Dodaj do ulubionych

Bardzo dobry dziennikarz wg was?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:46
Dosyć już narzekania i obrzucania błotem. Napiszcie może, kto dla was jest
autorytetem w polskim dziennikarstwie, kogo lubicie, podziwiacie albo
szanujecie.
Ja zacznę - Tomasz Lis - wiem, wiem, będą narzekania i krzyki, ale ja przez
kilka dobrych lat z nim pracowałam i uważam, że wykonał naprawdę dobrą
robotę. Wreszcie ktoś stworzył dobry dziennik poza TV publiczną.

P.S. Nie jestem nim, ani jego żoną ......
Obserwuj wątek
    • zawod.reporter Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 17.01.06, 13:53
      Z calym szacunkiem, ale Tomasz Lis dzienniakrzem byl 10 lat temu. Potem zaczal
      czytac serwisy ui tle wspolnego ma z dziennikarstwem. Ostatnio ma stanowisko
      menedzerskie w telewizji komercyjnej ;)

Zona na pewno nie jestes. Bo ex zona ma wlasne zycie i nie ma w nim Tomasza L.
      Ale moze jestes kims z Wydarzen, czytasz tam serwisy? ;)
    • Gość: ed Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.acn.waw.pl 17.01.06, 14:16
      Sporo by się znalazło, w różnych redakcjach. Moje typy:

Bogdan Rymanowski - twardy, rzeczowy, nie eksponuje swoich prywatnych poglądów
      Wojciech Jagielski - wiedza, warsztat
      Stefan Bratkowski - osobowość, żarliwy pozytywista;)

• Gość: ja Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:21
        Lis, Durczok, bez względu na wszystko i wasze opinie;-)
      • wlodekbar Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 20.01.06, 17:36
        Bratkowski - to samo.
    • Gość: tomu19 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.torun.mm.pl 17.01.06, 14:50
      na pewno Lis
      potem długo długo nic i kolenda-zaleska, sobieniowski, miecugow
      • Gość: były członek PZPR Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.chello.pl 17.01.06, 16:46
        Urban, Koźniewski, Toeplitz, Małachowski, Szczypiorski,Kąkol, Męclewski,
        Stefanowicz, Tumanowicz, Jagielska, Falska, Woźniak, Szyndzielorz, Grad,
        Racławicki i wielu innych.
        • Gość: Wiesio Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.acn.waw.pl 20.01.06, 17:39
          Chryste Panie!

Kąkol, Stefanowicz, Tumanowicz... Jaki ten ostatni miał stopień wojskowy...?

Aaaa, Ty się smiejesz po prostu :D
    • Gość: ccha woda69@wp.pl Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.multico.pl 17.01.06, 16:58
      paru jest:
      miecugow- pierwsza liga, i w telewizji i w prasie
      durczok- moze jak zmieni pracę, to wyjdzie mu tylko na lepsze?
      lis- ale 10. lat temu- zgadzam się całkowicie.
      z piszących-
      paradowska- czego nie mówic, dobra jest. jakaś.
      żakowski- nudziarz ale z jaką klasą. smaczny, konkretny, spokojny.
      najsztub- po prostu jest ciekawy, moge sie zgadzać albo nie, ale zawsze mnie
      interesuje, jego rokita jest bezkonkurencyjny.
      karolina korwin piotrowska- podobaja mi się jej wywyiady w sukcesie, dzieki
      niej przekonałem sie do jarka wałęsy, podobał mi się wojewódzki w jej wydaniu,
      dowaliła równo, szacunek!

• david.locke Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 17.01.06, 17:06
        Czytam Wasze typy i zaczynam watpic w sens nasze pracy.

Janina Pardowska jest stronnicza do bolu. Naparwde tego nie widzicie?

Zakowski - co bede pisal. przypomnijcie sobie jego wywiad dla TVP z Janem
        Kulczykiem przed przesluchaniem przez komisje sledcza.

Durczok - swietnie czyta serwisy. Nic wiecej. Ale naparwde czytac potrafi duzo
        osob.

A teraz ide poczytac genialne reportaze Wojciecha Jagielskiego, a potem upic
        sie z rozpaczy ;)
      • zawod.reporter Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 17.01.06, 17:11
        Gość portalu: ccha woda69@wp.pl napisał(a):

> karolina korwin piotrowska- podobaja mi się jej wywyiady w sukcesie, dzieki
        > niej przekonałem sie do jarka wałęsy, podobał mi się wojewódzki w jej
        wydaniu,
        > dowaliła równo, szacunek!

Hmmm Ciekawe IP: ccha woda69@wp.pl IP: *.multico.pl

Czy przypadkiem Multico nie jest wydawca Sukcesu? A kto tam jest naczelna?
        Ooooo coz za niespodzianka Karolina Korwin Piotrowska.
        Zastanawiam czy to ona sama sobie zrobila dobrze zeby podniesc wlasne ego czy
        ktorys z pracownikow kupil nowy sloiczek z wazelina ;)

Jej wywiady sa cieniutkie jak barszcz. A ona sama dosc kiepska naczelna.
    • Gość: ed Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:19
      MIchnik - umie się dogadać nawet z diabłem i w końcu to on stworzył największy
      dziennik w Polsce od podstaw - to musicie przyznać.
      • Gość: Wiesio Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.acn.waw.pl 20.01.06, 17:40
        Ja się zgadzam. :)
    • dr.szfajcner Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 17.01.06, 22:57
      Gość portalu: Ania napisał(a):

Zaremba, Dębski - rednacz Trybuny,
      podoba mi sie w Lozy Prasowej TVN24
    • margala Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 18.01.06, 08:48

• margala Michał Karnowski 18.01.06, 08:49

cenię go za przenikliwość analiz sceny politycznej.
        • Gość: Przem Moje tytpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:23
          - Wojciech Jagielski - za genialne reportaze;
          - Marcin Woroch - za mobilnosc;
          - Tomasz Sienecki - za pointy;
          - Jerzy Marek Nowakowski - za wiedze;
          - Krzysztof Mroziewicz - za umiejetnosc analitycznego myslenia
          - Piotr Najsztub - za wywiady w Przekroju
      • margala Jacek Sobala 18.01.06, 11:28

Pan redaktor Jacek Sobala prowadzący
        Puls Wieczoru w Telewizji PULS jest dla mnie wzorem rzetelnego dziennikarstwa. Potrafi
        słuchać zaproszonych gości. Jest kulturalny i rzeczowy.

Na tle showmana Lisa i jadowitej Olejnik taki dziennikarz to prawdziwy skarb.
      • margala i Krzysztof Skowroński... i wystarczy 18.01.06, 13:20
        jeszcze dorzucam
        Krzysztofa Skowrońskiego.
        • jarecky.jarecky Piotr Skwiecinski, Bronek Wildstein ludzie z 20.01.06, 15:28
          wlasnym zdaniem ktorzy nie chca mna manipulowac jak Lis czy Zakowski.
        • margala Krzysztof Skowroński 22.01.06, 13:06
          margala napisał:

> jeszcze dorzucam
          > Krzysztofa Skowrońskiego.

zapomniałem, że trochę mi podpadł...
          pierwszy telewizyjny wywiad z nowym prezydentem.
          pierwsze pytanie jakie padło ze strony Skowrońskiego do prezydnta KAczyńśkiego:
          "Jak panu smakuje herbata?"

• michal_mi Teraz moje nominacje 18.01.06, 12:46
      Moje nominacje:
      - Bogdan Rymanowski
      - Jacek Pałasiński
      - Łukasz Grass
      - Justyna Pochanke
      - Grzegorz Miecugow

- Tomasz Sekielski
    • Gość: wokullski Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: 195.136.112.* 18.01.06, 14:19
      Lis-Fakty, Wydarzenia, Co z tą Polska, ksiązki.
      • Gość: df Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:00
        Zauważyliście że wśród wymienionych ludzi są wuefiści, filozofowie, socjolodzy,
        plitolodzy itd. Nie wiem czy oni są dziennikarzami - to raczej prezenterzy -
        propagandyści. Zresztą 80% ludzi których wymieniacie nie jest dziennikarzami bo
        chyba nie można nazwać tak osobnika który ma takie poglądy jak jego pracodawca.
        Przykład to ostatnia dyskusja Pacewicz-Semka. Jeden to tuba propagandowa
        prawicy, drugi liberalnej lewicy. Tylko co to ma wspólnego z dziennikarstwem? To
        są politycy a nie dziennikarze. Zresztą kariera pana Kamińskiego udowadnia ze
        granica miedzy polityką a dziennikarstwem jest bardzo niewielka.
        Jednego z wymienionych tu dziennikarzy znam osobiście bardzo dobrze i powiem
        tylko tyle że warsztatu to chyba uczył się w pracy bo przed jej podjęciem nie
        miał pojęcia bladego o polityce czy dziennikarstwie
        • zawod.reporter Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 18.01.06, 15:31
          Gość portalu: df napisał(a):

to raczej prezenterzy -
          > propagandyści. Zresztą 80% ludzi których wymieniacie nie jest dziennikarzami
          bo
          > chyba nie można nazwać tak osobnika który ma takie poglądy jak jego
          pracodawca.

Z pierwsza czescia zgadzam sie w 100 prcentach. Nie wiem czemu wmylicie
          prezenterow z dziennikarzami.
          Jesyna osoba, ktora zasluguje tu na wyroznienie jest Wojciech jegielski z GW.
          Mistrz wiedzy o azji i kaukazie.

Natomiast to jakie wyksztalcenie maja ci ludzie nie gra zupelnie roli. Zreszta
          najgorsi dziennikarze sa po dziennikarstwie :) Tego zawodu najlepiej uczyc sie
          w praktyce.
          • zawod.reporter Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 18.01.06, 15:36
            Byla juz kiedys podbna dyskusja. Jej efekty byly nastepujace:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=27689160&v=2&s=0
            • Gość: df Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:14
              tyle że jak ktoś nie ma pojęcia o polityce tylko ma obycie przed kamerą,
              mikrofonem itd to sens przyjęcia takiego do pracy jest wiadomy - ma gadac to co
              mu do ucha słuchawką podadzą. To jest prezenter - co by nie powiedzieć konferansjer.
              W TVN24 są naprawdę fajni dziennikarze tylko ich nie widać. Przed chwilą pani
              Tadla czekała z zadaniem pytania najwyraźniej czekajac na podpowiedź - i tak
              jest ze wszystkim.
              U dziennikarzy nie znoszę tego besserwiserstwa w którym najjaskrawiej prezentuje
              sie niejaki Stasiński, Semka, Pacewicz. Tak , my zawsze mamy racje tylko
              dlaczego "do kroćset" tak bardzo sie różnimy. Filozof, logik pewnie
              powiedzieliby tak:jeśłi oni aż tak się różnia to
              a)albo nie ma prawdy na swiecie
              b)albo panowie kłamią
              c) albo nie wiedzą o czym mówią
              No innych moliwości odpowiedzi na pytanie dlaczego ponoć światli ludzie tak
              różnią się w ocenie rzeczywistości. Niech wiec mit o niezależnym dziennikarstwie
              przestanie mamić umysły tego biednego narodu który niedługo po armii złodziei
              polityków będzie miała armię dziennikarzy - wspólników złodziei. Bo de facto
              większość dziennikarzy jest organami prasowymi, medialnymi poszczególnych
              partii. No chyba ślepy nie dostrzeże apolityczności Wildsteina, Semki,
              Pacewicza, Stasińskiego, Wrońskiego, Pochanke, .......
              Na dodatek teraz sensację robią jakby w polsce wylądowało ufo a kaczory okazały
              się być marsjanami. Po prostu brak umiaru we wszystkim.
          • stryj.pepin Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 23.01.06, 16:54
            zawod.reporter napisał:

> Jesyna osoba, ktora zasluguje tu na wyroznienie jest Wojciech jegielski z GW.
            > Mistrz wiedzy o azji i kaukazie.

Jeżeli nie zauważyłeś skazy na nieskalanym obliczu W.J., to polecam lekturę
            recenzji Jego ostatniej książki "Dobre miejsce do umierania" pióra Krystyny
            Kurczab-Redlich w październikowym wydaniu "Nowych Książek".

Pozdrowienia od stryja.
            • zawod.reporter Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 23.01.06, 17:29
              stryj.pepin napisał:

> > Jeżeli nie zauważyłeś skazy na nieskalanym obliczu W.J., to polecam lekturę
              > recenzji Jego ostatniej książki "Dobre miejsce do umierania" pióra Krystyny
              > Kurczab-Redlich w październikowym wydaniu "Nowych Książek".

Widzisz Stryju
              Recenzji jeszcze nie czytalem, ale postram sie nadrobic ten blad.
              Tyle, ze jesli wlasnie na podstawie tej recenzji twierdzisz, ze "Dobre miejsce
              do umierania" jest ostatnia ksiazka Jagielskiego to czytanie dzielka Krystyny
              Kurczab Redlinskiej nie ma sensu.
              "Dobre miejsce do umierania" jest bowiem PIERWSZA ksiazka WJ bodajze z 1996
              roku. Teraz wyszlo jej wznowienie, ksiazke nieco tylko rozszerzono.
              Mialem przyjemnosc kiedys pracowac z K. K-R i choc ona tez jest dobra to jednak
              opowiedziala sie jednoznacznie po stronie Czeczenskiej i nie wiem czy zawsze
              jest obiektywna.

Pozdrowienia od reportera ;)

• stryj.pepin Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 23.01.06, 18:04
                Mój błąd, że księga wznowiona. Co do obiektywizmu K.K.-R. to jest go w recenzji
                sporo: a za takowy uznaję mnogość faktów, o których w tekście mowa. Polecam
                lekturę wskazanych "N.K.", chociaż nie należy do przyjemnych. Dla przeciwwagi -
                w tym samym numerze wywiad z Jagielskim :)) i zdjęcia autora na okładkach.
                Pozdrawiam --

• rachela180 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 18.01.06, 16:09
      Jacek Sobala - kiedyś fenomenalny w TOK FM, dziś fenomenalny w TV Puls, a
      prywatnie cudowny człowiek :)
      Piotr "Lenin" Lisiewicz - wariat i szaleniec z nieprawdopodobnym piórem, a co
      za fantazja!
      Wojciech Jagielski - ze zrozumiałych względów.
      Bogdan Rymanowski - profesjonalizm, profesjonalizm, profesjonalizm. Nawet jego
      spinki do mankietów są profesjonalne.

...natomiast nie toleruję:
      Janiny Paradowskiej!
      Tomasza Lisa
      Jacka Żakowskiego
      Justyny Pochanke.
    • Gość: bez_beretu Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: 212.160.143.* 18.01.06, 16:50
      1. Sekielski i Morozowski
      2. Miecugow
      3. Pochanke
      4. Rymanowski
      • polsat1 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 19.01.06, 13:19
        Tylko nie Morozowski. To chodząco-siedząca tragedia kreująca się na gwiazdę.
        Cały czas w cieniu Sekielskiego.

Rymanowski bezbarwny.
        Pochanke i jej ciągłe, bolutnie nienturalne akcentowanie słów mnie dobija.

Na tym tle pozytywnie wyróżnia się Miecugow. Facet z klasą i wiedzą, w dodatku
        ciekawy zproszonych do programu gości. A to w zalewie telewizyjnej beznadziei
        już coś.
    • polsat1 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 19.01.06, 13:27
      Lubie Rybińskiego za trzeźwe spojrzenie i chłodną ocenę rzeczywistości. Cenię
      Zarembę za wiedzę i krytycyzm. Nie lubię telewizyjnych gwiazd. To prezenterzy
      nie dziennikarze. Słowa uznania bardziej należą się żurnalistom będącym w cieniu
      tzw. gwiazd - reportażystom, którzy faktycznie robią coś zgodnego z misją
      dziennikarską.

Lis - to nie to co kiedyś. Bywało znacznie lepiej.

A tak w ogóle to brakuje autorytetów w tym zawodzie. Choć patrząc na robotę
      Jagielskiego...

Wiedza, wiedza drodzy państwo, krytycyzm, obiektywizm, ciekawość świata i ludzi,
      zaangażowanie - tak rodzi się autorytet. Ale do tego droga długa i daleka.
      • rachela180 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 19.01.06, 13:48
        Ryba jest OK! :)
    • braineater Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 19.01.06, 14:30
      Igor T. Miecik - Polityka - za genialny słuch językowy i umiejętność pisania o
      tematach społecznych, bez rzygania miłosierdziem po wszystkich.
      Jacek H. Bader - GW - po pierwsze za stareńkie Rowerem przez Rosję i nowe
      Rowerem przez Chiny, po drugie za opisywanie miejskiego zaszczucia w
      metropoliach
      Mariusz Szczygieł - a gdzie on nie pisał:) - ale gdziekolwiek pisze, tworzy
      teksty lekkie, pasjonujące, przyblizajace dziwne zjawiska społeczno-kulturalne
      naszych południowych sąsiadów.
      Wstyd, ale nie pamiętam jak facet się nazywa, z hiszpańska tak jakoś -
      Przekrój - za artykuły o sztuce, w prosty sposób omawiające i propagujące
      zjawiska raczej kontrowersyjne. Zdecydowanie wole jego niz Szarzyńskiego.

a z klasyków oczywiście Kisiel, Kałużyński, Toeplitz i Słonimski.
      a i byłbym jeszcze zapomniał o Tochmanie i Jagielskim, ale oni dobrzy, to chyba
      dopiero bedą - na razie sa rewelacyjni stylistycznie i kompletnie nietrafieni
      jak dla mnie tematycznie:)

A w telewizji to ja raczej widuje kukiełki niż dziennikarzy.

P:)
      • polsat1 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 19.01.06, 15:08
        Jacek H. Bader, zgadzam się faktycznie :-) Dodałbym jeszcze Barbarę Pietkiewicz
        - za unikalną w mediach "literackość" i przywiązanie do higieny językowej.
      • Gość: agent cooper Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.chello.pl 19.01.06, 15:10
        Rachelo,
        grasz na giełdzie?
        • rachela180 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 19.01.06, 17:45
          Czemu pytasz?
    • Gość: Pokrak Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:19
      Wojtek Czuchnowski
      • Gość: agent cooper Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.chello.pl 19.01.06, 19:18
        Bo albo jest inna rachela na giełdzie, albo to ty?
        • rachela180 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 20.01.06, 15:43
          Nie mam nic wspólnego z giełdą. Ta, o której piszesz, to podróbka ;)
    • dior-ka Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 21.01.06, 11:59
      Sekielski ma pazur, podoba mi sie. Sianecki tez ok.

• Gość: ja Uff.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:21
        No to dobrze, że wymieniacie parę nazwisk, bo na tym forum są ludzie, którzy
        tylko wylewają żółć. Dziennikarze=frustraci?
        Poza tym po cholerę czytają forum gw, skoro nie uznają samej gw i ją obsmarowują?
    • Gość: T-800 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.01.06, 17:55
      Olejnik, Wildstein, Rolicki.
      • wlodekbar Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 22.01.06, 18:01
        A wg mnie Rolicki BYL bdb dziennikarzem.
        • Gość: T-800 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.01.06, 22:02
          A według mnie jest. No i jeszcze Rybiński.
          • rachela180 Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 23.01.06, 15:46
            Wildstein - wspaniały, a Rolicki... ma poglądy, z którymi się nie zgadzam, ale
            on zawsze jest życzliwy w stosunku do prawicowych interlokutorów :) lubie go :)
    • Gość: elle Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.it-net.pl 24.01.06, 20:52
      Tylko nie Lis!
      • margala Tylko nie Lis! 31.01.06, 16:09
        Lis to antyPiSowski propagandysta.
        • Gość: autor telewizyjni... IP: *.aster.pl 31.01.06, 18:35
          (TVN) miecugow, (TVP) skowronski, turski,gorecki (Polsat)-Michalak odpowiada mi
          ich wywazony taki mniej emocjanalny sposob analizowania rzeczywistosci.
          • polsat1 Re: telewizyjni... 02.02.06, 16:40
            Tak. Przy Skowrońskim można usnąć.
            • krzys111 Re: telewizyjni... 04.02.06, 10:26
              szczegolnie jak sie go nie slucha ;-) Skowronski jest Ok, mnie tez malo
              odpowiada model agresywnego dziennikarstwa, wole jak ktos spokojnie argumnetuje
              niz krzyczy na mnie z ekranu.
          • Gość: marysia Re: telewizyjni... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.02.06, 15:04
            Boże jak może sie komus podobac to co robi Miecugow. Szyderca, nieobiektywny ,
            manipulujacy w Szkle Kontaktowym. Straszne.
      • Gość: klecik Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:40
        Tylko nie Szczygieł! Tylko nie Lis! Lis madrzejszy od Szczygła ale jeszcze
        bardziej ulizany.
        W Wyborczej są ok Jacek Hugo Bader i Wojtek Jagielski, kiedyś był niezły Wojtek
        Tochman ale juz przepadł.
        Poza Wyborcza Janina Paradowska (klasa!) i Piotr Njsztub (szok i ciekawy).
        • Gość: rob Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:22
          Dlaczego Tochman przepadł? Ostatnio czytalem w GW jego wstrząsający reportaż.
          Nikt inny tak pisać nie potrafi. Pozdrawiam
    • Gość: alT Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:36
      Ludzie, o czym wy mówicie? Opamietajcie się. To są dziennikarze???
      • Gość: ... Mikołaj Kunica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:54
        Świetnie montuje swoje materiały. Plus za zwięzłość.
    • latinbrand Re: Bardzo dobry dziennikarz wg was? 21.02.06, 19:24
      Z GW: Jagielski, Hugo-Bader i Wlodzimierz Kalicki. Za sportowe teksty cenilam
      tez Michala Pola, szkoda ze przeszedl do Nowego Dnia.

W TVN: Rymanowski i Mlodkowski.

A takze Ewa Drzyzga, ale za czasow RMF.
    • menthos1 Lis sprzedał się Polskapresse 22.02.06, 18:30
      i Pisze teraz płomienne felietony antypisowskie . Ciekawe czemu Polskapresse
      nie lubi PiS?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka