Dodaj do ulubionych

Numer 3 "Dziennika" - prośba!

IP: 87.207.17.* 20.04.06, 07:33
Witam.

Mam prośbę do osób, które dzierżą w dłoni 3 numer "Dziennika". Jeśli ktoś
będzie bardzo miły, to bardzo ładnie i pięknie proszę o zeskanowanie stron 14-
15 numeru 3 "Dziennika" (z opiniami czytelników) i podesłanie pod adres
lukasz.chorzow@wp.pl! Z góry wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wob Re: Numer 3 "Dziennika" - prośba! IP: *.wroclaw.pp / 195.205.145.* 20.04.06, 07:59
      hehhehehe
    • Gość: nd Re: Numer 3 "Dziennika" - prośba! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.06, 08:05
      doskonale:)
    • Gość: LukaSz Re: Numer 3 "Dziennika" - prośba! IP: 87.207.17.* 20.04.06, 08:33
      To nie zart, po prostu nie chce mi sie wydawac 1,5 na poczytanie dwoch stron ;)
    • Gość: LukaSz Re: Numer 3 "Dziennika" - prośba! IP: 87.207.17.* 20.04.06, 09:43
      Nikt nie kupuje czy co? A tylu stałych czytelników na forum gazeta.pl się
      wypowiadało. Powtarzam jeszcze raz maleńką, tyci, tyci prośbę... halo! Czy ktoś
      mnie słyszy? Halo! Halo! Halo! Gdzie Ci czytelnicy to twierdzili, ze "bede
      kupowac codziennie" ;).
      A poważnie... naprawdę mi na tym zależy!
      • Gość: nd Re: Numer 3 "Dziennika" - prośba! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.06, 09:51
        To ja Ci mogę streścić - taaaakaaaaa super ta nowa gazeta:):):)
        No, i przeczytałeś.
      • Gość: Też mi zależy :) Re: Numer 3 "Dziennika" - prośba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:30
        LukaSz, gratuluję Ci bezpośredniości!

Musi Ci rzeczywiście BARDZO zależeć (prawie jak BARDZO - max. 1,49 zł)
        Podpowiem Ci rozwiązanie, bo w tym Internecie ludzie są leniwi i nikomu nie
        będzie się chciało łazić z płachtą gazety do skanera, skanować i mailować Ci
        skanów za darmo. Ja bym to zrobił za piwo, ale nie kupisz piwa poniżej 1.50.
        Pójdź sobie do kiosku i poproś sprzedawcę, by Ci pokazał gazetę, wtedy myk-myk
        ukradkiem przeczytasz te strony z peanami pochwalnymi i oddasz jakby nigdy nic.

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję pomysłu.
        A może by ktoś tak społecznie skanował wszystkie gazety i wystawiał w necie?
    • Gość: geek Re: Numer 3 "Dziennika" - prośba! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:31
      "Mam prośbę do osób, które dzierżą w dłoni 3 numer "Dziennika". Jeśli ktoś
      będzie bardzo miły, to bardzo ładnie i pięknie proszę o zeskanowanie stron 14-
      15 numeru 3 "Dziennika" (z opiniami czytelników) i podesłanie pod adres
      lukasz.chorzow@wp.pl! Z góry wielkie dzięki."

He he...skad sie urwales? Jak nie stac cie na wydanie 1.50,to idz do empiku i
      tam sobie przeczytaj.
      A na codzien co czytasz? Chyba gazetki z MediaMarktu, bo sa darmowe, he he. Albo
      z Biedronki, bo MM podobno nie jest dla idiotow :)
    • Gość: ŁukaSz N I E A K T U A L N E IP: 87.207.17.* 20.04.06, 16:05
      Prośba już nieaktaulna.
      Pani Magdo, jeszcze raz serdecznie dziękuje!
      ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka