alex200 08.06.06, 01:46 Moim zdaniem Marcin Szczepański z Panoramy. Chłopiec ma ewidentnie charakter teniej dziwki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sru Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 05:26 To tylko próba naśladownictwa wielu w tym np Durczoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie odpisuje chociaz nie z pis to jedank janek m rokita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:14 Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: chociaz nie z pis to jedank janek m rokita 10.06.06, 01:34 Największy wazeliniarz? Mam kilka kandydatur, może sobie wybierzecie: - Karnowski - Gawryluk - Pospieszalski (ten to tak słodzi, żeby nawet torcik Sachera dostałby przy nim cukrzycy). Odpowiedz Link Zgłoś
orald Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP 11.06.06, 11:17 99 % służalców. Kasa się liczy Misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olee Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.pekao.com.pl 12.06.06, 16:42 Chyba się koleś pomyliłeś !! - Czyżbyś nie oglądał telewizji ??? Puknij się w czoło i to mocno !!!! Jeden z lepszych ludzi w tym koszmarnym bałaganie telewizyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
lidnes Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP 12.06.06, 16:55 A Ty sam nią nie jesteś ?? Chyba sam pracujesz w Panoramie i chesz zająć jego miejsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia1982 Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP 12.06.06, 18:03 Zgadzam sie zawisc w TVP nie zna granic. Jak tylko ktos jest lepszy to od razu dopieprzamy. Nie znam tego pana ale nie zazdroszcze mu. Komus zyczliwemu chcialo sie o 2 w nocy o nim napisac. Ale syf. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP 12.06.06, 18:13 O! Czyżby w TVP pojawił się ktoś, kto nie pozostaje w separacji z prawdą i obiektywizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniaczka Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 18:42 CAŁKOWICIE SIE NIE ZGADZAM!!!!!!!!! Marcin Szczepanski to jedyny profesjoanlista w TVP, w dodadtku obiektywny. Nie mowiac juz o tym ze jest mlody i przystojny. A to ze scena polityczna jest w naszym kraju jest taka a nie inna, to juz nie jego wina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista! Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 18:45 chyba na mozg upadles! nie mozna leczyc swoich kompleksow wyzywajac sie na innych! to ze jest idealnym prezenterem i odnosi sukcesy to nie powod zeby go atakowac! co za kraj! typowa mentalnosc Polaka... z zazdrosci rzucac oszczerstwa na innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.tele2.pl 12.06.06, 18:53 Ewidentnie to mu bardzo zazdrościsz skoro o 2 w nocy takie bzdury wypisujesz...ale nie martw się zarówno bezsenność jak i zazdrość można leczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Nasz mały wazeliniarz szczepański :-) 12.06.06, 22:01 na skandaliczny wywiad tego chłopca z j. kaczyńskim przed kongeresm pis zwrócili nawet uwagę zalewski i Mazurek we wprost. Najdłuższy i najgłupszy wuwiad w hitorii panoramy, z którego absolutnie nic nie wynikało, bo chłopiec kucał zamiast zadawać pytania :-)Takie same materiały na telefon robi z kolegami Bielanem i Kamińskim, których określa mianem...legendarny duet :-)))))) Tak się zastanawiam, co widzi marcin szczepański spoglądając z rana w lustro? :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olee Re: Nasz mały wazeliniarz szczepański :-) IP: *.pekao.com.pl 13.06.06, 09:19 Co Widzi Marcin Szczepański ?? - Lepiej sam spójrz w lustro - Może powinieneś od razu załozyć maskę człowieku bo lepiej byś się prezentował - Zazdrość i nienawiść to Twoja podstawa zyciowa - gratuluje ! Idz sie prześpij bo widać po całym dniu jak przychodzisz z pracy to jesteś zbyt zmęczony by racjonalnie myśleć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolus Re: Nasz mały wazeliniarz szczepański :-) IP: 212.160.172.* 13.06.06, 09:38 Bardzo mnie ciekawi jak sie rzeczywiscie nazywasz alex200? Miloby bylo pooceniac Ciebie. Skoro tak ladnie krytykujesz to moze razem sie posmiejemy? Z tekst wynika, ze jestes zwiazany z panorama. Dziwna rzecz, bo widzisz kolego powinienes uzywac jezyka tzw pisanego polskiego a nie internetowego z usmieszkami i dodatkami. Zatem na dziennikarza juz sie nie nadajesz bo masz zle nawyki. A przy okazji ocenianie innych powinno byc obiektywne, wiec moze napisze tez cos dobrego? Pochwal sie obiektywizmem. Watpie zeby bylo Cie na niego stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Nasz mały wazeliniarz szczepański :-) IP: *.era.pl 13.06.06, 09:59 Zgadzam się z Karolusem, choć go nie znam, nie zgadzam się z alexis200 którego takze nie znam.Łatwo napisać jest anonim i go podrzucić,jeżeli masz trochę odwagi to proponuję powiedz to Marcinowi w cztery oczy i już.A jak nie to daj sobie chłopaku spokój nie opluwaj innych i zajmij się pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodi Re: Nasz mały wazeliniarz szczepański :-) IP: *.pekao.com.pl 13.06.06, 10:18 bedzie się bał - Karolus - tacy ludzie potrafią się kryć tylko za zasłonami - oni nie maja ani odwagi ani kręgosłupa moralnego .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nasz mały wazeliniarz szczepański :-) IP: 5.6.2D* / *.prudential.com 13.06.06, 14:23 Człowieku, zastanów się co Ty wyprawiasz. Właśnie dzięki takim jak Ty mamy taką Polskę jaką mamy. Trochę szacunku należy się każdemu, ale jak widzę podstawy kultury nie są Ci znane. Odpowiedz Link Zgłoś
lidnes Re: Nasz wazeliniarz szczepański :-) 13.06.06, 15:56 A może kolega alex200 się ujawni - bo widzę, że jedynie obraża ludzi nie tylko M. Szczepańskiego - wcześniej pisał o N. Terentiew i D. Warakomskiej i nie były to teksty pochlebne. Ponad to wydaje mi się, że młody wiek M. Szczepańskiego jest jego atutem oprócz jego nienagannej dykcji i prezencji – nazywaniem go chłopcem jest co najmniej niestosowne… Mam dla alexa200 propozycje : w każdym mieście, miasteczku przyjmuje lekarz niech się tam zgłosi i opowie o swoich fobiach telewizyjnych .. Lekarz na pewno skieruje go na odpowiednie badania ...... Oprócz tego pisze się wywiad w historii a nie wuwiad w hitorii - i pisze się kongresem a nie kongeresm oraz wszelkie nazwiska i nazwy własne piszemy WIELKĄ LITERĄ - Mam jedynie nadzieje, że alex200 nie jest dziennikarzem - bo to byłby wstyd dla dziennikarzy mieć takiego przedstawiciela .. hipokrytę i zazdrośnika Odpowiedz Link Zgłoś
pati098 Re: Nasz wazeliniarz szczepański :-) 13.06.06, 18:43 Zgadzam się z Tobą - to jakiś nie douczony dziennikarzyna, który póbuje po dowartościować się czyimś kosztem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robintoja Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP 13.06.06, 09:24 Czyzby jakis stary komuszek robiacy karierę za czasów Roberta Kwiatkowskiego tak bardzo załował ze tamte czasy juz mineły :))))) Człowieku zamiast obrażać współpracowników weź się może do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:23 jestem mloda kobieta i moim zdaniem osoba Pana Szczepanskiego w sposob znaczacy wplywa na wzrost ogladalnosci Panoramy, przynajmniej wsrod plci pieknej. Apeluje do szefow Panoramy aby pozwolili Panu Szczepanskiemu prowadzic glowne wydanie Panoramy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Drogi Marcinku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 17:03 nie wypisuj tu głupot pod różnymi nickami. Alex ma rację - spórz w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Drogi Marcinku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:29 Ja nie wiem Eko - czy Ty też nie powinieneś spojrzeć w lustro !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała M Re: Największy przystojniak Panoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:33 Patrrząc na stronie Panoramy zauwazyłam że nie ma wpisanych tam lat Marcina - może ktoś mi powie ile lat ma ten przystojniak ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała M Re: Największy przystojniak Panoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:37 Róża - zgadzam się z Tobą niech M. Szczepański powadzi Panoramę o 22*00 - pzynajmniej będzie na co popatrzeć !!! Zgrzybiałym prezenterom i zgnuśniałym prowodyrom mówimy stanowcze NIE !!!!!! Alec 200 od..czep się od M. Szczepańskiego !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: Największy przystojniak Panoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:46 w zupełności zgadzam się z Małą M nie mam zwyczaju codziennie oglądać Panoramy ale dla takiego przystojniaka mogłabym zacząć Swoją drogą może ktoś wie czy pan Szczepański ma żonę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.rd Re: Największy przystojniak Panoramy 16.06.06, 21:41 Szok! Wiekszosc zachwytow nad red. Szczepanskim napisala jedna osoba. Najwyrazniej w nim zakochana. Coz milosc jest slepa ;)))) A moze to zona udziela sie na forum? ;) PS. Red. Szczepanski od niedawna nosi obraczke i prezentuje ja na ekranie telewizora, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:51 Nie zgadzam się. Moim zdaniem to naprawdę bardzo kompetentny człowiek. Informacje w jego wydaniu są dla mnie po prostu świetne! Żałuję,że nie można go oglądać częściej na ekranie. Myślę, że program informacyjny jakim jest Panorama, naprawdę bardzo by skorzystał, gdyby umożliwiono mu stanowisko prezentera. P. Marcin jest człowiekiem o znacznych możliwościach i znakomitej prezencji oraz dykcji, dlatego też powinien cieszyć widzów zdecydowanie dłużej swoją osobą podczas wydania Panoramy. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowalandryna Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP 13.06.06, 19:32 ten alex 200 to jakiś paralityk!!!Marcin Szczepański jest spoko dziennikarzem!!! a jak alex masz coś komuś do powiedzenia to powiedz to w twarz a nie przez anonimy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 lepperpatrzy Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:52 o i zgadzam się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parton Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.sdl.vectranet.pl 13.06.06, 20:15 Alex, a kogo to obchodzi jakie masz poglądy? Oto mamy przykład jak można pisząc byle co zmobilizować ludzi do obrony prawdziwych fachowców przed takimi jak ty. Dziennikarz ma tak prowadzić wywiad, aby nie zrazić do siebie rozmówcy, a wnioski to sam sobie wyciągnę. Pan Szczepański jest dla mnie fachowcem w każdym calu, ale myślę, że lepiej jak będzie robił to co teraz, czyli dla TV z zewnątrz. Żonę ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Przystojny jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:50 ale wazeliniarz. A takie głupie tekściki to wypisują panienki na czacie dla nastolatków. Dlatego zgadzam się z Eko, że to wazeliniarz wypisuje te bzdury, albo jego partnerzy od wazeliny. Albo przyszywana mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:51 Albo tatuś. Czyżby jeszcze nowy prezes TVP nie wyrzucił go z posady rzecznika prasowego zarządu TVP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovetv Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:14 czat dla nastolatek??? a nazywanie kogoś dziwką do jakiej kategorii zaliczysz?? mam swój typ ale dam Ci szanse się wykazać chociaż nie spodziewam się, że mnie olśni Twoja inteligencja:P Odpowiedz Link Zgłoś
atomowalandryna Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP 13.06.06, 21:58 Marcin na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parton Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.sdl.vectranet.pl 13.06.06, 22:15 Pięknie się rozwija dyskusja, fajnie, że mamy fachowców od innych instytucji "dobra publicznego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:17 Niektórzy, jak marcinek, uważają, że są dwa najstarsze zawody świata hihi Odpowiedz Link Zgłoś
zawod.reporter Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP 13.06.06, 23:01 Marcin jest raczej srednim dziennikarzem. O polityce wie mniej niz wiecej. W sejmie bywa rzadko, glownie rpzed wygloszeniem lajfa. Zreszta i tak juz go praktycznie w tej dzialce zastapil "Kondziu". I choc Konrad moze jest mniej przystojny za to ma o wiele wieksza wiedze ogolna, a takze zna sie znacznie lepiejna polityce :) DO tego na pewno nie mozna o nim powiedziec, ze jest wazeliniarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Dostałem list z pogróżkami :-)))))) 13.06.06, 23:13 Od atomowejlandryny, która grozi mi poważnum uszkodzeniem ciała, jeśli napiszę coś jeszce na temat marcina szczepańskiego :-)))))No to powtórzę - uważam że to największy wazeliniarz PiS w TVP, o charakterze taniej dziwki :-)))))Nawiasem mówiąc z listu wynika, że atomowalandryna to niezły czubek, nawet jak na standardy telewizyjne :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Do czubka atomowalandryna :-))))) 13.06.06, 23:36 Nie zaśmiecaj mi czubku skrzynki, bo i tak nie czytam tych bzdur, a twórczości marcinka będę się przyglądał jeszcze uważniej :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovetv Re: Do czubka atomowalandryna :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:12 tak tak przyglądaj się może niechcący się czegoś nauczysz...chociaż czytając to co piszesz szczerze wątpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Do Alexa200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:42 Alex200. Zwracasz moją uwagę skrajną agresją. Nie ma w twoich postach niczego istotnego. Są kompleksy. Mam wrażenie, że niewiele w życiu ci się powiodło. Wybierasz ludzi, którym coś się udało. Ujawnij się. Wykaż się chocby minimalną odwagą. Może jeszcze masz minimum przyzwoitości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opus Re: Do Alexa200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:05 Alex, strzał był celny i precyzyjny. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolly Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:45 a mnie się p. Marcin podoba jako mężczyzna i jako srawozdawca. Cóż, są gusty i guściki. Wazeliniarzy, szczególnie teraz, nie brakuje ale czegoś takiego w jego przypadku nie zauważyłam. Nie myl wazeliny z kulturą bycia. Przyznaj się, że po prostu jego nie lubisz masz do tego prawo ale przynajmniej nie obrażaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a@a Re: Największy wazeliniarz PiS w TVP IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.06.06, 16:52 Gawryluk lizusem Pis ??? Idz sie lecz dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś