Dodaj do ulubionych

Echo Miasta

20.07.06, 15:16
Co sadzicie o tej darmowce, ktora najpozniej weszla na rynek?
Czy cos wam sie w niej podoba? No i co was denerwuje?
Prosze o pomoc bo przygotowuje analize i chcialbym wiedziec co mysla
czytelnicy. W ten sposb najlatwiej Was zapytac :)
Obserwuj wątek
    • change Re: Echo Miasta 20.07.06, 15:36
      myślę, że konstruktywnych informacji zdobędziesz tu niewiele, raczej listę
      bluzgów i zarzutów, wyrzucanych w większości przez ludzi, którzy gazetę widzieli
      na oczy może ze dwa razy. taka już uroda tego forum ;)

dla mnie to jest gazeta straconych szans. doskonały pomysł z tym, że każde
      miasto ma swoje odrębne wydanie, został rozmyty przez nieustające zagłaskiwanie
      kota: w życiu każdego miasta ważne jest tylko i wyłącznie to, czemu patronuje
      lub w czym uczestniczy Echo Miasta. do poczytania z każdym wydaniem jest coraz
      mniej.

zabawne też, że w sytuacji, kiedy konkurencja (Metro i Metropol) zwiększają
      nakłady w poszczególnych miastach i wzmacniają sieć lokalną, to Echo Miasta się
      kurczy. nakład to już chyba mniej niż połowa tego, co na początku...
      • zawod.reporter Re: Echo Miasta 20.07.06, 23:12
        Dzieki za cenne uwagi :)
        Moze ktos jeszcze wypowie sie tak samo merytorycznie :)
        • Gość: shocking truth Re: Echo Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:46
          Jeśli lektura tego pisma trwa nie dłużej niż minutę, to czy można powiedziec
          coś dobrego?

W ogóle ani gazetki lokalne, ani darmowe to dla mnie nie jest prasa warta
          czytania. Po pierwsze sprawy lokalne mało mnie interesują, po drugie
          intelektualny poziom tych pisemek jest żałosny, a jeśli chodzi o lokalne to
          skala podlizywania się władzy i układom jest porażająca (dla myślącego
          czytelnika oczywiście).

Jest możliwe zrobienie dobrego pisma lokalnego czy darmowego ale do tego
          potrzeba:
          dziennikarzy którym SIĘ CHCE
          dziennikarzy którzy POTRAFIĄ
          właściciela który nie będzie oszczędzał na wynagrodzeniach
          reklamodawców
          niestety na razie nie znam takiego przypadku :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka