Dodaj do ulubionych

Bajka o Mandarynie

• Gość: waldi Re: Bajka o Mandarynie IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 04.11.05, 15:57
      glupia foka
    • Gość: gffhgfh.22 Re: Bajka o Mandarynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:19
      ja bym chcial przeczytac tez bajeczke jak mandaryna podbila ameryke
    • Gość: Agnieszka Re: Bajka o Mandarynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:22
      bardzo dobrze, popatrzeć na nią bardzo przyjemnie. Ale nie posłuchac.
    • Gość: gffhgfh.22 Re: Bajka o Mandarynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:25
      jak jeszcze raz puszcza jej piosenke w radiu to wywale radio :D:D:D:D
    • zlipa największy sukces 04.11.05, 16:35
      to że pani wyzwoliła sie od michała- to jest najwiekszy sukces gratulacje
      • rock_man Re: największy sukces 04.11.05, 16:47
        muzyka Mandaryny to totalne dno, chala i plastik, ale tym wywiadem zmienila
        moje nastawienie do niej jako osoby. jest normalna, fajna babka, ktora robi to
        co lubi i zbiera za to kupe kasy.
        ludzie! gdybyscie nie umieli grac w pilke, ale placono by wam za to zlote gory,
        to przestalibyscie tylko z tego powodu, ze sie kompromitujecie? ... sa chyba
        wazniejsze rzeczy, zwlaszcza w tych czasach... pozdrawiam.
        • Gość: : ) Re: największy sukces IP: *.bredband.comhem.se 04.11.05, 17:22
          czy ja wiem?
          • jolunia55 Re: największy sukces 04.11.05, 17:44
            A kiedy w=Mandaryna wystąpi w Klanie?Klan i Mandarynka-Najgorsza tandeta w
            RP /czy to już ta czwartaRP?/
            • Gość: profdocdrhab Re: tak się zdobywa przychylność mediów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:37
              należy być miłym i swojskim dla dziennikarzy. Dała się Pani złapać na haczyk hehe
    • Gość: kate Re: Bajka o Mandarynie IP: *.sympatico.ca 04.11.05, 18:46
      Mandaryna : "Tańczę, śpiewam i z różnych umiejętności, które posiadłam, to
      wychodzi mi chyba najlepiej. Więc tak prędko ze sceny chyba nie zejdę."

O matusienko - ja tej pani w akcji nie widzialam wiec tanca okreslic nie moge,
      ale slyszalam i to co slyszalam przerazilo mnie.Jak ona uwaza ze spiewanie jest
      min tym co najlepiej potrafi to strach sie bac.

Uwazam ze wyk.piosenki"kazdy spiewac moze...." przez kolege Sthura Jerzego bylo
      o klase a moze nawet 3 lepsze niz wystepy artystyczne pani Mandaryny

• adas313 Re: Bajka o Mandarynie 05.11.05, 10:47
        > Uwazam ze wyk.piosenki"kazdy spiewac moze...." przez kolege Sthura Jerzego
        > bylo o klase a moze nawet 3 lepsze niz wystepy artystyczne pani Mandaryny

O "widziałem orła cień" nie wspominając :o)))))
    • Gość: jacekkey Re: Bajka o Mandarynie IP: 213.77.10.* 04.11.05, 18:56
      szkoda ze mama oprocz gotowania nie naauczyła cie spiewać ;) ale gotowanie to
      tez przydatna umiejetnosc :D
      • Gość: Adi Re: Bajka o Mandarynie IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 19:27
        Śpiewać nie potrafi, tańczyć też nie (areobik zwykły; ciekawe, czy zatańczyłaby
        walca, albo tango), wygląda jak tandetna tipsiara, teledyski ma do d...
        (techniawa, róż, błysk, Orsay).

Czy ona może ludziom patrześ w oczy?
    • Gość: Jamila Mandaryna jest świetna ruchowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:33
      nie lubię jej image'u ale doceniam jej pracę i talent. Tylko ten kto tańczy
      sportowo, zawodowo wie ile trzeba godzin ćwiczyć...siedzący przed telewizorem i
      wcinający chipsy nie znaja smaku potu spływającego po człowieku na treningach...
      • Gość: we Re: Mandaryna jest świetna ruchowo IP: *.devs.futuro.pl 05.11.05, 10:50
        buhahahaa.co to za argumetacja?ze sie poci to ma znaczyc ze dobrze tanczy? jest
        tragiczna ruchowo
    • Gość: Dyzma Re: Mandaryna to taka odmiana Dyzmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:38
      I nawet o tym nie wie. Smutne!
      • Gość: odmiana Re: Mandaryna to taka odmiana Dyzmy... IP: 87.207.80.* 04.11.05, 21:46
        A ty jesteś odmianą "człekoksztaltną"?Powątpiewam.
    • adamesco Re: Bajka o Mandarynie 04.11.05, 21:08
      Ja tam widzialem duzo Mandaryn na www.Xlaski.pl
    • Gość: i6or Xavier i Fabienne IP: *.tys29.1000lecie.pl 04.11.05, 22:18
      Pretensjonalne aż się rzygać chce
      • Gość: jaroo Re: Xavier i Fabienne i Czerwony łeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 00:00
        Śmierdząca tandeta. Szczekanie 18-letniego spaniela czystsze niż jej wokal.
        Fajans. Badziewie. Kto to kupuje? Chciałbym zobaczyć takiego po_je_ba to dopiero
        musi być dziwadło!!!!!
    • Gość: Setnefer Re: Bajka o Mandarynie IP: *.chello.pl 04.11.05, 22:29
      Witam! Ja osobiście nie słucham Mandaryny, bo to muzyka która mi nie pasuje
      więc trudno mi oceniać wykonanie. Natomiast Marte Wiśniewską znam osobiście,
      ponieważ pracowałam przez pewien czas w sklepie gdzie ona robiła zakupy. To
      naprawdę bardzo miła i sympatyczna osoba, jej dzieci są przeurocze. Jak na
      osobę z taką kasą i sławą wogóle nie jest zarozumiała i wyniosła. Lubię ją
      bardzo, ale o jej muzyce nie mam pojęcia. Pozdrawiam Cię Marta, powodzenia!!!!!
    • Gość: Terence Bajka o Mandarynie IP: 81.15.226.* 05.11.05, 00:49
      hehe nie wszystko musi być górnolotną Sztuką, nie wszystko musi być z wyższej pułki, bo jak byśmy odróżniali, że te rzeczy są właśnie takie... nikt nie zmusza do kupowania, na szczęście.
    • Gość: Terence Bajka o Mandarynie IP: 81.15.226.* 05.11.05, 00:49
      hehe nie wszystko musi być górnolotną Sztuką, nie wszystko musi być z wyższej pułki, bo jak byśmy odróżniali, że te rzeczy są właśnie takie...
      • Gość: meloman Re: Bajka o Mandarynie - och, wy malkontenci! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.11.05, 01:02
        Kiedy jesty mi smutno, kiedy za oknem pada deszcz - odnajduję na swym dysku
        wystękaną po "angielsku" wyliczankę "Ev`ry Night" - i buzia sama układa mi
        się do szyderczego rechotu.
        Jest z czego....
    • Gość: damian Re: Bajka o Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 01:53
      zgadzam sie ja tez bym nie kupił płty nie wział bym nawet jakby chcieli mi dac
      ja za darmo
      • Gość: antaba Kim jest Mandaryna? IP: *.207.21.murka.net 05.11.05, 11:26
        Kto to jest?
    • Gość: stffn artykuł taki jak gazeta. GÓWNIANY i bez sensu. IP: *.toya.net.pl 05.11.05, 02:05
      ż y g a ć s i ę c h c e
      • Gość: szwet14 Re: artykuł taki jak gazeta. GÓWNIANY i bez sens IP: *.bredband.comhem.se 05.11.05, 03:14
        zrob to przez rz
        • Gość: antaba Re: artykuł taki jak gazeta. GÓWNIANY i bez sens IP: *.207.21.murka.net 05.11.05, 11:24
          Jezuu! Kim jest ta Mandaryna? Gdzie ją można zobaczyć i usłyszeć?
      • Gość: ja BO TO CHYBA ARTYKUŁ SPONSOROWANY ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 20:22
        PEWNIE MENADŻERKA ZASPONSOROWAŁA, ŻEBY GWIAZDA WIŚNIEWSKA LEPIEJ ŚWIECIŁA PO
        POWROCIE Z ZAGARNICZNEGO TURNE!
        TAK NA WYPADEK, GDYBY KTOŚ ZAPOMNIAŁ O NIEJ!
    • Gość: Miś uszatek Re: Bajka o Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:25
      "...Chyba jako pierwsza gwiazda w Polsce przyznałaś się, że powiększyłaś sobie
      biust i że dobrze się z tym czujesz. I jeszcze, że polecasz to tym wszystkim,
      które na to stać. ..."

Pierwszą polską gwiazdą która to przyznała była Anja Orthodox z Closterkeller
    • Gość: adam Re: Bajka o Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:38
      głupia, prymitywna, kiczowata. i kompletnie sobie nie zdaje z tego sprawy. poza
      tym ma brzydkie, sztuczne cycki.
    • Gość: pomarancza Re: Bajka o Mandarynie IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.05, 14:42
      Mandaryna - gwiazda ??? Raczej odpustowy kogucik z powyrywanymi piórkami.
    • Gość: andrzej l. Re: Bajka o Mandarynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:46
      normalnie wzruszyłem się
    • Gość: gramofon Re: Bajka o Mandarynie IP: *.pbern.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 16:17
      i czym się cioto szcycisz że jesteś nadmuchana steropianem
    • Gość: Marko Polo Dlaczego robicie wywiady z beztaleciami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:01
      Oni wam za to placa.Taka Mandaryna,Michal,gwiazda Krzysiu Troll
      Krawczyk,opowiadajac o swoich rozstaniach probuja wzbudzic wspolczucie w
      czytelnikach chociaz te rozstania sa fikcja,zycze im aby tak sie stalo jak
      mowia.Ten stary byk Krawczyk juz kilka razy mial brac slob koscielny ale nie ma
      czasu, tu wspolczucie od moherowych beretow bo jest w ich wieku moherowy
      sklerotyk,nazwalem go tak bo z wywiadu na wywiad zapomina co powiedzial
      wczesniej sklerotyk.
    • Gość: pimpek Nieskomplikowana dziewczyna Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:38
      W sam raz dla mas.
      • Gość: Margaryna Na złość wam dalej będę śpiewać - łooopaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 20:30
        - iiiiiiii poooooowioooozą mnieeeeeeeeee wiiiiindą do nieeeeeeebaaaaaaaaaaa

• Gość: maja Re: Nieskomplikowana dziewczyna Mandaryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 23:16
        Chętnie bym ją przeleciała.
        Na samą myśl mokro się robi...
        • Gość: Roger Re: Nieskomplikowana dziewczyna Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 23:50
          I tak Doda ją już dawno wyautowała i zakasowała. Zegnaj tandetna Mendarynko;))
    • Gość: gó.. smierdzi czym wy sie q....zajmujecie - pudłem ? IP: *.promax.media.pl 06.11.05, 08:15
      przeciez to okropiństwo winno juz byc zatopione w ścieku w mojej oczyszczalni .
      GW -jestes poprostu gazetą pierdus i to taką chlewową
    • jeman Mandaryna w USA !!!!!! 06.11.05, 09:51
      ponoć występuje w podrzędnych lokalach NJ, ale mówią lufa jest...... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka