Gość: waldi Re: Bajka o Mandarynie IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 04.11.05, 15:57 glupia foka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gffhgfh.22 Re: Bajka o Mandarynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:19 ja bym chcial przeczytac tez bajeczke jak mandaryna podbila ameryke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Bajka o Mandarynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:22 bardzo dobrze, popatrzeć na nią bardzo przyjemnie. Ale nie posłuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gffhgfh.22 Re: Bajka o Mandarynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:25 jak jeszcze raz puszcza jej piosenke w radiu to wywale radio :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
zlipa największy sukces 04.11.05, 16:35 to że pani wyzwoliła sie od michała- to jest najwiekszy sukces gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
rock_man Re: największy sukces 04.11.05, 16:47 muzyka Mandaryny to totalne dno, chala i plastik, ale tym wywiadem zmienila moje nastawienie do niej jako osoby. jest normalna, fajna babka, ktora robi to co lubi i zbiera za to kupe kasy. ludzie! gdybyscie nie umieli grac w pilke, ale placono by wam za to zlote gory, to przestalibyscie tylko z tego powodu, ze sie kompromitujecie? ... sa chyba wazniejsze rzeczy, zwlaszcza w tych czasach... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: największy sukces IP: *.bredband.comhem.se 04.11.05, 17:22 czy ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: największy sukces 04.11.05, 17:44 A kiedy w=Mandaryna wystąpi w Klanie?Klan i Mandarynka-Najgorsza tandeta w RP /czy to już ta czwartaRP?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profdocdrhab Re: tak się zdobywa przychylność mediów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:37 należy być miłym i swojskim dla dziennikarzy. Dała się Pani złapać na haczyk hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Bajka o Mandarynie IP: *.sympatico.ca 04.11.05, 18:46 Mandaryna : "Tańczę, śpiewam i z różnych umiejętności, które posiadłam, to wychodzi mi chyba najlepiej. Więc tak prędko ze sceny chyba nie zejdę." O matusienko - ja tej pani w akcji nie widzialam wiec tanca okreslic nie moge, ale slyszalam i to co slyszalam przerazilo mnie.Jak ona uwaza ze spiewanie jest min tym co najlepiej potrafi to strach sie bac. Uwazam ze wyk.piosenki"kazdy spiewac moze...." przez kolege Sthura Jerzego bylo o klase a moze nawet 3 lepsze niz wystepy artystyczne pani Mandaryny Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Bajka o Mandarynie 05.11.05, 10:47 > Uwazam ze wyk.piosenki"kazdy spiewac moze...." przez kolege Sthura Jerzego > bylo o klase a moze nawet 3 lepsze niz wystepy artystyczne pani Mandaryny O "widziałem orła cień" nie wspominając :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekkey Re: Bajka o Mandarynie IP: 213.77.10.* 04.11.05, 18:56 szkoda ze mama oprocz gotowania nie naauczyła cie spiewać ;) ale gotowanie to tez przydatna umiejetnosc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Bajka o Mandarynie IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 19:27 Śpiewać nie potrafi, tańczyć też nie (areobik zwykły; ciekawe, czy zatańczyłaby walca, albo tango), wygląda jak tandetna tipsiara, teledyski ma do d... (techniawa, róż, błysk, Orsay). Czy ona może ludziom patrześ w oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila Mandaryna jest świetna ruchowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:33 nie lubię jej image'u ale doceniam jej pracę i talent. Tylko ten kto tańczy sportowo, zawodowo wie ile trzeba godzin ćwiczyć...siedzący przed telewizorem i wcinający chipsy nie znaja smaku potu spływającego po człowieku na treningach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: Mandaryna jest świetna ruchowo IP: *.devs.futuro.pl 05.11.05, 10:50 buhahahaa.co to za argumetacja?ze sie poci to ma znaczyc ze dobrze tanczy? jest tragiczna ruchowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzma Re: Mandaryna to taka odmiana Dyzmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:38 I nawet o tym nie wie. Smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmiana Re: Mandaryna to taka odmiana Dyzmy... IP: 87.207.80.* 04.11.05, 21:46 A ty jesteś odmianą "człekoksztaltną"?Powątpiewam. Odpowiedz Link Zgłoś
adamesco Re: Bajka o Mandarynie 04.11.05, 21:08 Ja tam widzialem duzo Mandaryn na www.Xlaski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i6or Xavier i Fabienne IP: *.tys29.1000lecie.pl 04.11.05, 22:18 Pretensjonalne aż się rzygać chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroo Re: Xavier i Fabienne i Czerwony łeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 00:00 Śmierdząca tandeta. Szczekanie 18-letniego spaniela czystsze niż jej wokal. Fajans. Badziewie. Kto to kupuje? Chciałbym zobaczyć takiego po_je_ba to dopiero musi być dziwadło!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Setnefer Re: Bajka o Mandarynie IP: *.chello.pl 04.11.05, 22:29 Witam! Ja osobiście nie słucham Mandaryny, bo to muzyka która mi nie pasuje więc trudno mi oceniać wykonanie. Natomiast Marte Wiśniewską znam osobiście, ponieważ pracowałam przez pewien czas w sklepie gdzie ona robiła zakupy. To naprawdę bardzo miła i sympatyczna osoba, jej dzieci są przeurocze. Jak na osobę z taką kasą i sławą wogóle nie jest zarozumiała i wyniosła. Lubię ją bardzo, ale o jej muzyce nie mam pojęcia. Pozdrawiam Cię Marta, powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Bajka o Mandarynie IP: 81.15.226.* 05.11.05, 00:49 hehe nie wszystko musi być górnolotną Sztuką, nie wszystko musi być z wyższej pułki, bo jak byśmy odróżniali, że te rzeczy są właśnie takie... nikt nie zmusza do kupowania, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Bajka o Mandarynie IP: 81.15.226.* 05.11.05, 00:49 hehe nie wszystko musi być górnolotną Sztuką, nie wszystko musi być z wyższej pułki, bo jak byśmy odróżniali, że te rzeczy są właśnie takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: Bajka o Mandarynie - och, wy malkontenci! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.11.05, 01:02 Kiedy jesty mi smutno, kiedy za oknem pada deszcz - odnajduję na swym dysku wystękaną po "angielsku" wyliczankę "Ev`ry Night" - i buzia sama układa mi się do szyderczego rechotu. Jest z czego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Bajka o Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 01:53 zgadzam sie ja tez bym nie kupił płty nie wział bym nawet jakby chcieli mi dac ja za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antaba Kim jest Mandaryna? IP: *.207.21.murka.net 05.11.05, 11:26 Kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stffn artykuł taki jak gazeta. GÓWNIANY i bez sensu. IP: *.toya.net.pl 05.11.05, 02:05 ż y g a ć s i ę c h c e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: artykuł taki jak gazeta. GÓWNIANY i bez sens IP: *.bredband.comhem.se 05.11.05, 03:14 zrob to przez rz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antaba Re: artykuł taki jak gazeta. GÓWNIANY i bez sens IP: *.207.21.murka.net 05.11.05, 11:24 Jezuu! Kim jest ta Mandaryna? Gdzie ją można zobaczyć i usłyszeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja BO TO CHYBA ARTYKUŁ SPONSOROWANY ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 20:22 PEWNIE MENADŻERKA ZASPONSOROWAŁA, ŻEBY GWIAZDA WIŚNIEWSKA LEPIEJ ŚWIECIŁA PO POWROCIE Z ZAGARNICZNEGO TURNE! TAK NA WYPADEK, GDYBY KTOŚ ZAPOMNIAŁ O NIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś uszatek Re: Bajka o Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:25 "...Chyba jako pierwsza gwiazda w Polsce przyznałaś się, że powiększyłaś sobie biust i że dobrze się z tym czujesz. I jeszcze, że polecasz to tym wszystkim, które na to stać. ..." Pierwszą polską gwiazdą która to przyznała była Anja Orthodox z Closterkeller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Bajka o Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:38 głupia, prymitywna, kiczowata. i kompletnie sobie nie zdaje z tego sprawy. poza tym ma brzydkie, sztuczne cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarancza Re: Bajka o Mandarynie IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.05, 14:42 Mandaryna - gwiazda ??? Raczej odpustowy kogucik z powyrywanymi piórkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej l. Re: Bajka o Mandarynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:46 normalnie wzruszyłem się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramofon Re: Bajka o Mandarynie IP: *.pbern.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 16:17 i czym się cioto szcycisz że jesteś nadmuchana steropianem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Polo Dlaczego robicie wywiady z beztaleciami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:01 Oni wam za to placa.Taka Mandaryna,Michal,gwiazda Krzysiu Troll Krawczyk,opowiadajac o swoich rozstaniach probuja wzbudzic wspolczucie w czytelnikach chociaz te rozstania sa fikcja,zycze im aby tak sie stalo jak mowia.Ten stary byk Krawczyk juz kilka razy mial brac slob koscielny ale nie ma czasu, tu wspolczucie od moherowych beretow bo jest w ich wieku moherowy sklerotyk,nazwalem go tak bo z wywiadu na wywiad zapomina co powiedzial wczesniej sklerotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Nieskomplikowana dziewczyna Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:38 W sam raz dla mas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaryna Na złość wam dalej będę śpiewać - łooopaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 20:30 - iiiiiiii poooooowioooozą mnieeeeeeeeee wiiiiindą do nieeeeeeebaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Nieskomplikowana dziewczyna Mandaryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 23:16 Chętnie bym ją przeleciała. Na samą myśl mokro się robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: Nieskomplikowana dziewczyna Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 23:50 I tak Doda ją już dawno wyautowała i zakasowała. Zegnaj tandetna Mendarynko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gó.. smierdzi czym wy sie q....zajmujecie - pudłem ? IP: *.promax.media.pl 06.11.05, 08:15 przeciez to okropiństwo winno juz byc zatopione w ścieku w mojej oczyszczalni . GW -jestes poprostu gazetą pierdus i to taką chlewową Odpowiedz Link Zgłoś
jeman Mandaryna w USA !!!!!! 06.11.05, 09:51 ponoć występuje w podrzędnych lokalach NJ, ale mówią lufa jest...... :-) Odpowiedz Link Zgłoś