiscie.
      • Gość: ed Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników IP: *.acn.waw.pl 08.09.05, 17:54
        No, ja właśnie przeciw tej oszołomskiej akcji protestuję. Jestem oburzony, gdy
        czytam takie kalumnie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=28713582&v=2&s=0
        A że wypociny to fakt - z przykrością przyznaję. Ale przecież przy ostatnich
        tekstach Adama Michnika wszystko jest wypocinami, więc nie bądźmy tu dla siebie
        tacy surowi;)
        • Gość: gn Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników IP: *.chello.pl 08.09.05, 18:08
          osoba, o której napisałem w innym wątku, niestety miała pecha, nie została
          konfidentem...więc wyszła na tym gorzej od Maleszki, wybiorcze to miłosierdzie agory
          • dr.kidler Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników 08.09.05, 19:18
            Gość portalu: gn napisał(a):

> osoba, o której napisałem w innym wątku, niestety miała pecha, nie została
            > konfidentem...więc wyszła na tym gorzej od Maleszki, wybiorcze to
            > miłosierdzie agory

Przeciez w Polsce jest nie tylko Agora,
            Jest Waldematr Lysiak, jest Raduio Maryja,
            jest Piotr Semka, jest Sakowicz, Gargas.
            A przede wszystkiem sa pamperesi w TVP.
            • Gość: gnA Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników IP: *.chello.pl 08.09.05, 19:25
              a co to ma do rzeczy kidlerze,
              chyba te wrześniowe upały nie mają zbawiennego wpływu na twoją psyche!
              • dr.kidler Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników 09.09.05, 08:13
                Gość portalu: gnA napisał(a):

A co gwnArzu moja psyche ma wspolnego z twoja impotencja?
    • kellerman Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników 08.09.05, 19:42
      nie przejmuj się gnA, kidler ma etat w Agorze więc tak musi, tylko, ze nerwy mu
      puszczają ostatnio, widocznie huta katowice (apbo azoty :)) zaczęła pracować i
      zatruwa go co rza bardziej
      • piotr33k2 Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników 08.09.05, 22:19
        może "wyzyskiwani" powinni złożyć zbiorowy pozew wzorem biedronki? a tak
        wogóle to ci rzekomo wyzyskiwani i ich forumowi pseudoadwokaci pasuja mi
        bardziej do jakiejś nowej "spiskowej teori " może nie dziejów ale plugawego i
        głupawego ciemnogrodu.
        • david.locke Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników 08.09.05, 22:29
          Piotrze
          Niestety nie jest to zmowa i spisek przeciwko Gazecie. Sam mam przyjaciolke,
          ktora pracowala w jednym z oddzialow Gazety. I jej opowiesci sa tozsame z tym co
          widze tu na forum. "Matka Agora" tak napawrde jest wredna macocha wykorzystujaca
          swoje "dzieci". Ta metoda "wyciskania ja cytrynke" - Biedronka przy tym to male
          miki! Tylko, ze pismakow nikt nie wezmie w obrodne. A zyc z czegos trzeba...
          • Gość: gn Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników IP: *.chello.pl 08.09.05, 22:36
            • Gość: gnA Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników IP: *.chello.pl 08.09.05, 22:41
              To jeszcze dorzucę:
              -Agora mimo że długo miała znaczek Solidarności NIGDY nie dorobiła się związku
              zawodowego, tzw. rada pracownicza dba/?/ o pracowników,
              -pracownik zwolniony na podstawie zwol. grupowych dowiedział się po 2 miesiącach
              od zwolnienia /od firmy z która współpracował/, że "sprzedawał tajemnice
              handlowe". Został "spalony" w swojej branży!!!
          • piotr33k2 Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników 08.09.05, 23:23
            dziwne to bo "pismaki" z natury bardziej powinni sie wziać w obronę niż prosta
            sklepowa szczególnie wtedy kiedy zawsze znajdą się wyjątkowo życzliwi i uczynni
            programowo aby pomóc.
          • dr.kidler Re: To nieprawda, że Agora wyzyskuje pracowników 09.09.05, 08:22
            david.locke napisał:

> Piotrze
            > Niestety nie jest to zmowa i spisek przeciwko Gazecie.

Faktycznie nie - jest przeciw Agorze.

Prawdziwa dyskusja wygladalaby w taki sposob:
            - w Agorze placa tyle to a tyle, a w Rzeczpospolitej tyle.
            - w Agorze nie ma zwiazkow zawodowch, a w takiej n. Gazecie Polskiej sa,
            a ich szefem jest np. Tpmasz Sakowicz.
            - w Agorze sprawdzaja kazdy ruch w sieci, a w takim np.Naszym Dziennku,
            mozesz sbie latac po stronach xxx ile chcesz i nikt nie ma pretensji. :-)
            itd, itp ....

( Zawod Reportera zobowiazuje ! )
    • piotr33k2 Re: To nieprawda, że... 08.09.05, 23:26
      w columbi rozlewa się hoop colę!
      • Gość: gnA Re: To nieprawda, że... IP: *.chello.pl 08.09.05, 23:38
        w Agorze wszyscy są inwigilowani od strony sieci, pobyt w sieci, co i ile
        wydrukowali, każdy pracowni też co miesiac musi rozliczyc wszystkie rozmowy...
        • piotr33k2 Re: To nieprawda, że... 08.09.05, 23:49
          Gość portalu: gnA napisał(a):

> w Agorze wszyscy są inwigilowani od strony sieci, pobyt w sieci, co i ile
          > wydrukowali, każdy pracowni też co miesiac musi rozliczyc wszystkie rozmowy...
          no tak wiadomo sb-ecja ich stare metody kontroli i inwigilacji.
        • change Re: To nieprawda, że... 09.09.05, 00:49
          badzcie tak dobrzy i mi wytlumaczcie, bo moj maly rozumek sie przegrzewa i
          wysiada...

jest jakis przymus pracy w Agorze? ludzie tam ida po wyroku sadu? jest jakas
          loteria fantowa, w ktorej sie wygrywa jak nie wycieczke na archipelag gulag, to
          umowe pracy w Agorze?

tak na logike: skoro jest tam tak zle, to znaczy, ze gdzie indziej jest lepiej,
          czyz nie?
          wiec po diabla ludzie sie tam pchaja?
          he?
          • piotr33k2 Re: To nieprawda, że... 09.09.05, 01:51
            to jest własnie ten fenomen ,tak żle że kazdy chce tego zła zaznać.
            • Gość: ed Re: To nieprawda, że... IP: *.acn.waw.pl 09.09.05, 02:14
              piotr33k2 napisał:

> to jest własnie ten fenomen ,tak żle że kazdy chce tego zła zaznać.

O, ja bym chętnie zaznał. Może nie w tym życiu, bo dużo innych zajęć, ale w
              przyszłym - jak najbardziej! W ogóle fajna firma i tak trzymać - ludzie chcą
              pracować, więc głowa do góry.
              Co prawda zdarzają się różne dziwne osobniki, które nie potrafią docenić
              agorowych wspaniałości, ale spuśćmy na nie zasłonę milczenia. Taki Ernest
              Skalski to nawet na naszą uwagę nie zasługuje - odszedł i marnieje w oczach.
              Nawet mi go szkoda, ale sam wybrał swoją dolę;(
              • Gość: gnA Re: To nieprawda, że... IP: *.chello.pl 09.09.05, 09:11
                odszedł, bo miał dosyć metamorfozy i Gazety i atmosfery wewnątrz firmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka