Gość: dublin2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:27 Voigt, prezes G+J odwolany do Wiednia!!! Skoncza sie: kopanie w drzwi, rzucanie w ludzi przedmiotami i wrzaski - Wy polskie swinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amarcord Re: Oliver odchodzi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:05 trzeba się było na to nie zgadzać. aż mi sie chce przekląć no. odwaga po czasie Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Oliver odchodzi!!!! 24.11.05, 23:08 oj dublin dublin! nie spodziewalem sie po tobie akurat - jak mozna to bylo znosic i to tolerowac? wszyscy jestescie ubezwlasnowolnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: Oliver odchodzi!!!! 25.11.05, 08:40 eh mialam nadzieje ze chodzi o Janiaka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dublin2 Re: Oliver odchodzi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:49 Ratunku, a kto napisal, ze ja to znosilem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dublin2 Re: Oliver odchodzi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:52 Pressforum mozesz byc spokojny, przytaczam tylko relacje znajomych, ktorzy to niestety znosili. I ja tak samo, jak Wy, bardzo sie dziwilam, jak mozna... Odpowiedz Link Zgłoś