Gość: sierżant IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 18.01.06, 10:06 Szkoda że nie będzie Shahrukh Khana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krociech Stolica Tatr IP: *.sm-rozstaje.pl 18.01.06, 10:12 zagra indyjskie zadupie. NOBILITACJA, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Stolica Tatr 18.01.06, 12:16 Owo "indyjskie zadupie", czyli Kaszmir, uchodzi za najpiekniejsze gory na swiecie. Seszele tez zadupie??? Gość portalu: Krociech napisał(a): > zagra indyjskie zadupie. NOBILITACJA, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 18.01.06, 10:15 "Czasem słońce, czasem deszcz" oglądało nawet 2 miliardy osób na całym świecie z czego połowa to hindusi :) ale badz co badz wynik niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz 2 miliardy osób na całym świecie 18.01.06, 10:31 "2 miliardy osób na całym świecie" - jasne. Z czego tylko jakieś 1,95 mld w samych Indiach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniszcza Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.185.jawnet.pl 18.01.06, 10:46 uwielbiam tatry i hinduskie filmy :) bardzo sie ciesze. Prosze o szybka premierę w kinie i na dvd. Na pewno dvd bedzie moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris [...] 19.01.06, 01:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieskza Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:57 Oglądałam "Czasem słońce czasem deszcz" - film super, niepowtarzalny klimat. Dobrze, że u nas kręcą - przyjadą, zostawią kasę, zatrudnią ludzi, pokażą kawałek Polski - może jakiś turysta nas odwiedzi - co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienny Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.supernet.pl 18.01.06, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.d Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.supernet.pl 18.01.06, 14:12 > pokażą kawałek Polski - może jakiś turysta nas odwiedzi - co w tym złego? dziekuje za poprawe humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.06, 01:44 Nareszcie madra wypowiedz, kazdy sposob promocji jest dobry i zawsze sie w jakis sposob oplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.geod.agh.edu.pl 18.01.06, 14:28 A czy Dyrekcja Tatrzańskiego Parku Narodowego została o tym pomysle powiadomiona i czy realizatorzy filmu uzyskali odpowiednie zgody? Które schronisko zostanie tym razem wysadzone w powietrze, jak kiedyś przemiły bar na Pisanej, w Dol. Kościeliskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir 18.01.06, 14:40 Gość portalu: x napisał(a): > A czy Dyrekcja Tatrzańskiego Parku Narodowego została o tym pomysle > powiadomiona i czy realizatorzy filmu uzyskali odpowiednie zgody? Które > schronisko zostanie tym razem wysadzone w powietrze, jak kiedyś przemiły bar > na Pisanej, w Dol. Kościeliskiej? Istny najazd - aż 40 osób. Jak nic zadepczą Tatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:17 Zgadzam sie straszna szkoda;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
b5r Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir 18.01.06, 19:38 To cale bollywood to jedno wielkie oszustwo! wszystko krecone nie u nich, teraz znalezli sobie polskie Tatry. Moze lepiej gdyby Tatry nadal graly Tatry a nie sluzyly tym glupim filmom. Od dziennikarzy nalezy wymagac chocby jakis komentarzy do tych "dziel " , aby padajace z zachwytu mlode polskie dziewczyny wiedzialy jak wyglada naprawde raj hinduskich kobiet!!!A od Tatr wara! Goralu , czy ci nie zal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femmefatale Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.01.06, 21:13 zgadzam się, iż powinien tam grać Shah Rukh Khan! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 02:21 Oglądałem "Czasem słońce czasem deszcz". Od tego czasu odstawiłem narkotyki i zamieniłem je na kino hinduskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sudnih Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.server.ntli.net 19.01.06, 09:41 Ja po takich filmach to raczej sięgam po narkotyki. Niech nikomu nie przyjdzie do głowy naśladowanie stylu hinduskich filmów.Wystarczy, że dreczą mnie telenowele, jakiejkolwiek produkcji. Bollywood to tandeta począwszy od nazwy (coś mi jakby przypomina) a na treści filmów, z których KARZDY jest o tym samym, skonczywszy.Jak ktoś się zachwyca hinduską "kulturą" to zapraszam do Anglii.Pobyt wśród nich brutalnie pozbawi was złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravs Re: Bollywood: Tatry zagrają Kaszmir IP: *.salwator.net 19.01.06, 10:32 mysle, ze przyklad londynskiej diaspory nie jest koniecznie odpowiedni. to tak jakby zaprosic kogos na greenpoint, zeby poznal kulture polska. mysle, ze szybko by sie zniechecil, chociaz sa amerykanie, ktorym sie ten folklor podoba na zasadzie egzotyki. zeby sczaic o co chodzi z ich filmami zapraszam raczej do bombaju na najmniej rok. wtedy sie zrozumie, czemu te filmy sa tak popularne i czemu miliony ludzi tym zyja tworzac z aktorow panteon quasi-bogow. zachodnia popkultura radzi sobie z misja tworzenia konsumentow i wyznawcow symboli, popkultura w indiach tworzy nowy system wierzenia. symptom ekstremalny, wyjatkiem ktory potwierdzi regule jest chociazby fakt, ze w indiach jest kilka swiatyn (tak, swiatyn) a. bacchana. Odpowiedz Link Zgłoś