Dodaj do ulubionych

Raperski hymn gejów

IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.06, 22:41
Pieśń? To chyba archaizm hie hie ;) Powodzenia chłopaki!!
Obserwuj wątek
    • Gość: igraszka Re: Raperski hymn gejów IP: *.catv.net.pl 06.03.06, 23:14
      Pierwsza parada to się odbyła 1 maja 2001! Potem w 2002 i 2003. Dopiero w 2004
      Kaczor podniósł raban, że już nie da zezwolenia (rok wcześniej zezwolił na
      paradę).
      • Gość: dżejms błąd Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 09:54
        8-D)))))))))))))))))
      • Gość: gdn to jest żałosne.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:42
        Parada równości...? jakiej równości... nigdy nie będzie równości, wszystko
        poprzestawiane do góry nogami, niedługo oficjalną religią będzie satanizm,
        prezydentem gej(chciałbym uzyć innego slowa, ale sie powstrzymam, jakby co to
        chodzi mi o jedną z części roweru:)...Co się dzieje z tym światem...wszystkie
        zasady upadają. Wiem, że są ludzie którzy myślą podobnie jak ja, mam też
        nadzieję, że będą też w przyszłości.
        • Gość: skeezy Re: to jest żałosne.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:06
          > to jest żałosne..........
          Masz rację, twoja wypowiedź jest żałosna.

> Parada równości...? jakiej równości... nigdy nie będzie równości
          Owszem, będzie, kiedy tacy osobnicy jak Ty zostaną wyeliminowani w drodze
          naturalnej selekcji

> Co się dzieje z tym światem...wszystkie zasady upadają.
          Powinieneś urodzić się conajmniej 500 lat temu. Wtedy Twoje zasady z pewnością
          by nie upadły.
          Poskarż się księdzu...
          • Gość: :)))))))))))) Re: to jest żałosne.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:23
            > > Parada równości...? jakiej równości... nigdy nie będzie równości
            > Owszem, będzie, kiedy tacy osobnicy jak Ty zostaną wyeliminowani w drodze
            > naturalnej selekcji
            Tee, wróc sie synu do szkoły na biologię :))
            Od kiedy to z parki dwóch samców lub dwóch samiczek będzie potomstwo????
            • Gość: gay_killer [...] IP: *.aster.pl 07.03.06, 22:09
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • kot9999 Sam wroc do szkoly, synek. Na pewno znajdziesz odp 08.03.06, 00:20
              Sam wroc do szkoly, synek. Na pewno znajdziesz odpowiedz na twoje pytanie. Ale
              lepiej idz do lekarza, bo z fobii mozna sie wyleczyc
          • Gość: inkwizytor Re: to jest żałosne.......... IP: *.aster.pl 07.03.06, 14:38
            kup sobie wkładki higieniczne, i zbadaj czy nie masz juz raka odbytu, misiu
            • Gość: www Re: to jest żałosne.......... IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 07.03.06, 23:57
              Wątpię, żeby któryś z raperów zgodził się to zrobić. A co do hymnu, to myślę,
              że to głupi pomysł. To tak jakby heteroseksualiści też nagrali sobie hymn. Ale
              wtedy to pewnie byłby brak tolerancji, co?
          • Gość: kuba Re: to jest żałosne.......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.06, 18:47
            Pomysł jest zdeczka głupi, taj jak twój post.
          • kot9999 Pomysl jest super. Trzeba walczyc wszystkimi cywil 08.03.06, 00:23
            Pomysl jest super. Trzeba walczyc wszystkimi cywilizowanymi srodkami o rownosc,
            respekt i wolnosc kazdego.
            • Gość: Jarooo "Pedał Power" , "Krzywa Siła", "Bratowsad" IP: *.spray.net.pl 08.03.06, 01:01
              Wyrzutniami kaszy i miotaczami pleśni proponuję walczyć. Pomysł piosenki jest
              rzeczywiście super. Teraz odśpiewanie pedalskiego hymnu bedzie atrakcją każdej
              prywatki.

Pomysl jest super. Trzeba walczyc wszystkimi cywilizowanymi srodkami o rownosc,
              >
              > respekt i wolnosc kazdego.
        • Gość: SOP78 Re: to jest żałosne.......... IP: *.biol.uni.lodz.pl 07.03.06, 13:51
          Koniecznie muszą się afiszować ze swoją chorobą? Dlaczego nie powstał rap
          chorych na migrenę lub zapalenie stawów? A co z chorymi na schizofrenię i inne
          temu podobne. Chorują, ale nie rapują.
          • Gość: nie wazne Re: to jest żałosne.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:30
            > Koniecznie muszą się afiszować ze swoją chorobą? Dlaczego nie powstał rap
            > chorych na migrenę lub zapalenie stawów? A co z chorymi na schizofrenię i
            inne
            > temu podobne. Chorują, ale nie rapują.

chorzy na schizofremi robili rap :D tzn chory o mowa tu o sp. Mag Magiku i byl
            najlpeszy rap w polsce.... ktory juz niegdy nie wroci :(
            • Gość: Zadeq Powstaje rap chorych na hemoroidy! IP: 152.75.60.* 07.03.06, 20:10
              • kot9999 Specjalna masc znajdziesz sobie w aptece. 08.03.06, 00:24
                Enjoy
          • Gość: igraszka Monopol na rap? IP: *.catv.net.pl 07.03.06, 20:28
            A to ktoś ma monopol na rap? A ktoś inny na disko-polo? A jeszcze kto inny na
            pop?
            Niektóry wypowiedzi mnie szokują, a mówi się, że muzyka łagodzi obyczaje ;)
          • Gość: julia Re: to jest żałosne.......... IP: *.bannet.com.pl 07.03.06, 23:40
            niech się biorą do pracy anie pokazywanie że są wybrani razm zJarugą i
            pań z SLD. Za komunę na dzień kobiet przyjmowały kwiaty od swych I
            sakretarzy, a teraz się buntują. Myślę że nie ma kto im dawać kwiaty i
            właśnie ten bunt
        • Gość: Locke Re: to jest żałosne.......... IP: *.Red-217-125-98.staticIP.rima-tde.net 07.03.06, 18:13
          no racja...jednym z takich ktorzy tak mysleli byl A.Hitler.Nienawidzil rownierz
          czarnych i zydow.Brzydze sie ograniczonymi ludzmi,ten swiat teraz stoi na
          glowie,bo sa ludzie,ktorzy nadal mysla w ten sposob.ble.
      • Gość: KML Re: Raperski hymn gejów IP: *.crowley.pl 08.03.06, 21:47
        A myślałem że w tym kraju już nic mnie nie zaskoczy. W pełni popieram MCK87' rap
        to kultura która jest w tej chwili popularna ale wykorzystywanie jej do
        promowania pedalstwa to już grrrrrrruba przesada.
    • Gość: thorgal Re: Raperski hymn gejów IP: *.um.katowice.pl 07.03.06, 09:57
      już widzę kolejkę raperów palących się żeby rapować czyjś tekst... niezależnie
      od tematu piosenki dla każdego mającego elementarną wiedzę na temat kultury hh
      to zwykły kwas...
      • Gość: scnab Re: Raperski hymn gejów IP: *.chello.pl 07.03.06, 10:00
        Ktoś kto nawet by się zgodził wie,że bedzie potem gnojony.Radyjo ma swoje
        ``niech coś tam sztandary błękitne..`` to i niech mają geje,a co.
    • Gość: Izajasz 3:9 Re: Raperski hymn gejów IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.06, 10:19
      Postawa oblicza ich świadczy przeciwko nim; grzech swój, jako Sodomczycy,
      opowiadają, a nie tają go. Biada duszy ich! albowiem sami na się złe przywodzą.
      • saalo Re: Raperski hymn gejów 07.03.06, 10:29
        izajasz zmartwychwastał???
        he he dobre

w artykule jest błąd, pierwsza parada była 5 lat temu,
        i to była wesoła parada, nie było jeszcze wtedy
        wszechpolakow, dacie wiare?
        • Gość: borewicz0f12 [...] IP: 62.181.169.* 07.03.06, 10:43
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: borewicz0f12 Re: Raperski hymn gejów IP: 62.181.169.* 07.03.06, 12:05
          Gazyeta wyciela moj watek. Bardzo niemile.

Nie lubia prawdziwej sztuki.

Btw. w moim wykasowanym poscie spreparowalem gajowski hymn w konwencji rap.
          Kilka osob odpisalo.
          W skrocie opisalem piekno milosci mesko-meskiej, np. nacieranie olejkami, milosc
          w kroplach deszczu (pieknego slonecznego koloru), etc.

gazyeta mnie nie lubiiii, buuuuuu
          • Gość: fan Re: Raperski hymn gejów IP: *.aster.pl 07.03.06, 12:08
            wrzuc tekst jeszcze raz
            8-)
          • Gość: Pandi Re: Raperski hymn gejów IP: *.e-wro.net.pl 07.03.06, 16:33
            ja też Cię nie lubię ;)
    • Gość: PFK_Kompany Mam kandydatoow IP: 192.193.245.* 07.03.06, 10:47
      MeZo, Ascetoholix, Doniu, Lerek, 18L....on napewno to zaspiewaja - kwestja
      KA$Y !!! Za banknoty zrobia wszystko (i wszystkim :P)
      • el_p Re: Mam kandydatoow 07.03.06, 11:09
        Zdjae sie ze nie musza daleko szukac, Afrokolektyw mial chyba kawalek taki o
        gejach ;)

A co do wymienionych kapel, jestem pewien ze zaspiewaja wszystko o co ich sie
        poprosi.
        • Gość: Acid tylko TEDE IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.03.06, 11:19
          Tede sie nada, zrobi fajne wideo z chlopakami w cisnych majtkach i bedzie z nimi
          baunsowal i sie lansowal jak lubi on i jego ciepli przyjaciele
    • gobi03 oprócz muzyki i słów 07.03.06, 11:47
      musi być mlaskanie i klaskanie ;-)
    • Gość: pedał roman Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:49
      'm Scatman!!!

Chyba cię kocham,ale tego nie rozumiesz
      bo ty chyba nic do mnie nie czujesz.
      Mur między nami jest tak wysoki,
      nie można go obejść ani przeskoczyć -
      bariera psychiczna zbudowana przez ludzi,
      którzy chyba nigdy tego nie czuli!
      Nie wiem co robić,
      gdy jesteś blisko.
      Powiedzieć ci o tym,
      czy siedzieć cicho?
      Mam nadzieję że to kiedyś wyczujesz,
      spojrzysz na mnie i wreszcie zrozumiesz.
      Powiem ci wtedy jak bardzo cię kocham.
      Nie będę się czuł jak skończony idiota.
      Przy tobie się czuję naprawdę bardzo dobrze,
      już nie będę miał nigdy złych wspomnień.
      Stara rana w sercu juz się prawie zagoiła
      I wiem że ty byś mnie nigdy tak nie zraniła.
      jesteś inna niż wszystkie dziewczyny,
      i dlatego cię tak bardzo Misiu lubimy!!!

Ja jednak ciebie lubię najbardziej.
      Kocham cię bardzo,mówię poważnie.
      Twoje imię brzmi tak wspaniale,
      kocham cię mój silny Romanie!
      To nieprawda co mówią,
      że jesteś pedałem,
      i tak im wszystkim
      nigdy nie ufałem.
      Wspaniała z ciebie
      Romanie dziewczyna,
      lubię smak
      jaki ma twoja ślina.
      Najbardziej lubię,
      gdy wracasz z pola.
      Wtedy jesteś tak
      ładnie spocona.
      Lubię zapach,
      jak się trzy dni nie myjesz
      i potem mnie brutalu
      bierzesz na siłę.
      Kocham twój przedziałek i twoje pejsy!
      Uwielbiam twe wspaniałe żółte zęby!
      Ciebie tylko tak mocno kocham!
      Tobie nie przeszkadza to że nie mam oka!
      Gdy pierwszy raz w szamboleju mnie ujrzałeś
      z radości na mój widok aż się zje!bałeś.

Ref:
      Kocham ciebie ty mój prosiaczku!
      Moje słonko!Mój mały wachlaczku!
      Kocham ciebie ty mój buraczku,
      moja jarzębinko,mój mały robaczku...

Wiedziałem że będzie
      z nas dobrana para,
      ja lubię fiołki
      a ty tulipany.
      W twoje urodziny
      osrałem cię jak spałeś
      obudziłeś się wtedy
      i tak ładnie rozśmiałeś.
      Raz tylko chyba
      byłes na mnie zły.
      Wyj!ebałeś mi z bani,
      bo nie otworzyłem ci drzwi.
      Lubię z tobą
      oglądać zachód słońca.
      Siedzimy wtedy
      na skurw!iałej łące.
      Patrzymy na siebie
      i mocno przytulamy,
      a wokół nas tylko
      żaby i bociany...
      Próbował mi cię odbić Kazimierz Wichura,
      zajebałem sztachetą tego głupiego ch..a!
      Jesteś mój
      i tylko mój!
      Nie odbierze mi już ciebie
      żaden głupi ch!uj!

Mielone ku!rwa!

Ref:
      Kocham ciebie mój ty prosiaczku,
      moje słonko,mój mały warchlaczku!
      Kocham ciebie ty mój buraczku,
      moja jarzębinko,mój mały robaczku...

O kur!wa...

Flamingo ku!rwa!

Gdzie jest Roman, do ch!uja?!

copyright: nagły atak spawacz. respect
      • Gość: borewicz0f12 Re: Raperski hymn gejów IP: 62.181.169.* 07.03.06, 11:51
        Respetcka
      • Gość: pedał roman Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:56
        przeczytalem z nieukrywanym wzruszeniem powyzszy tekst tej pieknej piosenki i
        stwierdzilem z zaskoczeniem, jak daleko koresponduje on z przeslaniem oskarowego
        hitu tego roku 'brokeback mountain'. mysle nawet, ze ta piosenka idealnie
        pasowalaby do koncowych napisow w tym filmie. naprawde bylo to glebokie, prawie
        mistyczne przezycie duchowe.
      • Gość: mix Re: Raperski hymn gejów IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 07.03.06, 18:55
        nie zle sie wczuwasz w te klimaty, test chyba napisany w oparciu o wlasne
        doswiadczenia. pozdrow romana
      • Gość: pomysł Re: Raperski hymn gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:52
        Utworek do którego podałeś libretto jest na emułku
        a tu inna propozycja i to po angielsku bo my juz w globalnej wiosce, wiec
        (oczywiscie modyfikujac teledysk...;p) gotowiec dla pomyslodawcow ;)
        209.164.41.215/legacy/Upload/do_you_take_it.wmv
    • Gość: OPAK Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:53
      TAK< TAK popieram - wyrecytować tekst powinni mezo, peja i wwo nadają się
      genialnie !!!
    • Gość: TRICK MEZO, PEJA i WWO - nadają się genialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:56
    • Gość: S.. Raczej house lub disco pownni zrobic... IP: *.imagemerchant.pl / 217.153.45.* 07.03.06, 11:58
    • Gość: karol Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:01
      jeszcze niedawno mówiło się o marszach równości, a teraz znowu mówi się -
      parady. to chyba dwie bardzo różne sprawy.
    • Gość: FreakyMisfit Re: Raperski hymn gejów IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.03.06, 12:28
      Od kiedy rap to muzyka?
    • Gość: hihihi Rap???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:37
      Chyba raczej disco :)))) Biorąc pod uwagę lata 70-te :))))
      I założe sie, że Parade będą chcieli zrobić... w Boże Ciało :)) O co będzie
      tradycyjnie wielki wrzask!
    • Gość: atuskr Przecież rap to gejowska muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:54
      zawsze nia byla i bedzie, wiec nie rozumiem tego artykulu o co tyle krzyku.
    • Gość: Apasz kto to zaspiewa sie troche skompromituje .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.06, 14:18
      bedą smiechy heheheh odrazu zostanie okrzykniety pedałem i juz nie bedzie miał
      odwrotu heheheh

• Gość: polpot ch.. wam w d.... IP: 80.232.28.* 07.03.06, 15:21
    • Gość: srebrny Re: Raperski hymn gejów IP: *.man.polbox.pl 07.03.06, 15:28
      Koleś twierdzi, ze rap wpada w ucho. Staczamy się na dno.
      Pozatym pomysł na hymn nie jest zły. Możnaby to w ciekawą formę ubrać.
      Tylko dlaczego rap, styl który brzmi dobrze tylko za oceanem, tam gdzie
      powstał. Źle że geje mają sie kojarzyć z rapem. skąd ten pomysł z rapem ?
      Jak słyszę tych wszystkich polsich nieszczęśników z blokowisk to płakać się
      chcę. Podróby nieudolne murzyniątek z Noeego jorku. Rap to nir jest muzyka
      polska. Nie mówię że ma być to polka albo mazurek, ale jakieś klimaty
      alternatywne...
    • Gość: mp3 Ależ jest już mnóstwo świetnych piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:13
      nagranych przez zespoły lub artystów homo- lub prohomoseksualnych: Queen, Frankie Goes To Hollywood ("Power of Love" - każdy zna...), Erasure, Culture Club, Communards, Bronski Beat a może i nawet sam Michael Jackson...
      • 0x0001 Re: Ależ jest już mnóstwo świetnych piosenek 07.03.06, 17:00
        Uaaaaaj em ci ej! To je dobre.
    • Gość: Mateusz Re: Raperski hymn gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 17:00
      A ja myslałem że "We are the champions" zespołu Queen.
    • Gość: Lord Marian Raperski hymn gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:14
      Nie lubie hiphop`u, ale to jus zprzesada, ludzie czy wyście ogłupieli?? Równie dobrze można było napisac utwór na orkiestre i tak to nic nieda, a tylko narazicie sie na niepotrzebne wygwyzdy... To jest moje osobiste zdanie na ten temat i nikt sie z nim zgadza niemusi!! Także odradzam to jak tylko moge (a moge niezawiele), takze jeszcze raz pomyslcie nad tym, bo przecież symfonie też są fajne, albo discopolo ;) kładniam sie w Pas Lord Marian
    • Gość: Gall Anonim proponuje aby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:18
      ...Kazia Szczuka ladnie wyseplenila ten tekst!
      • Gość: ulo Re: proponuje aby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:38
        Mama prosila bym sie z toba nie spotykal

Kazik zaspiewal juz kiedys pisoenke o pedalach. Mogliby ja wykorzystac
    • Gość: david 69 oto pierwsza zwrotka !!! IP: *.futuro.pl 07.03.06, 18:00
      raz dwa trzy
      wyjmij kielbaske i dolącz do gry
      cztery pięć sześć
      ugryzę cię w jajko bo nie mam co jeść
      siedem osiem dziewięć
      złap mnie za mosznę, przełam swą niechęć
      dziesieć jedenaście dwanaście
      zrób małą przyjemność koledze pederaście
      • Gość: mix Re: oto pierwsza zwrotka !!! IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 07.03.06, 18:45
        eh te twoje fantazje
      • kot9999 Zalosny jestes 08.03.06, 00:25
        wspolczuje
    • Gość: Defender Re: Raperski hymn gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:10
      Śmierdziele won od rapu. Nagrajcie coś z Mezem i Verbą,ale won od rapu!
      • Gość: mix Re: Raperski hymn gejów IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 07.03.06, 20:15
        kochanie nie denerwuj sie tak, bo se dresy zaslinisz
    • Gość: Mati Czy geje to pederaści? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.03.06, 20:01
      j.w.
      • Gość: Maxistrant Czy ksieza to pedofile? IP: 152.75.60.* 07.03.06, 20:11
        • Gość: Maxistrant Hymn ksiedza -pedofila! IP: 152.75.60.* 07.03.06, 20:15
          Nie ma to jak chlopcy mlodzi
          im to przeciez nie zaszkodzi,
          nic ja na to nie poradze,
          zaraz mu pod komze wsadze!
    • Gość: Pablito Re: Raperski hymn gejów IP: *.catv.net.pl 07.03.06, 20:04
      Super, proponuję też jakiś pictorial kapeli w magazynie "Ślizg" ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka