Gość: temporythm IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.06, 22:41 Pieśń? To chyba archaizm hie hie ;) Powodzenia chłopaki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igraszka Re: Raperski hymn gejów IP: *.catv.net.pl 06.03.06, 23:14 Pierwsza parada to się odbyła 1 maja 2001! Potem w 2002 i 2003. Dopiero w 2004 Kaczor podniósł raban, że już nie da zezwolenia (rok wcześniej zezwolił na paradę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżejms błąd Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 09:54 8-D))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdn to jest żałosne.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:42 Parada równości...? jakiej równości... nigdy nie będzie równości, wszystko poprzestawiane do góry nogami, niedługo oficjalną religią będzie satanizm, prezydentem gej(chciałbym uzyć innego slowa, ale sie powstrzymam, jakby co to chodzi mi o jedną z części roweru:)...Co się dzieje z tym światem...wszystkie zasady upadają. Wiem, że są ludzie którzy myślą podobnie jak ja, mam też nadzieję, że będą też w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: to jest żałosne.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:06 > to jest żałosne.......... Masz rację, twoja wypowiedź jest żałosna. > Parada równości...? jakiej równości... nigdy nie będzie równości Owszem, będzie, kiedy tacy osobnicy jak Ty zostaną wyeliminowani w drodze naturalnej selekcji > Co się dzieje z tym światem...wszystkie zasady upadają. Powinieneś urodzić się conajmniej 500 lat temu. Wtedy Twoje zasady z pewnością by nie upadły. Poskarż się księdzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))))) Re: to jest żałosne.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:23 > > Parada równości...? jakiej równości... nigdy nie będzie równości > Owszem, będzie, kiedy tacy osobnicy jak Ty zostaną wyeliminowani w drodze > naturalnej selekcji Tee, wróc sie synu do szkoły na biologię :)) Od kiedy to z parki dwóch samców lub dwóch samiczek będzie potomstwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay_killer [...] IP: *.aster.pl 07.03.06, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Sam wroc do szkoly, synek. Na pewno znajdziesz odp 08.03.06, 00:20 Sam wroc do szkoly, synek. Na pewno znajdziesz odpowiedz na twoje pytanie. Ale lepiej idz do lekarza, bo z fobii mozna sie wyleczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: to jest żałosne.......... IP: *.aster.pl 07.03.06, 14:38 kup sobie wkładki higieniczne, i zbadaj czy nie masz juz raka odbytu, misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: to jest żałosne.......... IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 07.03.06, 23:57 Wątpię, żeby któryś z raperów zgodził się to zrobić. A co do hymnu, to myślę, że to głupi pomysł. To tak jakby heteroseksualiści też nagrali sobie hymn. Ale wtedy to pewnie byłby brak tolerancji, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: to jest żałosne.......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.06, 18:47 Pomysł jest zdeczka głupi, taj jak twój post. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Pomysl jest super. Trzeba walczyc wszystkimi cywil 08.03.06, 00:23 Pomysl jest super. Trzeba walczyc wszystkimi cywilizowanymi srodkami o rownosc, respekt i wolnosc kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarooo "Pedał Power" , "Krzywa Siła", "Bratowsad" IP: *.spray.net.pl 08.03.06, 01:01 Wyrzutniami kaszy i miotaczami pleśni proponuję walczyć. Pomysł piosenki jest rzeczywiście super. Teraz odśpiewanie pedalskiego hymnu bedzie atrakcją każdej prywatki. Pomysl jest super. Trzeba walczyc wszystkimi cywilizowanymi srodkami o rownosc, > > respekt i wolnosc kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOP78 Re: to jest żałosne.......... IP: *.biol.uni.lodz.pl 07.03.06, 13:51 Koniecznie muszą się afiszować ze swoją chorobą? Dlaczego nie powstał rap chorych na migrenę lub zapalenie stawów? A co z chorymi na schizofrenię i inne temu podobne. Chorują, ale nie rapują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: to jest żałosne.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:30 > Koniecznie muszą się afiszować ze swoją chorobą? Dlaczego nie powstał rap > chorych na migrenę lub zapalenie stawów? A co z chorymi na schizofrenię i inne > temu podobne. Chorują, ale nie rapują. chorzy na schizofremi robili rap :D tzn chory o mowa tu o sp. Mag Magiku i byl najlpeszy rap w polsce.... ktory juz niegdy nie wroci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igraszka Monopol na rap? IP: *.catv.net.pl 07.03.06, 20:28 A to ktoś ma monopol na rap? A ktoś inny na disko-polo? A jeszcze kto inny na pop? Niektóry wypowiedzi mnie szokują, a mówi się, że muzyka łagodzi obyczaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: to jest żałosne.......... IP: *.bannet.com.pl 07.03.06, 23:40 niech się biorą do pracy anie pokazywanie że są wybrani razm zJarugą i pań z SLD. Za komunę na dzień kobiet przyjmowały kwiaty od swych I sakretarzy, a teraz się buntują. Myślę że nie ma kto im dawać kwiaty i właśnie ten bunt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locke Re: to jest żałosne.......... IP: *.Red-217-125-98.staticIP.rima-tde.net 07.03.06, 18:13 no racja...jednym z takich ktorzy tak mysleli byl A.Hitler.Nienawidzil rownierz czarnych i zydow.Brzydze sie ograniczonymi ludzmi,ten swiat teraz stoi na glowie,bo sa ludzie,ktorzy nadal mysla w ten sposob.ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KML Re: Raperski hymn gejów IP: *.crowley.pl 08.03.06, 21:47 A myślałem że w tym kraju już nic mnie nie zaskoczy. W pełni popieram MCK87' rap to kultura która jest w tej chwili popularna ale wykorzystywanie jej do promowania pedalstwa to już grrrrrrruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorgal Re: Raperski hymn gejów IP: *.um.katowice.pl 07.03.06, 09:57 już widzę kolejkę raperów palących się żeby rapować czyjś tekst... niezależnie od tematu piosenki dla każdego mającego elementarną wiedzę na temat kultury hh to zwykły kwas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scnab Re: Raperski hymn gejów IP: *.chello.pl 07.03.06, 10:00 Ktoś kto nawet by się zgodził wie,że bedzie potem gnojony.Radyjo ma swoje ``niech coś tam sztandary błękitne..`` to i niech mają geje,a co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izajasz 3:9 Re: Raperski hymn gejów IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.06, 10:19 Postawa oblicza ich świadczy przeciwko nim; grzech swój, jako Sodomczycy, opowiadają, a nie tają go. Biada duszy ich! albowiem sami na się złe przywodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
saalo Re: Raperski hymn gejów 07.03.06, 10:29 izajasz zmartwychwastał??? he he dobre w artykule jest błąd, pierwsza parada była 5 lat temu, i to była wesoła parada, nie było jeszcze wtedy wszechpolakow, dacie wiare? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz0f12 [...] IP: 62.181.169.* 07.03.06, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz0f12 Re: Raperski hymn gejów IP: 62.181.169.* 07.03.06, 12:05 Gazyeta wyciela moj watek. Bardzo niemile. Nie lubia prawdziwej sztuki. Btw. w moim wykasowanym poscie spreparowalem gajowski hymn w konwencji rap. Kilka osob odpisalo. W skrocie opisalem piekno milosci mesko-meskiej, np. nacieranie olejkami, milosc w kroplach deszczu (pieknego slonecznego koloru), etc. gazyeta mnie nie lubiiii, buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Raperski hymn gejów IP: *.aster.pl 07.03.06, 12:08 wrzuc tekst jeszcze raz 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandi Re: Raperski hymn gejów IP: *.e-wro.net.pl 07.03.06, 16:33 ja też Cię nie lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PFK_Kompany Mam kandydatoow IP: 192.193.245.* 07.03.06, 10:47 MeZo, Ascetoholix, Doniu, Lerek, 18L....on napewno to zaspiewaja - kwestja KA$Y !!! Za banknoty zrobia wszystko (i wszystkim :P) Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Mam kandydatoow 07.03.06, 11:09 Zdjae sie ze nie musza daleko szukac, Afrokolektyw mial chyba kawalek taki o gejach ;) A co do wymienionych kapel, jestem pewien ze zaspiewaja wszystko o co ich sie poprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid tylko TEDE IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.03.06, 11:19 Tede sie nada, zrobi fajne wideo z chlopakami w cisnych majtkach i bedzie z nimi baunsowal i sie lansowal jak lubi on i jego ciepli przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał roman Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:49 'm Scatman!!! Chyba cię kocham,ale tego nie rozumiesz bo ty chyba nic do mnie nie czujesz. Mur między nami jest tak wysoki, nie można go obejść ani przeskoczyć - bariera psychiczna zbudowana przez ludzi, którzy chyba nigdy tego nie czuli! Nie wiem co robić, gdy jesteś blisko. Powiedzieć ci o tym, czy siedzieć cicho? Mam nadzieję że to kiedyś wyczujesz, spojrzysz na mnie i wreszcie zrozumiesz. Powiem ci wtedy jak bardzo cię kocham. Nie będę się czuł jak skończony idiota. Przy tobie się czuję naprawdę bardzo dobrze, już nie będę miał nigdy złych wspomnień. Stara rana w sercu juz się prawie zagoiła I wiem że ty byś mnie nigdy tak nie zraniła. jesteś inna niż wszystkie dziewczyny, i dlatego cię tak bardzo Misiu lubimy!!! Ja jednak ciebie lubię najbardziej. Kocham cię bardzo,mówię poważnie. Twoje imię brzmi tak wspaniale, kocham cię mój silny Romanie! To nieprawda co mówią, że jesteś pedałem, i tak im wszystkim nigdy nie ufałem. Wspaniała z ciebie Romanie dziewczyna, lubię smak jaki ma twoja ślina. Najbardziej lubię, gdy wracasz z pola. Wtedy jesteś tak ładnie spocona. Lubię zapach, jak się trzy dni nie myjesz i potem mnie brutalu bierzesz na siłę. Kocham twój przedziałek i twoje pejsy! Uwielbiam twe wspaniałe żółte zęby! Ciebie tylko tak mocno kocham! Tobie nie przeszkadza to że nie mam oka! Gdy pierwszy raz w szamboleju mnie ujrzałeś z radości na mój widok aż się zje!bałeś. Ref: Kocham ciebie ty mój prosiaczku! Moje słonko!Mój mały wachlaczku! Kocham ciebie ty mój buraczku, moja jarzębinko,mój mały robaczku... Wiedziałem że będzie z nas dobrana para, ja lubię fiołki a ty tulipany. W twoje urodziny osrałem cię jak spałeś obudziłeś się wtedy i tak ładnie rozśmiałeś. Raz tylko chyba byłes na mnie zły. Wyj!ebałeś mi z bani, bo nie otworzyłem ci drzwi. Lubię z tobą oglądać zachód słońca. Siedzimy wtedy na skurw!iałej łące. Patrzymy na siebie i mocno przytulamy, a wokół nas tylko żaby i bociany... Próbował mi cię odbić Kazimierz Wichura, zajebałem sztachetą tego głupiego ch..a! Jesteś mój i tylko mój! Nie odbierze mi już ciebie żaden głupi ch!uj! Mielone ku!rwa! Ref: Kocham ciebie mój ty prosiaczku, moje słonko,mój mały warchlaczku! Kocham ciebie ty mój buraczku, moja jarzębinko,mój mały robaczku... O kur!wa... Flamingo ku!rwa! Gdzie jest Roman, do ch!uja?! copyright: nagły atak spawacz. respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz0f12 Re: Raperski hymn gejów IP: 62.181.169.* 07.03.06, 11:51 Respetcka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał roman Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:56 przeczytalem z nieukrywanym wzruszeniem powyzszy tekst tej pieknej piosenki i stwierdzilem z zaskoczeniem, jak daleko koresponduje on z przeslaniem oskarowego hitu tego roku 'brokeback mountain'. mysle nawet, ze ta piosenka idealnie pasowalaby do koncowych napisow w tym filmie. naprawde bylo to glebokie, prawie mistyczne przezycie duchowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Raperski hymn gejów IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 07.03.06, 18:55 nie zle sie wczuwasz w te klimaty, test chyba napisany w oparciu o wlasne doswiadczenia. pozdrow romana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomysł Re: Raperski hymn gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:52 Utworek do którego podałeś libretto jest na emułku a tu inna propozycja i to po angielsku bo my juz w globalnej wiosce, wiec (oczywiscie modyfikujac teledysk...;p) gotowiec dla pomyslodawcow ;) 209.164.41.215/legacy/Upload/do_you_take_it.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPAK Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:53 TAK< TAK popieram - wyrecytować tekst powinni mezo, peja i wwo nadają się genialnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRICK MEZO, PEJA i WWO - nadają się genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.. Raczej house lub disco pownni zrobic... IP: *.imagemerchant.pl / 217.153.45.* 07.03.06, 11:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:01 jeszcze niedawno mówiło się o marszach równości, a teraz znowu mówi się - parady. to chyba dwie bardzo różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Raperski hymn gejów IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.03.06, 12:28 Od kiedy rap to muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Rap???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:37 Chyba raczej disco :)))) Biorąc pod uwagę lata 70-te :)))) I założe sie, że Parade będą chcieli zrobić... w Boże Ciało :)) O co będzie tradycyjnie wielki wrzask! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atuskr Przecież rap to gejowska muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:54 zawsze nia byla i bedzie, wiec nie rozumiem tego artykulu o co tyle krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz kto to zaspiewa sie troche skompromituje .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.06, 14:18 bedą smiechy heheheh odrazu zostanie okrzykniety pedałem i juz nie bedzie miał odwrotu heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srebrny Re: Raperski hymn gejów IP: *.man.polbox.pl 07.03.06, 15:28 Koleś twierdzi, ze rap wpada w ucho. Staczamy się na dno. Pozatym pomysł na hymn nie jest zły. Możnaby to w ciekawą formę ubrać. Tylko dlaczego rap, styl który brzmi dobrze tylko za oceanem, tam gdzie powstał. Źle że geje mają sie kojarzyć z rapem. skąd ten pomysł z rapem ? Jak słyszę tych wszystkich polsich nieszczęśników z blokowisk to płakać się chcę. Podróby nieudolne murzyniątek z Noeego jorku. Rap to nir jest muzyka polska. Nie mówię że ma być to polka albo mazurek, ale jakieś klimaty alternatywne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp3 Ależ jest już mnóstwo świetnych piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:13 nagranych przez zespoły lub artystów homo- lub prohomoseksualnych: Queen, Frankie Goes To Hollywood ("Power of Love" - każdy zna...), Erasure, Culture Club, Communards, Bronski Beat a może i nawet sam Michael Jackson... Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Ależ jest już mnóstwo świetnych piosenek 07.03.06, 17:00 Uaaaaaj em ci ej! To je dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Raperski hymn gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 17:00 A ja myslałem że "We are the champions" zespołu Queen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Marian Raperski hymn gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:14 Nie lubie hiphop`u, ale to jus zprzesada, ludzie czy wyście ogłupieli?? Równie dobrze można było napisac utwór na orkiestre i tak to nic nieda, a tylko narazicie sie na niepotrzebne wygwyzdy... To jest moje osobiste zdanie na ten temat i nikt sie z nim zgadza niemusi!! Także odradzam to jak tylko moge (a moge niezawiele), takze jeszcze raz pomyslcie nad tym, bo przecież symfonie też są fajne, albo discopolo ;) kładniam sie w Pas Lord Marian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim proponuje aby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:18 ...Kazia Szczuka ladnie wyseplenila ten tekst! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulo Re: proponuje aby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:38 Mama prosila bym sie z toba nie spotykal Kazik zaspiewal juz kiedys pisoenke o pedalach. Mogliby ja wykorzystac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david 69 oto pierwsza zwrotka !!! IP: *.futuro.pl 07.03.06, 18:00 raz dwa trzy wyjmij kielbaske i dolącz do gry cztery pięć sześć ugryzę cię w jajko bo nie mam co jeść siedem osiem dziewięć złap mnie za mosznę, przełam swą niechęć dziesieć jedenaście dwanaście zrób małą przyjemność koledze pederaście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: oto pierwsza zwrotka !!! IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 07.03.06, 18:45 eh te twoje fantazje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Defender Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:10 Śmierdziele won od rapu. Nagrajcie coś z Mezem i Verbą,ale won od rapu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Raperski hymn gejów IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 07.03.06, 20:15 kochanie nie denerwuj sie tak, bo se dresy zaslinisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Czy geje to pederaści? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.03.06, 20:01 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxistrant Hymn ksiedza -pedofila! IP: 152.75.60.* 07.03.06, 20:15 Nie ma to jak chlopcy mlodzi im to przeciez nie zaszkodzi, nic ja na to nie poradze, zaraz mu pod komze wsadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Raperski hymn gejów IP: *.catv.net.pl 07.03.06, 20:04 Super, proponuję też jakiś pictorial kapeli w magazynie "Ślizg" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś